- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аналния оргазъм... Мит или реалност!!!!!
Знам че само 0.01 процента от вас са правили от вас анален секс ,все пак бих искал да видя вашето мнение![]()
За мъж или за жена питаш?Защото мисля че го има и при двата пола.
e da,za kakvo e? no i za dvata pola udovolstvieto e golqmo i nedostijimo![]()
nikoga ne premahvai usmivkata na liceto si,dori,i da te boli,za6toto nqkoi moje da se vliubi v neq
Не съм пробвал,но и не ми е фикс идея.
Първоначално написано от _Gorski_Lemur_
Първоначално написано от `Death`Whore`
4e to e iasno,kakto ima vaginalen i klitoren orgazam,taka ima i analen-daje pri nego usestaneto pri niakoi momi4eta,koito go praktikuvat e nai-iako!
Admin-Coki:
неподходящ размер на автар.
Четох доста теми за този вид секс и реших да пробвам какво е...първо си бръкнах с едно пръстче,после с двете и накрая с трите.По едно време взе да ми става много яко такова...,но тогава някак ми се преиска да си направа една чикия и........,но по едно време целия се разтреперих и свърших за супер кратко време.Май почувствах анален оргазъм,защото бях чел на една пичка едно мнение,че когато стигне в оргазъм изпада в транс и цялата се разтреперва.Не ме мислете за гей,нито за някъв извратен...просто ми беше интересно да вида каква е тръпката.
ПРОБВАЙТЕ ГО!!!
taka si e az li4no sum ot tezi momi4eta koito dosta 4esto go praktikuvat i adski mnogo me kefi i 4uvstvoto e strashnoПървоначално написано от Lara Kroft