View Full Version : Как скъсахте с последното си гадже?!
miloto_girl_4e
01-17-2006, 13:16
Как скъсахте с последното си гадже?!
Лично,със смс,в чата или как ?!
Какво точно му казахте,как реагира той ?!
Как се чувствахте после без него?!
Каква беше причината да скъсате?!
Друго момче,чувстваха се бяха изпарили,не ви обръщаша толкова внимание,колкото вие искахте?!
Чакам отговори :D
Mii pisa mi sms da si gledam rabotata, zashtoto iskashe da izlezem a az mu kazah che imam sreshta s bivshiq si , qvno iskashe da go izlaja .. tyi kato ne moga da lyja sled tova ne si mradnah i prasta da se opravqm s nego :!:
skyline_207
01-17-2006, 13:44
изневерих и :?
Jenninka
01-17-2006, 14:02
hm...to beshe predi mnogo vreme...skysah go kato mu kazah,4e pusheneto na treva i napivaneto ne mi haresva.no tova ne be6e pri4inata.izlygah.iskah da trygna s bivsheto si gadge s koeto o6te sme zaedno ot mn vreme...
zaharcheto_f
01-17-2006, 14:40
ами...лично беше, решихме да останем приятели макар че аз все още мисля за него... :( :( :(
one_touch
01-17-2006, 15:09
e mi.za6toto prosto ne6tata prestanaha da bydat tolkova rozovi za men.karahme se mnogo.re6ih 4e ne iskam toi da e edinstvenoto mom4e v jivota mi pove4e.s edna duma ako sym go obi4ala za6toto ve4e ne znam dali e bilo taka-sprqh.prosto neznam taka re6ih.moje bi me izpla6i i dylgata ni vryzka.prosto si iskah svobodata v edin daden moment.
zna4i skarahme se i toi me popita dali o6te iskam da sym s nego,iskam li da se razdelim i az mu kazah 4e e po dobre da se razdelim i toi me celuna po 4eloto i si trygna.stana mi mn gadno ,ne 4e sme se razdelili a za nego.za6toto znam kolko mn me obi4a6e ili moje bi o6te.gadno mi e da go kaja,no ina4e az se po4ustvah 6tasliva.
Dr. Kazimbutt
01-17-2006, 16:30
Лесно. Тя ми каза, че повече не иска да ме вижда и че съм й провалил живота. Заряза ме и така... :(
Danielle
01-17-2006, 16:33
do tuk bqh. (v ochite) psole kato se zamislih beshe gadno i izvestno vreme sujalqvah zahstoto vse si msileh che sma propusnala nehsto no kato se ubedih che ne e taka pak si se opraih i si bqh supel :)
Брутално :twisted:
малко след като стана на 18 тя искаше да се оженим, но аз ценя свободата си пове4е от някаква си шунда и и отказах.. тогава ку4ката ми разби носа пред 30 4овека , един барман и един бодигард..
Бодигардът я изгони от клуба, а барманът ми даде кърпа за носа...
He3HauKa
01-17-2006, 18:32
Ami otidah do tqh i mu kazah che mi e pisnalo da me laje i da sa drusa :arrow: i da ne ma zanimaa zashtoto samo me naranqva i govorihme i toi kaza ti si znaesh na dobre ...Posle mi beshe super tyjno zashtoto toi si imashe druga priqtelka... No sega pak sme zaedno :lol:
С първата ми любов късахме 3 или 4 пъти!ПОследния път скъсахме по скайпа....баси великата програма :lol: !Но все пак е супер скапано да се разделиш с човека който си обичал повече от другите... :?
skyline_207
01-17-2006, 18:34
С първата ми любов късахме 3 или 4 пъти!ПОследния път скъсахме по скайпа....баси великата програма :lol: !Но все пак е супер скапано да се разделиш с човека който си обичал повече от другите... :?
мдаа
скайп е ноо яка програма
Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:
после тя искаше да се сдобряваме и ми се извиняваше и искаше за последно да се 4укаме, ама аз и казах 4е с побойници не ща да деля не само живота си, но дори и кефа си,
е**л съм я вгз, а тя мене не :lol: :lol:
Josefinne
01-17-2006, 19:23
НИе скъсахме по ICQ. Просто аз отворих темата, че не се държи с мен достатъчно адекватно в редките случаи, когато се виждаме и накрая го изръчках да го каже - е каза го - просто между нас не се получаваше, някак си не можехме да се отпуснем в компанията си. И нямаше смисъл да продължаваме . Така си беше и аз се съгласих с него. Останахме в добри отношения, макар че нямаме време да се виждаме.
midnight...
01-17-2006, 19:42
ами ние мирно тихо и даже без каранице се разделихме..сега дори си говорим
аз започнах темата...намеренията се оказаха общи :idea:
mnogomili4kata-sf
01-17-2006, 20:13
Ами най-дразнещото при мен е,че последните няколко спират да звънят без обяснения...съответно и аз не ги търся...но ако още някой ми направи тоя номер направо ще откача...просто твърде лесно се измъкват и не е честно това...е нали животът продължава все пак :?
Worthless
01-17-2006, 20:33
с смс :/ обясних му как стоят нещата... ся няма да казвам причините как се събрахме и защо скъсахме (свързано е :? ). ама важното е, че сега сме си приятели и се разделихме мирно и тихо ;)
след тфа ми беше гадно, ама вече го бях направила...
{P}evanescence{P}
01-17-2006, 20:45
ami az go napsuvah shtoto ve4e nqmah nikvi 4uvstva kam nego kazah mu da go duhash pederas typ vari lapai na nqkoi kon s razshireni veni i taka posle mi prashta sms nqkvi takvis
Worthless
01-17-2006, 20:52
ami az go napsuvah shtoto ve4e nqmah nikvi 4uvstva kam nego kazah mu da go duhash gey typ vari lapai na nqkoi kon s razshireni veni i taka posle mi prashta sms nqkvi takvisебаси тъпата детска постъпка :x
Jamalska
01-17-2006, 20:53
През деня се държах некфо студено и накрая "трябва да поговорим.трябва да се разделим."..общо взето се разделихме седмица след като тръгнахме защото знаех че ще му изневеря..просто не го харесвах достатъчно (сега дри не го понасям)...и 6 часа по-късно вече бях с друг...
ami az go napsuvah shtoto ve4e nqmah nikvi 4uvstva kam nego kazah mu da go duhash gey typ vari lapai na nqkoi kon s razshireni veni i taka posle mi prashta sms nqkvi takvis
Abe ti si qko plitkoumen/plitkoumna...
HopeLesss
01-17-2006, 22:15
Ами ние скъсахме уж по взаимно съгласие. Бяхме ходили 2 години и явно тръпката си беше заминала. Някакси нещата не бяха същите. Разделихме се мирно и кротко, но впоследвствие се оказа, че явно само аз съм го искала, а той все още ме е обичал :?
minimalistic
01-18-2006, 05:20
Мен бившата ми приятелка ме заряза цели 2 пъти. 1 - щото я лъгах (премълчавах по-скоро някои неша, за да не и става гадно, но тя разбра сичко..). 2 - Продължих да премълчавам и си исках свободата. Това да ме ограничава да не поглеждам друго момиче ме убиваше. Вървим сипо улицата с нея - "ко я заглеждаш тая" баси... няква върви пред мен, цялата крака и аз да не гелдам. Да се оърна и да вървя назад ли? Също искаше да се виждаме всеки ден. Това пък ме дразнеше, щото не винаги имам желание да виждам когото и да било. Понякога искам да остама сам със себе си. И ме заряза. Плака.... А и доста се карахме и то за глупости (въпросното "заглеждане"), не искаше да говоря с приятелката и - ревнуваше. Абе шибана работа...
Свободата е най-ценното за всеки човек! Забранения плод е най-сладък - не иска да гледам други - несъзнателно, сякаш на инат аз ги гледах. Ко да направя да си затворя очите? НЕ СТАВА!
IKisseDAGirL
01-18-2006, 06:09
ami tai kato hodeh s nego bez da go haresvam(edinstveniqt koito ima6e i o6te ima zna4enie za mene e drug :( )i super mn se karahme, drazneshe me i mi prikazva6e samo kogo e nabil i dr takiva, az sled nqma i 3 dena ne izdarjah i kakto si sedqhme na edno kafe izvednaj mi hrumna 4e nqa smisal da go tarpq pove4e i go viknah v toaletnata :oops: ne mu kazah mn mili dumi, s koeto mai sam mu naranila 4uvstvata 6toto v posledstvie razbrah 4e toi o6te me haresval i nemojel da me zabravi :roll: :?
V kraina smetka mu kazah che mi e pisnalo ot darjanieto mu,4e ne se 4uvstvam dobre v kompaniqta mu i 4e qvno nqmame shodni interesi i ka4estva..toi mai izob6to ne go be6e o4akval 6tot sede6e i gleda6e bez da znae kvo da kaje.. nakraq mi vika "i sq kvo..?" i az mu kazah "dobre vijda6 4e tva ne zvu4i kato "milo mn te obi4am" i e nai dobre da se razdelim. Kato priqteli 6te sme si po polezni edin na drug"
Sega kato se zamislq mai bqh prekaleno rqzka :oops: oba4e se 4uvstvah mn podtisnata i mn raboti me drazneha v nego i za tva taka
gorskata_feja
01-18-2006, 08:28
emi s poslednoto mi gadje ne hodihme mnogo i v kraina smetka prosto sprqhme da si govorim i kato se zase4ehme nqkude ne si kazvahme ni6to!!! qvno i dvamata ne iskahme da budem zaedno :PPP
Disorder
01-18-2006, 10:45
Zashtoto go pozdravih s pesenta na metallica - die, die my darlling :) Tova v kryga na shegata Inache prosto zashtoto ne si pasnahme :) Bolq me dosta dylgo no nqma kak jivota prodyljava :) i kakto kazvat vsqko zlo za dobro :) Sled tova iskah da go zabravq i si namerih drug priqtel v kogoto se vliubih v posledstvie i taka :) sega vsichko e okay i ne syjalqvam za nishto :)
Absconding
01-18-2006, 12:15
Ми как скъсахме..Видяхме се, обясних му, че не искам да сме заедно вече и така. В началото реагира спокойно, но после мн. се разтрои. Причината да скъсаме беше, че постоянно се карахме за какво ли не, не ми даваше нужната свобода (колкото и банално да звучи) и на моменти се държеше много грубо с мен. Това бяха причините, които му казах. Имаше обаче и още една причина - друг човек. Тази причина му я спестих и смятам, че това беше правилният вариант.
Emi bqh na kafe haresah si sega6niq priqtel i trugnah s nego i sled 5 dena mu kazah 4e si imam priqtelka i qde boi ot sega6niq mi priqtel boi za6toto me tormoze6e po tela i iska6e da hodi o6te s men :twisted:
egrgergetge
01-18-2006, 17:18
не дойде на последната среща :D
party_girl
01-18-2006, 17:36
Лично,със смс,в чата или как ?! emi s sms :evil: :evil: :evil: tva e nai-tapiq na4in po koito meje6 da skasa6
Какво точно му казахте,как реагира той ?!emi toi em skasa
Как се чувствахте после без него?!emi nikak :lol: be6e porednata 1nosedmi4na zabivka :roll:
Каква беше причината да скъсате?! ne bil naqsno s 4uvstvata si i se "zabarkal v ebati filma"
a az posle kato go pitam s koi 4uvstva i toi tapanara mi vika "ne znam" :lol:
Друго момче,чувстваха се бяха изпарили,не ви обръщаша толкова внимание,колкото вие искахте?!emi 4estno kazano mi obra6ta6e pove4e vnimanie :roll:
nie sk1sahme,za6toto sme ot razli4ni gradove.az ot varna,a toi ot silistra :( ina4e az o6te si go obi4am stra6no mnogo,mislq 4e i toi mene.ama takiva sa obstoqtelstvata.
pogovorihme si i re6ihme 4e taka 6te e nai dobre,dokato ne se vijdame da sme razdeleni
nadqvam se da se s1berem pak
TheMaggie
01-20-2006, 10:00
Ami napisah mu mnogo gaden sms ot telefona na sauchenichkata mi i poneje go biah hvanala da mi izneveriava mu ogorchih jivota.Posle se chuvstvah strashno vesela i gorda,a toi beshe slomen, zashtoto ne go ochakvashe ot men :lol:
По принцип аз винаги зарязвам първа...просто ми минава мерака за 1-2 седмици и спирам да го търся и като той ме потърси аз съм една студено и той осъзнава,че или съм си намерила друг или ми е омръзнал.Знам,че тва е мн гадно,но се опитвам да се променя.Зарязвали са ме 3 пъти и два пъти мн ме боля.Единият път приятеля ми беше от друг град и 100 км ни деляха и не беше ме виждал от 2 седмици...спря да ми вдига и за да се отърве от мен накара новата си бройка да ми вдигне и да ме напсува.Мн ме заболя щот мн го харесвах,8 месеца само той ме беше в главата.После се влюбих,той ме заряза,защото загуби доверие в мен,получих смс от някаф обожател,той си помисли,че има друг...скарахме се жестоко и се разделихме.Прати ми смс,че просто мн се караме и най-добре вече никога да не сме заедно.Ся не иска и да чува за мен,а аз все още съм лудо влубена в него...давам живота си да съм снего,5 месеца минаха,а още плача и го санувам.Наитина мн го обичах.А и последната ми авантюра ме заряза точно на бъдни вечер,когато правихме месец,каза ми го в чата.Същност мн се зарадвах,че ме заряза,не можех да го понасям,готин ама ми беше мн смотан и ся зардаи него се изпокарах с мн приятелки.Заряза ме,защоот съм била лудо влюбена в бившият си и най-добрата му приятелка ме чула как говоря колко обичам бившият си и съм с него смао да накарам бившият да ревнува.Май го заболя като ми каза,че не иска да е с мен и аз "О супер...Сбогом" и му бих игнора и му изтрих номера :twisted:
Метълката_HIM 4 EVER
01-20-2006, 10:38
Ами зарязах го,щото ми омръзна-ходихме 2 месеца,а за мен тва е много :roll:
Ами зарязах го,щото ми омръзна-ходихме 2 месеца,а за мен тва е много :roll:
Ако си приличаш на тая мърша от аватара си,начи 2 месеца е АДСКИ МНОГО за горкото момче!!!
А по темата:Аз започнах работа и се виждахме по-рядко!Тя се караше с мен като се прибирах и аз просто не издържах!Казах и:Ако се дъжиш така си е*и ма***** и си тръгнах!!!(м/у другото тва беше най-готиния момент в живота ми,щото точно 2 дена след тва тръгнах с най-яката мацка в даскалото ми)
NeSTa_86
06-05-2006, 19:49
По най-гадния начин, който можете да си представите....с реворе, сканадали, 1 шамар и 3 стискания за ръката ;(
Не се гордея с това, никак даже, но просто не издържах.
Тъй като повечето ни скандали ни бяха, че съм и "изневерявал", което не е така ще бъда коректен към нея и няма да си хвана гадже, докато тя не го направи първа. Не мисля, че е кой знае какава компенсация, но просто искам да и покажа, че не съм и кръшкал.
:mrgreen:
Usetih che neshto iztudq pyrvo ne iskashe da mi kaje kakvo ima posle mi kaza che prosto me 4uvstva prosto kato priqtel i nistho poveche i v posledstvie mn me zabolq...prostoo po dobre sqkash shteshe da e da me narugae i da q namrazq a sega daje nqma i za kakvo da q namrazq oshte si q obicham!
Беше нимфоманка и не ми издържаха нервите :smt012
Не си мислете, че е хубаво да сте с такова момиче [-(
IKisseDAGirL
06-06-2006, 12:54
ми просто не го харесвах и в такъв случай нямаше смисъл да сме заедно
тръгнахме, защото беше поредният опит от моя страна да забравя този, който е в сърцето ми :roll:
sladkoto_neli
06-06-2006, 14:42
ами то при мене беше много смотано.
той дойде една вечер до нас.целуна ме говорих ме си сякаш всичко е наред и изведнаж му стана нещо почна да говори за приятелство и ми каза че можем да бадем само приятели мен ми стана мн тапо(това е ясно де).след няколко месеца разбрах че той е искал само секс от мен(но не го получи).туй беше(сега неискам и да чувам за него).
rali4ka91
06-06-2006, 15:48
Ми аз скъсах с него!Не ме кефеше просто а и си хванах друг с който съм и в момента!Лично си му казах че не искам да съм повече с него!Стана му кофти...ама не ми пукаше!Заслужилл си го е...как е постъпвал с други момичета...да не ви разправям!
NaughtyGirl
06-06-2006, 15:51
Mi skusah go po skype-a!!!nqmah smelost da mu go kaja v o4ite...i prosto mu kazah istinata(ne moga da luja),4e ve4e nqmam 4uvstva kum nego!!!
еми бих и 6ута без хи4 да се церемоня!!!!! казах и го напрао в о4ите......в на4алото и иде6е да ревне но после като се успокои се опитва6е да ме утрепе..................добре4е сре6тнахме едни фр и те ми помогнаха :smt014 :smt017 :smt018 :smt014 :smt018 :smt013 ](*,)
Nadelina
06-06-2006, 17:43
Друго момче,чувстваха се бяха изпарили,не ви обръщаша толкова внимание,колкото вие искахте?!
Skasahme v chata..krainite dumi bqha kazani tam de...makar che posle se vidqhme i pak govorihme..no ne se sabrahme! :(
Na mene toi mi kaza ... che mi nqma doverie..che ne e siguren v men..i che ne iska da strada..zashtoto dokato e s mene e vinagi pod para..i KRAI!
Bez nego sam sama..bez nego sam edno nishto...bez nego sam za nikade ..umiram za nego no uvi..toi nqma da se vyrne!
Po gore spomenah prichinata...toi mi nqmashe doverie..misleshe che za men e poreden..kato vseki drug!
Skasahme v chata..krainite dumi bqha kazani tam de...makar che posle se vidqhme i pak govorihme..no ne se sabrahme! :(
Na mene toi mi kaza ... che mi nqma doverie..che ne e siguren v men..i che ne iska da strada..zashtoto dokato e s mene e vinagi pod para..i KRAI!
Bez nego sam sama..bez nego sam edno nishto...bez nego sam za nikade ..umiram za nego no uvi..toi nqma da se vyrne!
Po gore spomenah prichinata...toi mi nqmashe doverie..misleshe che za men e poreden..kato vseki drug!
zna4i ili toi e idiot ili ti si mu dala pri4ina da se 4ustwa taka!!!!!!!!
xOtkiSsSs
06-06-2006, 18:52
Мии в чата стана цялата работа ... :smt010 явно той нямаше смелостта да ми го каже в очите нзн .. каза че чувствата му не били същите и че е по-добре да си останем само пр, нямах др избор и казах "и всичко свърши така ли?" и сега уж сме си пр , само дето аз не мога да го забравя :cry: :cry: :cry:
Беше нимфоманка и не ми издържаха нервите :smt012
Не си мислете, че е хубаво да сте с такова момиче [-(
Ман аз ти съчуствам знам какво е ГОСПОД да е на помощ!
Иначе по темата:Заради друг както при повечето ми приятели просто с друг и това си е аз си я пуснах с болка в сърцето!
white_chik
06-06-2006, 21:05
Ами с последното гадже скъсах лично (честно казано не ги разбирам хората,които късат със смс или по некъв чат).Казах му в очите,че връзката ни е стигнала до края си и няма смисъл да сме повече заедно.Еми той реагира общо взето нормално.Истинската причина беше,че ме задушаваше с присъствието си.Непрекъснато ми търсеше,искаше да прекарвам цялото си време с нето и така.След това изобщо не съм съжалявала,защото няколко пъти сме се разделяли и събирали и този път вече бях сигурна какво точно искам :wink:
ludamacka
06-06-2006, 21:18
ami az vsu6tnost ne go haresvah i my kazah 4e obi4am dryg(koeto be6e istina).togava ne mi be6e gadno 6toto hodeh s nego 2 dena i ne me kefe6e.daje nz 6to trugnah s nego :-k ama toi be6e hlutnal qko,no zamina za dr durjava i sig se e opravil otdavna.radvam se 4e me e zabravil de
Еми...аз да си призная първо,че това ми беше първото и ЗАСЕГА единствено гадже. Бяхме 4 клас :oops: и бяхме на зелено училище. Там имаше дискотека и ние отидохме. Но понежа аз тогава нямах GSM майка ми беше взела номера на един мой друг съученик. И по едно време тоя мой съученик ми вика "Ела,майка ти е на телефона". И аз излизам от диското да говоря с нея. Обаче имаше едни изроди от класа,които правеха гадно на всички и те отишли при гаджето ми и му казали,че СЪМ СЕ БИЛА ПРЕГРЪЩАЛА с другия ми съученик,а истината беше,че той просто ме бутна по рамото. :smt012 И гаджето ми повярва на тея глупаци,пита ме дали е вярно,аз се опитах да му обясня,ама той-не... Скъсахме,ама си останахме приятели,въпреки че сега като се видим(вече съм в друг клас) дори едно здрасти не си казваме. Ама както и да е,аз се чудя как изобщо съм се била хванала с него тогава(ама тогава мн го харесвах)-той се оказа страшен тъпнар и олигофрен... :smt019 :smt019 :smt019
The Interceptor
06-06-2006, 22:22
Еми като я видах и казах че това (историята е дълга) не може да продължава и че искам да приключим. По-трудно беше вземането на това решение, отколкото самият акт, но не съжалявам че постъпих така, защото вече ми беше писнало от глупости.
Now "I feel good" \:D/
Казах му ,че късаме и го игнорирах .Не му се обаждах или търсех .
Runnaway
06-06-2006, 22:59
Бившата ми приятелка ме заряза толкова грубо .. просто дойде си от Варна и каза тря да говорим и ми изтресе всичко това .. Дойде ми като гръм .. и са съм си сам :( Супер ми е тъпо .. не ме обичала повече .. мислела си че ще започне да ме обича след като ме желаела толкова .. бъра бъра :(
black_dimond
06-07-2006, 05:27
ujasno tva siguro e nai gadnata razdqla v jivota mi po telefona skusahme no to se poluchi zaradi edin negov mnogo dobur priqtel inache i az i toi oshte izpitvahme chuvstva no bqha nameseni mnogo hora i v obshti linii dvamata znaehme che shte e nai dobe da se razdelim i posle samo se chuhme da se utotchnim
LP_girl_14
06-07-2006, 06:45
Ми..с последното ми гадже разстоянието ни раздели.Замина за Лондон със семейството си,вероятно ще е там около 5-6- години,лятото ще е тук само месец..и просто решихме да се откажем и да се опитаме да намерим нова любов...Много се обичкахме и никак не ми беше лесно без него,но ето че след 4-5 месеца в живота ми се появи мойто мило с което съм много щастлива :D
Ми спомниям си как скъсах с една пача. Занесох и цвете на 8 март в рестурант кадето тя беше с техните и некви други техни приятели и тая потъна от срам след което и казах да фашта пътя:)