.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    tajnata_macka
    Guest

imam edin golqm vapros i iskam spe6tna pomo6t

Zna4i pravih sex s mom4eto v koeto sam vlebena. Toi e mn gotin i e stra6en pi4. Grada ni e malak i se poznavame vsi4ki v nego. toi e po golqm ot men s 6-7 godini i vinagi se zanimava s golqmi momi4eta a az sam na 15. Bqh na diskoteka i sled neq si tragnahme. Spah s nego 6toto go haresvam a i toi e gotin mnogo momi4eta sa vlubeni v nego i az sam ot tqh i se radvah 4e kasmeta mi se osmihva. Bqh mnogo 6tastliva.Toi si pada naduvka golqma,kazah mu 4e iskam da si ostanem priateli sled tazi ve4er 6toto toi mi kaza 4e nqma da se polu4i ni6to mejdu nas az go popitah ostavame poznati po to4no i da np. oba4e sega ne me zabelqzva ne mi govori pravi se 4e me nqma a az mn go obi4am ot 1 godina sam vlubena v nego a predi 3 meseca spahme i ne6tata nqmat mn razvitie molqvi kajete mi kakvo da pravq!!!!ot4aqna sam mn mn mn ot4aqna 4akam savete pls!!!{}~

Guest
    Toi prosto se e vazpolzval ot teb!
    A ni6to v deistvitelnost nqma da se polu4i m/u vas!
    Skoro 6te porasne6 i 6te si nameri6 partnior, koito da te obi4a... Sega si o6te malka za vrazka s takuv 4ovek! Nameri nqkoe mom44e na tvoq rust i vazrast i ne se samosajalqvai! Uspeh!

hvani si za gadje nqkoi negovbliz1k priqtel, i se dviji v negovata kompaniq. napravi taka 4e da se pr1sne ot qd 4e e post1pil taka i da s1jalqva. v1rni mu go t1pkano. ne se bori za nego. nqma smis1l, qvno 4e ne te zaslujava
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Фен
    Град
    Plovidv
    mi trqa priemesh che si mu broika i da go zabraish..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от х
    hvani si za gadje nqkoi negovbliz1k priqtel, i se dviji v negovata kompaniq. napravi taka 4e da se pr1sne ot qd 4e e post1pil taka i da s1jalqva. v1rni mu go t1pkano. ne se bori za nego. nqma smis1l, qvno 4e ne te zaslujava
    ...и аз така мисля.

Фен
    Град
    Plovidv
    shto se tolkova otmustitelni sichki we...tq e iskala da spi s nego... tva che e bila dostatuchno glupava da go napravi kvo obshto ima ?

Guest
    като си била толкова глупава ще си носиш последствията.Поне да ти е за урок!

Ne mislq, 4e si postapila umno! Ne si dostatu4no zrqla!
    Sledva6tiq pat se pazi da ne se vazpolzvat otnovo ot teb! M/u drugoto. S nego li si izgubi devstvenostta? Tajno!

Фен
    Град
    Канзас сити
    Ne se ot4aivai tolkova.6tom se pravi,4e ne te poznava,zna4i edva li iska da ima ne6to ob6to s teb.Jivota prodaljava,mlada si,6te sre6tne6 mnogo hora po patq si.Ne se spirai na parviq(nepodhodq6t)

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

tajnata_macka
    Guest

........:}

awew hora nemoga da se otkaja ot nego obi4am go nemoga da priema 4e si4ko e svar6ilo...... probvah s dvama negovi priateli no ne sme izlizali zaedno i t.n nz kakvo da pravq mislq 4e ima interes ama sigorno sam malka za takav `majaga` kat nego ....nz ot4aqna sam

tajnata_macka
    Guest

emi ne sam si izgubila devstvenosta s nego za koeto se radvam mnogo

mii az misla 4e trqbva da go zabravi6 i da si hvane6 nqkoi svesten 6tot toz qvno ne e za teb i nqma smisal da se zanimava6 s nego ve4e.Zabravi cqlata mu kompaniq po to4no 6tot vs sa kat nego
    HeBeTo E qSnO,PoLeTo E TqSnO,He Ti Li E qSnO KoPeLe Ne6TaStNo,4e Te ObI4Am StRaStNo!!!

tajnata_macka
    Guest

SLADURANATA_V tvoqto mnenie mi e mn qsno 6toto sme seki den zaedno ama i ti znae6 4e nemoga da go zabravq 6toto go obi4am mnogo dobre zn kak stoqt ne6tata s priateite mu neiskam a imam ni6to a samo s nego OBI4AM GO BE HORA za6to nemoga da sam s nego da ni e got i si4ko da e ok?!?!?!:{

tajnata_macka
    Guest
    Vijte, kakvo 6te stane ako mu predloja da napravq orgiq s priqtelite mu? Dali 6te me pomisli za po-otrakana i golqma i 6te iska da izleze s men?

tcttctc

abe ti ne si dobre.Tova nqma da ti pomogne da go spe4eli6,pak i ne si zaslujava za nego mn dobre zn.ti sama nz dali go haresva6 naistina.Nedei da pravi6 takiva gluposti
    HeBeTo E qSnO,PoLeTo E TqSnO,He Ti Li E qSnO KoPeLe Ne6TaStNo,4e Te ObI4Am StRaStNo!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tajnata_macka
    Vijte, kakvo 6te stane ako mu predloja da napravq orgiq s priqtelite mu? Dali 6te me pomisli za po-otrakana i golqma i 6te iska da izleze s men?
    6ibana k***a epa prai si orgii ..

Цитирай Първоначално написано от kanar4o
    shto se tolkova otmustitelni sichki we...tq e iskala da spi s nego... tva che e bila dostatuchno glupava da go napravi kvo obshto ima ?
    И аз мисля така. Сами се набутват в капана, после се чудят как да отмъстят колкото се може по-гадно.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

o, da s1s sigurnost
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

tajnata_macka
    Guest

ne sam go pisala az tva za ogriite nikoga nqma da go napravq tova!!!!!!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Майко мила нямам думи!!
    ми спала си с него...да...и то щото той така е поискал!Щото си му поредната бройка!Радваш се, че ти се е "усмихнал късмета"??
    Тоест се радваш, че си била поредната "изплющяна" в списъка му...
    И не й бил говорел, правел се че не я забелязва...еми нормално...на 15 си и имаш още доста да видиш от живота (както и аз)...естествено, че няма да ти говори...тва е положението...за него вече не си интересна...съжалявам, че го казвам по такъв начин, но тва е положението!Такива са мъжете!Такъв е живота!
    А сега вземи да се успокоиш и да си намериш някое момче, което няма да е "надувка", както ти сама пишеш!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

awe hora az zn 4e trqbva da go zabravq zn 4e ne e za men oba4e sarceto ne mi go priema iskala sam da sam si s drug i da ne mislq za nego no nemoga toi e v mislite mi postoqno zn 4e e bokluk 4e ne misli za momietata a samo za pari koli kurvi sex i piene oba4e nemoga da promenq 4uvstvata si iskam da go zabravq no nemoga ........nz kakvo 6e prava....:{
    LeKi ZaPiVkI,ZdRavI zAbIvKi,MnOgO uSmIvKi,UsPeH v BrAnShA i 4uPkI v Xan6a,ZdRaVe V iZoBiLiE i SeX dO bEzSiLiE !

Guest

Re: ........:}

Цитирай Първоначално написано от tajnata_macka
    awe hora az zn 4e trqbva da go zabravq zn 4e ne e za men oba4e sarceto ne mi go priema iskala sam da sam si s drug i da ne mislq za nego no nemoga toi e v mislite mi postoqno zn 4e e bokluk 4e ne misli za momietata a samo za pari koli kurvi sex i piene oba4e nemoga da promenq 4uvstvata si iskam da go zabravq no nemoga ........nz kakvo 6e prava....:{
    направи оргия с приятелите му може и да помогне )) успех

Ustnichki
    Guest

....

vij milichka
    xubavoto e che ne sujalqvash che si prespala s nego ,az ne mislq che e neogodnik zashtoto vie ste bili suvsem realno zvurzani i nqma ot kakvo da se pritesnqvash ne ste bili piqni i neadekvatni!pravi se na neodostupna,ne se zanimavai s nqkfi prostotii za otmushtenie i drazneniq zashtoto samo shte se preebat neshtata..ako te jelaq pak shte doide sam pri teb !))[/b]

Guest
    Засичаш го случайно някъде напиваш го с яко алкохол който вярвам няма даоткаже и после ако няма желязна воля което е малко вероятно лесно ще го накараш да прави секс с теб ,но не и повече мухахахах

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Еми, миличка, ще ревеш, ще ревеш и ще го забравиш. Няма как... Той не те обича и ти го знаеш. Можеш пак да преспиш с него, ноо това ще е. А ако ти смяташ това за добре нз ти си решаваш. Разбирам те, всеки е минал през тоя период. И аз като малка 3 години ревах по едно момченце, е, с тая разлика, че не съм преспивала с него. Ти така си мислиш, че не можеш да го забравиш. Ама ще заможеш, няма как. Просто се стягаш, спираш да хленчиш и си хващащ някой по-свестен!
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си