View Full Version : имам ли шанс?
DimmuBorgir
01-15-2006, 16:29
Значи нещата стоят по следния начин: Невероятно силно се влюбих в едно момиче преди около месец, но още не съм и разкрил чувствата си :cry: утре смятам да го направя :roll: изобщоо, много я харесвам като характер, като външност и изобщо като цяло, ПРОБЛЕМЪТ е, че в Петък едно друго момче е разкрило своите чувства към нея, но тя все още не са заедно. Въпросът ми е такъв: Имам ли шанс, ако утре й кажа какво чувствам към нея? Моля Ви се, ако можете да ми отговорите още тази вечер :roll:
skyline_207
01-15-2006, 16:31
според мен ще имаш по-голям шанс,ако не и споделяш а и го намекнеш дискретно(с действия,а не с думи) :wink:
-arm@n4o-
01-15-2006, 16:31
Естествено, че имаш шанс ама гледай да го направиш сутринта, че по късно може вече да е късно.
DimmuBorgir
01-15-2006, 16:34
Едно голямо БЛАГОДАРЯ за мненията !!! Наистина ме подркепихте здравата :) В Петък, Събота и Неделя си събрах мислите и реших горе долу как точно да и изкажа това, което чувствам :roll: Благодаря отново! :wink:
Kogato i da go napravi6,6te ima6 vazmojnost da si s neq,stiga i tq da izpitva ne6to silno kam teb.I 10 mom4eta da i razkriqt 4yvstvata si,vse taq,ako ne gi haresva ni6to nqma da stane,vajnoto e da ne otlaga6,da i kaje6 kakvo izpitva6 kam neq,drugoto 6te si doide samosebe si.Ne se strahuvai da i kaje6,4e q obi4a6,lubovta e nai-krasivoto 4uvstvo,nqma smisal da se prikriva.Kasmet,dano i tq izpitva sa6toto :D
skyline_207
01-15-2006, 19:17
НЕ !!!! :twisted:
DimmuBorgir
01-16-2006, 09:38
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ако можех безкрай бих сложил... Толкова я обичам... Никога няма да спра да я обичам... Независимо, че ме отряза... Дори и утре да дойде при мен, аз няма да я отхвърля, защото любовта ми към нея... няма граници... :cry: :cry: Да можеше и тя наистина да разбере, че е така... :cry:
според мен ще имаш по-голям шанс,ако не и споделяш а и го намекнеш дискретно(с действия,а не с думи) :wink:
da i az sam na sy6toto mnenie..ne i kazvai 4e q obi4a6 a prosto po nqkakav na4in se opitai da i go dokaje6...dumite ponqkoga prosto ovisvat vav vyzduha i nqmat nqkakvo ogromno zna4enie...no 6ansovete sa ti golemi kakvo ot tova 4e nqkoi si dr i bil preznal ne6ty si davai smelo napred...i taka samo moje6 da spe4eli6.. :twisted:
mil4eto_
01-16-2006, 12:28
дамз, и аз така мисля.кажеш ли на някое момиче че я обичаш губиш много-ставаш и безинтересен.
по-добре я ззариби и след това и кажи какво ти е на сърцето. :P
skyline_207
01-16-2006, 12:48
дамз, и аз така мисля.кажеш ли на някое момиче че я обичаш губиш много-ставаш и безинтересен.
по-добре я ззариби и след това и кажи какво ти е на сърцето. :P
SummeRLove08
01-16-2006, 13:44
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ако можех безкрай бих сложил... Толкова я обичам... Никога няма да спра да я обичам... Независимо, че ме отряза... Дори и утре да дойде при мен, аз няма да я отхвърля, защото любовта ми към нея... няма граници... :cry: :cry: Да можеше и тя наистина да разбере, че е така... :cry:
Охх това колко ми напомня за моя проблем...Той винаги може да бъде с мен ако поиска!Ако си чел темичката ми!Признал си и,олекнало ти е.Дано размисли скоро...
Няма невазможни неща...може би и тя изпитва нещо към теб,може да станете гаджета пак може да си бъдете просто приятели...нищо не се знае ама винаги има шанс
DimmuBorgir
01-16-2006, 17:12
благодаря ви приятели! :wink: наистина ме подркепяте! :)
CVETELLINA
01-16-2006, 17:22
Kogato i da go napravi6,6te ima6 vazmojnost da si s neq,stiga i tq da izpitva ne6to silno kam teb.I 10 mom4eta da i razkriqt 4yvstvata si,vse taq,ako ne gi haresva ni6to nqma da stane,vajnoto e da ne otlaga6,da i kaje6 kakvo izpitva6 kam neq,drugoto 6te si doide samosebe si.Ne se strahuvai da i kaje6,4e q obi4a6,lubovta e nai-krasivoto 4uvstvo,nqma smisal da se prikriva.Kasmet,dano i tq izpitva sa6toto :Daн така точно :!: :!: Успех и от мен
:wink: :wink: