View Full Version : parviq pat boli li
abe hora pls kajete mi mnoo me e strah za parviq pat kogato 6e pravya sex kazvat 4e mnogo boli pak az mrazya bolkata e ko da napravya 4e da ne boli :?
ми напиваш се и не боли но после след 9 месеца изленадка ;) първия път найстина боли и то не малко за това помисли с кой какво правиш. въпроса е бавно и плавно :wink:
Hah ... to verno si bolii , noo ne e ne6too 4ak tolkova neponosimo ,gadni4ko e i suveta s alkohola e ok ... no ne prekalqvai- samo malko za zagrqvka:)))
Abe moje da boli purviq put ama misli si misli za tova :KOlko dobre 6te se 4uvstva6 sledva6tiq put:))))
Vergilia
01-15-2006, 08:01
Ако е с някои, които си заслужава - няма да боли толкова. :?
Ако е просто за да "не изпуснеш" както беше при мен преди години - боли и си е ужас.
Идеята за алкохола не я подкрепям.
KRaLiCa_na_OrGaZmA
01-15-2006, 08:20
i da e s nqkoi deto si zslujava i da ne e si boli . parviq i vtoriq pyt si boli ... tova e :roll:
LiLeNcEtOoO
01-15-2006, 08:26
macka q gore glavata pri vseki e razli4no pri men daje i kruv ne te4e i me bole6e ama cufra malko i se okaza 4e cipata mi e elasti4na i mnogo si se kefa sega moje i tvoita da e taka spox ne se sduhvai izli6no 8)
i'm so excited!
01-15-2006, 09:33
еми зависи на къв попаднеш.
но си боли, да. няма кво да се лъжем. но не е болка за умиране. просто си представи как искаш да си родиш след няколко други години бебок, и как тва оргомно нещо ще ти излезе от оная работа :D пък ти от 1 пишка се плашиш :wink: донт уори
6matkata
01-15-2006, 09:52
alkohola e gadna ideq.kakaw e smisala da napawi6 ne6to i posle ni6to da ne pomni6.ako prawi6 en6to go pawi.pak ipomisli kolko momi4eta sa go anpawili rpedi tebe qwno ne e tokowa sta6no.prosto se uspoki i se otdai na prejiwqwaneto
Пиеш една каса бира и немаш пробелми :twisted:
abe hora pls kajete mi mnoo me e strah za parviq pat kogato 6e pravya sex kazvat 4e mnogo boli pak az mrazya bolkata e ko da napravya 4e da ne boli :?
Абре моме хубаво, я си помисли, колко е голям един хуй? една педя дълъг и 2-3 пръста дебел..
А я сега си представи колко е голямо едно бебе, а? 3 кила половин метур дълго и 20 санта в диаметър му е главата..
За първия път си сложи една дамска превръзка в 4антата за след като свършите, 4е ще има да кървиш половин-един ден, и ако искаш да те боли по-малко цапни една стоянка-грозданка преди това,
ама пак ти казвам тва не е болка, няма такава болка като болката от разместването на костите, дето те 4ака 4ак като се наканиш да раждаш дете, (може да не съм раждал, но съм си изкъл4вал крака, та знам какво е истинска болка. От отварянето болката е най-много като от слагане на обеци или пиърсинг, повърхностна някаква такава)
само веднъж съм отварял моми4е, не я боля, но те4е бая кръв.. добре 4е бяхме в банята, 4е ина4е бая 4аршафи за пране щеше да има
seksi_kote_f
01-16-2006, 19:25
ne boli mn 6et izturpi6 skupa :)
не съм момиче.. незнам.. но знам че от самото късане на ципата не боли.. а сичко си е внушение се пак..
Боли ! Се едно ти навират фадрома у пут.... аааа сещаш се !
blqblqblq
01-16-2006, 20:01
zavisi ne vsichki gi boli parviqt pat vajnoto e da si spokoina i mnogo otpusnata uspeh:)
ам дам боли ама квоо толкоз ..без първи няма втори което си е загуба ...не се бой момееее ще го преживееш нито ще си първата нито последната
А аз имам един въпрос...след 1ят път боли ли?То е ясно,че по време на половия акт ще боли,но след това минава или...?
VampirePrincess93
01-29-2010, 11:12
зависи от момчто мен не ме боля ако момчето е нежно и знае как става няма да осетиш никаква болка
misslowe
01-29-2010, 11:23
пиши на кирилица ..
По темата .. : не знам , но мисля ,че ако човека си заслужава едва ли ще ти дреме много .. дори и да те боли
:?
Neopitom3na
01-29-2010, 11:28
само малко 8-)
мен ме боля и не само първия ами първите доста пъти, но ккогато смених приятеля всичко се оправи. Много е важно партнйора да знае какво прави, да е нежен, да те вазбуди максимално
пс http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=7518 моля ви :)
Мене първия път ме боля много малко и то само при първите 2-3 вкарвания... След това не ме болеше нищо, само ми трепереха краката :D И кръв не ми тече изобщо :) При всеки е различно не се шашкай :)
Много е важно да си хубаво възбудена и отпусната максимално :) Не те съветвам да пиеш преди това :? Успех и relax :-)
malkataver4e
01-29-2010, 12:34
vij sq p1rvite 5 -10 vkarvaniq na 4lena 6te bolii i sled tfa ti staa acki mn keff....i trqbva da kaje6 na mom4eto 4e 6te ti e za p1rvi p1t za da e mn vnimatelen i da te otvori vnimatelno za6toto ina4e 6te boli acki mn mn mn.....i moje p1rvo da opita6 sama v k16ti s ne6to po malko da ne e to4no h*i a naprimer s ne6to ovalno za da si podgotvenaa...uspehh
Dimana99
01-29-2010, 12:52
Зависи и от теб и от него :)
breathless
01-29-2010, 13:02
темата е от 2006 .. :-o
ifilinnchica
01-29-2010, 13:34
Пиеш една каса бира и немаш пробелми :twisted:
SmilezZz
01-29-2010, 13:41
Всеки организъм е различен..
При някои има болка,при някой няма.. 8)
fire_magic
01-29-2010, 13:53
темата е от 2006 .. :-o
mirinda1
01-29-2010, 14:21
vij sq p1rvite 5 -10 vkarvaniq na 4lena 6te bolii i sled tfa ti staa acki mn keff....i trqbva da kaje6 na mom4eto 4e 6te ti e za p1rvi p1t za da e mn vnimatelen i da te otvori vnimatelno za6toto ina4e 6te boli acki mn mn mn.....i moje p1rvo da opita6 sama v k16ti s ne6to po malko da ne e to4no h*i a naprimer s ne6to ovalno za da si podgotvenaa...uspehh
Мислиш ли, че ще успее да си разкъса сама тва ?? :-o :)
kalpazanka
01-29-2010, 14:27
Стара тема.