View Full Version : imam edin golqm vapros i iskam spe6tna pomo6t
tajnata_macka
01-18-2006, 19:57
Zna4i pravih sex s mom4eto v koeto sam vlebena. Toi e mn gotin i e stra6en pi4. Grada ni e malak i se poznavame vsi4ki v nego. toi e po golqm ot men s 6-7 godini i vinagi se zanimava s golqmi momi4eta a az sam na 15. Bqh na diskoteka i sled neq si tragnahme. Spah s nego 6toto go haresvam a i toi e gotin mnogo momi4eta sa vlubeni v nego i az sam ot tqh i se radvah 4e kasmeta mi se osmihva. Bqh mnogo 6tastliva.Toi si pada naduvka golqma,kazah mu 4e iskam da si ostanem priateli sled tazi ve4er 6toto toi mi kaza 4e nqma da se polu4i ni6to mejdu nas az go popitah ostavame poznati po to4no i da np. oba4e sega ne me zabelqzva ne mi govori pravi se 4e me nqma a az mn go obi4am ot 1 godina sam vlubena v nego a predi 3 meseca spahme i ne6tata nqmat mn razvitie molqvi kajete mi kakvo da pravq!!!!ot4aqna sam mn mn mn ot4aqna 4akam savete pls!!!{}~
Toi prosto se e vazpolzval ot teb! :evil: :(
A ni6to v deistvitelnost nqma da se polu4i m/u vas!
Skoro 6te porasne6 i 6te si nameri6 partnior, koito da te obi4a... Sega si o6te malka za vrazka s takuv 4ovek! Nameri nqkoe mom44e na tvoq rust i vazrast i ne se samosajalqvai! Uspeh! :wink:
hvani si za gadje nqkoi negovbliz1k priqtel, i se dviji v negovata kompaniq. napravi taka 4e da se pr1sne ot qd 4e e post1pil taka i da s1jalqva. v1rni mu go t1pkano. ne se bori za nego. nqma smis1l, qvno 4e ne te zaslujava :evil: :x
mi trqa priemesh che si mu broika i da go zabraish..:)
teenkopele
01-18-2006, 20:10
hvani si za gadje nqkoi negovbliz1k priqtel, i se dviji v negovata kompaniq. napravi taka 4e da se pr1sne ot qd 4e e post1pil taka i da s1jalqva. v1rni mu go t1pkano. ne se bori za nego. nqma smis1l, qvno 4e ne te zaslujava :evil: :x
...и аз така мисля. :wink:
shto se tolkova otmustitelni sichki we...tq e iskala da spi s nego... tva che e bila dostatuchno glupava da go napravi kvo obshto ima ?
като си била толкова глупава ще си носиш последствията.Поне да ти е за урок!
Ne mislq, 4e si postapila umno! Ne si dostatu4no zrqla!
Sledva6tiq pat se pazi da ne se vazpolzvat otnovo ot teb! M/u drugoto. S nego li si izgubi devstvenostta? Tajno! :(
Ne se ot4aivai tolkova.6tom se pravi,4e ne te poznava,zna4i edva li iska da ima ne6to ob6to s teb.Jivota prodaljava,mlada si,6te sre6tne6 mnogo hora po patq si.Ne se spirai na parviq(nepodhodq6t)
tajnata_macka
01-18-2006, 20:24
awew hora nemoga da se otkaja ot nego obi4am go nemoga da priema 4e si4ko e svar6ilo...... probvah s dvama negovi priateli no ne sme izlizali zaedno i t.n nz kakvo da pravq mislq 4e ima interes ama sigorno sam malka za takav `majaga` kat nego ....nz ot4aqna sam
tajnata_macka
01-18-2006, 20:27
emi ne sam si izgubila devstvenosta s nego za koeto se radvam mnogo
SLADURANATA_V
01-18-2006, 20:27
mii az misla 4e trqbva da go zabravi6 i da si hvane6 nqkoi svesten 6tot toz qvno ne e za teb i nqma smisal da se zanimava6 s nego ve4e.Zabravi cqlata mu kompaniq po to4no 6tot vs sa kat nego :(
tajnata_macka
01-18-2006, 20:34
SLADURANATA_V tvoqto mnenie mi e mn qsno 6toto sme seki den zaedno ama i ti znae6 4e nemoga da go zabravq 6toto go obi4am mnogo dobre zn kak stoqt ne6tata s priateite mu neiskam a imam ni6to a samo s nego OBI4AM GO BE HORA za6to nemoga da sam s nego da ni e got i si4ko da e ok?!?!?!:{
tajnata_macka
01-18-2006, 20:35
Vijte, kakvo 6te stane ako mu predloja da napravq orgiq s priqtelite mu? Dali 6te me pomisli za po-otrakana i golqma i 6te iska da izleze s men?
SLADURANATA_V
01-18-2006, 20:44
abe ti ne si dobre.Tova nqma da ti pomogne da go spe4eli6,pak i ne si zaslujava za nego mn dobre zn.ti sama nz dali go haresva6 naistina.Nedei da pravi6 takiva gluposti :!:
Vijte, kakvo 6te stane ako mu predloja da napravq orgiq s priqtelite mu? Dali 6te me pomisli za po-otrakana i golqma i 6te iska da izleze s men?
6ibana k***a epa prai si orgii ..
Dr. Kazimbutt
01-18-2006, 20:46
shto se tolkova otmustitelni sichki we...tq e iskala da spi s nego... tva che e bila dostatuchno glupava da go napravi kvo obshto ima ?
И аз мисля така. Сами се набутват в капана, после се чудят как да отмъстят колкото се може по-гадно.
o, da s1s sigurnosthttp://smilies.sofrayt.com/%5E/k0/smashfreak.gif
tajnata_macka
01-18-2006, 20:50
ne sam go pisala az tva za ogriite nikoga nqma da go napravq tova!!!!!!
California
01-18-2006, 21:31
Майко мила нямам думи!!
ми спала си с него...да...и то щото той така е поискал!Щото си му поредната бройка!Радваш се, че ти се е "усмихнал късмета"??
Тоест се радваш, че си била поредната "изплющяна" в списъка му...
И не й бил говорел, правел се че не я забелязва...еми нормално...на 15 си и имаш още доста да видиш от живота (както и аз)...естествено, че няма да ти говори...тва е положението...за него вече не си интересна...съжалявам, че го казвам по такъв начин, но тва е положението!Такива са мъжете!Такъв е живота!
А сега вземи да се успокоиш и да си намериш някое момче, което няма да е "надувка", както ти сама пишеш!
tajnata_macka
01-18-2006, 22:00
awe hora az zn 4e trqbva da go zabravq zn 4e ne e za men oba4e sarceto ne mi go priema iskala sam da sam si s drug i da ne mislq za nego no nemoga toi e v mislite mi postoqno zn 4e e bokluk 4e ne misli za momietata a samo za pari koli kurvi sex i piene oba4e nemoga da promenq 4uvstvata si iskam da go zabravq no nemoga ........nz kakvo 6e prava....:{
awe hora az zn 4e trqbva da go zabravq zn 4e ne e za men oba4e sarceto ne mi go priema iskala sam da sam si s drug i da ne mislq za nego no nemoga toi e v mislite mi postoqno zn 4e e bokluk 4e ne misli za momietata a samo za pari koli kurvi sex i piene oba4e nemoga da promenq 4uvstvata si iskam da go zabravq no nemoga ........nz kakvo 6e prava....:{
направи оргия с приятелите му :) може и да помогне :))) успех
Ustnichki
01-19-2006, 06:45
vij milichka:)
xubavoto e che ne sujalqvash che si prespala s nego ,az ne mislq che e neogodnik zashtoto vie ste bili suvsem realno zvurzani i nqma ot kakvo da se pritesnqvash ne ste bili piqni i neadekvatni!pravi se na neodostupna,ne se zanimavai s nqkfi prostotii za otmushtenie i drazneniq zashtoto samo shte se preebat neshtata..ako te jelaq pak shte doide sam pri teb !;)))[/b]
Засичаш го случайно някъде напиваш го с яко алкохол който вярвам няма даоткаже и после ако няма желязна воля което е малко вероятно лесно ще го накараш да прави секс с теб ,но не и повече мухахахах
Еми, миличка, ще ревеш, ще ревеш и ще го забравиш. Няма как... Той не те обича и ти го знаеш. Можеш пак да преспиш с него, ноо това ще е. А ако ти смяташ това за добре нз ти си решаваш. Разбирам те, всеки е минал през тоя период. И аз като малка 3 години ревах по едно момченце, е, с тая разлика, че не съм преспивала с него. Ти така си мислиш, че не можеш да го забравиш. Ама ще заможеш, няма как. Просто се стягаш, спираш да хленчиш и си хващащ някой по-свестен!
Sunshine_daisy
01-19-2006, 12:24
Za6to si mislq 4e si se kefela 4e si s nego samo za6toto e nadyfka? Kakvo si misli6 4e kato xodi6 s nego i 6te si velika li? Tva sa zabludi! Apak i da ti kaja to4no tezi "nadyfki" sa prekaleno nadyti 4e da obi4at!Pod doistoinstvoto im e! Taka 4e si nameri edno svqstno mom4e i si jivei jivota...A na tozi kolkoto po-malko vnimanie my obry6ta6 tolkova po-dobre za teb! 6toto moje da doide moment v koito toi 6te te tyrsi :P ni6to ne se znae :) Yspex! ;)
white_chik
01-19-2006, 12:39
qvno si bila zaslepena ot "lubov" 6tom
si spala s nego.toi opredeleno e
iskal samo da te naebe i tva e si4ko.
No ideqta da trugne6 s negov blizuk
priqtel ne e nikak lo6a.Mislq 4e 6e mu
gu vurne6 na 100%
Worthless
01-19-2006, 12:42
като си била толкова глупава ще си носиш последствията.Поне да ти е за урок!<_<
а като знаеш, че си пада надувка за кфо си спала с него? кфо, да не мислиш, че щеше на сутринта да ти каже колко много те обича?...
Macko....samo te e izpolzval za onazi ve4er 6tom ve4ene te i zabelqzva dori...iskal e samo da mu pusne6 i ni6to pove4e-tova samo e iskal otteb,gadno e no e taka...pone taka mislq az 6tom ve4e se pravi,4e ne te vijda...
Майко мила нямам думи!!
ми спала си с него...да...и то щото той така е поискал!Щото си му поредната бройка!Радваш се, че ти се е "усмихнал късмета"??
Тоест се радваш, че си била поредната "изплющяна" в списъка му...
И не й бил говорел, правел се че не я забелязва...еми нормално...на 15 си и имаш още доста да видиш от живота (както и аз)...естествено, че няма да ти говори...тва е положението...за него вече не си интересна...съжалявам, че го казвам по такъв начин, но тва е положението!Такива са мъжете!Такъв е живота!
А сега вземи да се успокоиш и да си намериш някое момче, което няма да е "надувка", както ти сама пишеш!
много си права :wink:
seksi_kote_f
01-19-2006, 14:50
Prosto te e izpolzval :cry: Mn gadno nqma smisul da se tormozi6 po dobre si nameri nqkoi dr koito naistina da te obi4a i ovajava drugo nqma kakvo da ti kaja :wink:
Ne mislq, 4e si postapila umno! Ne si dostatu4no zrqla!
Sledva6tiq pat se pazi da ne se vazpolzvat otnovo ot teb! M/u drugoto. S nego li si izgubi devstvenostta? Tajno! :(
така е за жалост :?
tajnata_macka
01-19-2006, 16:16
zdr vsi4ki mn se radvam 4e mi pomagate i mi davate vazmojno nai hubavite saveti mn sam vi blagodarna iskam da go zabravq no nemoga :cry: mojebi ste pravi i sled vreme sigorno ili toi 6e tar4i po men ili na men nqma da mi puka no takav e jivota.....! dnes go vidqh i me izgleda mn strano toi taka si gleda ne sam vi kazala oba4e toi iska6e da imame taina vrazka samo za sex demek oba4e az ne se saglsih moi priatelki me posavetvaha taka i az go izpalnih kazah mu 4e ne sam mastia kato vsi4ki drugi i 4e neiskam da se unijavam pove4e sa6to mu kazah 4e ne me int ve4e i naskoro me sre6tna be6e pian i mi kaza ```malka pikla ti kakvo si misli6 4e moje da si pravi6 kogato me iska6 togava li sa6to mi kaza nali mn mi govore6e 4e me obi4a6 i 4e me iska6```....az ostanah izumena i ni6to ne kazah ve4e sam obedena 4e me iska samo za sexa i tova o6te pove4e me naranqva...... :cry: [/b]
California
01-19-2006, 17:03
Prosto te e izpolzval :cry: Mn gadno nqma smisul da se tormozi6 po dobre si nameri nqkoi dr koito naistina da te obi4a i ovajava drugo nqma kakvo da ti kaja :wink:
използвал я е защото тя му е позволила...!!
иначе съм съгласна с тва да си намери някой, който поне да я уважава...
Britney`laDy
01-19-2006, 17:33
естесвено че се е възползвал от тебе...а бе миличка..не бъди толкова наивна :roll: и един съвет от мен :arrow: недей да спиш на първата среща....или поне бъди сигурна че на човека му пука за тебе и няма да те кара да се чувстваш като идиот след т'ва.. :? айде....
KenKenedy
01-19-2006, 18:02
ami ebe ta takav skasvati slivata i te tarsi samo kogato mu sa ebe i ti mu hodish po akala i si vliubenav nego i zanimavash horata v nekav forum tuka det nema smisal.
tajnata_macka
01-19-2006, 18:55
nikoi ne sam zadaljila da mi pishe na sila na nqkoi kato ne mu e priatno da mi pishe np ne go karam..!no ima hora koito sa dobramereni i mi pomagat mn s savetite si za koeto sam i blagodarna i se nadqvam da prodaljavat 6toto vse o6te ne sam na qsno kvo da prava.... :oops:
i'm so excited!
01-19-2006, 19:08
тъжно е как може да си толкова наивна, момиче.
сама казваш, че е надувка, че ходи с по-големи момичета. би трябвало да се досетиш, че иска само и единствено секс от теб. жалко, че се е получило така. занапред не бъди толкова доверчива, разсъждаваш като дете. и какво като е хубав и 'готин'?! това не пречи да е прост
tajnata_maсka
01-19-2006, 19:08
Aide, be tapamari! Kajete! :evil:
tajnata_maсka
01-19-2006, 19:09
тъжно е как може да си толкова наивна, момиче.
сама казваш, че е надувка, че ходи с по-големи момичета. би трябвало да се досетиш, че иска само и единствено секс от теб. жалко, че се е получило така
Kvo da se dose6tam ma? PA4A! Zavri si go otzade! Iskam real help! :evil:
i'm so excited!
01-19-2006, 19:10
никой не ти е виновен, че си тъпа курволетина, нали така?
като си толкова умна си помогни сама. крава 8)
tajnata_maсka
01-19-2006, 19:13
никой не ти е виновен, че си тъпа курволетина, нали така?
като си толкова умна си помогни сама. крава 8)
Добре, че можеш да мислиш, но жалко, че не ти се отдава!Нема пекани хора във форума! Гурели сте сичките! Аз само ви помолих за помощ! i'm so excited!, дано та ебе кон с разширени вени.
i'm so excited!
01-19-2006, 20:52
уау, тоя лаф сама ли го измисли?! i'm SO excited ! /за протокола - чувала съм го поне 50 пъти/
и след като всички сме зле никой не те кара да седиш..
ъъ и още нещо, ква помощ точно искаш?
KozataAni
01-20-2006, 15:22
Психиатрична...поне според мен!
извинявам се,че не пиша по темата но защо има 2 usera tajnata_macka(погледнете броя на мненията и Email-а)
Аз ще те посъветвам да се ограмотиш пане малко, защото само с чаровна Осмивка няма да успееш много в живота :?
skyline_207
01-20-2006, 15:59
Аз ще те посъветвам да се ограмотиш пане малко, защото само с чаровна Осмивка няма да успееш много в живота :?
хе хеее
ми ти с твоето пАне
хе хеее
ми ти с твоето пАне
:shock: Да същото е :wink: Кво защитаваш простотията :?: Пък моята грешка е от невнимание не е правописна. Виж къде се намират на клавиатурата "а" и "о" . Една до друга са. Сега виж къде е "о" и къде е "у" ...
Zna4i pravih sex s mom4eto v koeto sam vlebena. Toi e mn gotin i e stra6en pi4. Grada ni e malak i se poznavame vsi4ki v nego. toi e po golqm ot men s 6-7 godini i vinagi se zanimava s golqmi momi4eta a az sam na 15. Bqh na diskoteka i sled neq si tragnahme. Spah s nego 6toto go haresvam a i toi e gotin mnogo momi4eta sa vlubeni v nego i az sam ot tqh i se radvah 4e kasmeta mi se osmihva. Bqh mnogo 6tastliva.Toi si pada naduvka golqma,kazah mu 4e iskam da si ostanem priateli sled tazi ve4er 6toto toi mi kaza 4e nqma da se polu4i ni6to mejdu nas az go popitah ostavame poznati po to4no i da np. oba4e sega ne me zabelqzva ne mi govori pravi se 4e me nqma a az mn go obi4am ot 1 godina sam vlubena v nego a predi 3 meseca spahme i ne6tata nqmat mn razvitie molqvi kajete mi kakvo da pravq!!!!ot4aqna sam mn mn mn ot4aqna 4akam savete pls!!!{}~
ами сипер куха си... (by Sashet0)
и аз таи прая...!
MissBorellus
01-21-2006, 14:03
emi mili4ka...ne bih kazala, 4e si naprawila gre6ka. samiqt akt si e w reda na ne6tata, glupawi sa deistwiqta ti sled nego. hwa6tala si se s dwama negowi priqteli,za da go nakara6 da osyznae kolko stoinosten 4owek si i t.n. i t.n. da, ama towa e MYJKO! a wyprosnoto myjko iska ebane i ni6to powe4e ot teb. sy6to taka mi e dosta interesno kak si se wliubila w nego pri polojenie, 4e...do kolkoto razbrah, wie edin razgowor ne ste proweli. tancuwane w diskoteka, zaribqwane, ebane...TOWA E! ni6to powe4e, prosto nqma kak da izpitwa6 dylboki i silni 4uwstwa. + towa sled kato celiqt grad e ludnal po nego...towa me nawejda edinstweno na misylta, 4e e nqkakyf bqsen pi4 s hubawo li4ice, wkarana pri4eska i priqtni drejki. ne wqrwam da blesti s intelekt ili nqkakwi drugi ka4estwa, taka4e az samata bih wijdala w nego samo wyprosnoto EBANE. moqt sywet e...prawi si kupona, zabrawi za nego i ako otnowo ti se otwori nqkakwa podobna wyzmojnost...nqma ni6to lo6o da spi6 s nego(osobeno ako predstawqneto mu e bilo na niwo), no trqbwa da zane6, 4e 6te byde samo i edinstweno sex. bezsmisleno e da go presledwa6. dori si mislq, 4e ti ne si wkliubena w nego, a prosto si wmania4ena. spokoino, wsi4ki momi4eta imame po edin takyw kuh krasawec zad gyrba si, koito e postypil gadno s nas. nomeryt e da po4ne6 da gi razpoznawa6 i...da se naslajdawa6 na momenta!!! 8)
tajnata_macka
01-21-2006, 16:52
poslednoto mnenie mn mi haresa macka naistina vsi4ko koeto misli6 za mom4eto e taka zn li 6te te poslu6am i 6te si prava kupuna i nqma da mi puka ebati na 15 godini sam i ako se zarova zaradi 4ovek koito ne me zaslujava....nqma smisal radvam se za vsi4ki koito me posavetvaha s ne6to hubavo mnn sam vi blagodarna i se radvam 4e ima takiva dobri hora v BG:}~mersi za savetite:}~~~~~~~~~~~