View Full Version : Аналния оргазъм... Мит или реалност!!!!!
Знам че само 0.01 процента от вас са правили от вас анален секс ,все пак бих искал да видя вашето мнение :lol:
Outstanding
01-19-2006, 14:01
За мъж или за жена питаш?Защото мисля че го има и при двата пола.
e da,za kakvo e? no i za dvata pola udovolstvieto e golqmo i nedostijimo :)
hamilcar
01-19-2006, 14:11
Не съм пробвал,но и не ми е фикс идея.
`Death`Whore`
01-19-2006, 14:17
Незнам колко 0.01 процента от вас са правили от вас анален секс ,все пак бих искал да видя вашето мнение :dqvol4eto2:
Ами, аз вярвам в съществуването на аналния оргазъм, но не мисля, че бих могла да изпитам удоволствие в аналната област, освен като се изсера като хората...
Ако го нямаше, щеше ли да има пасивни педераси? Като се замисли човек, тях явно ги кефи да ги ебат там...и доста жени казват, че ги кефи...така че, мисля, че го има туй нещо, но не искам някой да ми го доказва.
Lara Kroft
01-19-2006, 14:32
4e to e iasno,kakto ima vaginalen i klitoren orgazam,taka ima i analen-daje pri nego usestaneto pri niakoi momi4eta,koito go praktikuvat e nai-iako!
Четох доста теми за този вид секс и реших да пробвам какво е...първо си бръкнах с едно пръстче,после с двете и накрая с трите.По едно време взе да ми става много яко такова...,но тогава някак ми се преиска да си направа една чикия и........,но по едно време целия се разтреперих и свърших за супер кратко време.Май почувствах анален оргазъм,защото бях чел на една пичка едно мнение,че когато стигне в оргазъм изпада в транс и цялата се разтреперва.Не ме мислете за гей,нито за някъв извратен...просто ми беше интересно да вида каква е тръпката.
ПРОБВАЙТЕ ГО!!!
Svetlana_Pei4eva
01-20-2006, 18:24
4e to e iasno,kakto ima vaginalen i klitoren orgazam,taka ima i analen-daje pri nego usestaneto pri niakoi momi4eta,koito go praktikuvat e nai-iako!
taka si e az li4no sum ot tezi momi4eta koito dosta 4esto go praktikuvat i adski mnogo me kefi i 4uvstvoto e strashno