Влез

View Full Version : Секс с бившия/бившата!!!!

01-19-2006, 09:13
Какво мислите за sex with the ex? :lol:

teenkopele
01-19-2006, 10:36
Еми ако не ходя с никоя защо не?!
:wink:

California
01-19-2006, 10:38
един път щом съм била с едно момче няма начин да спя с него след като сме си прекратили отношенията...просто вече не ми е интересно...

skyline_207
01-19-2006, 10:45
ми аз съм го правил така,че нямам нищо против

SweetBunny
01-19-2006, 10:50
Ako si nqmam priqtel i iskam sex :arrow: 6to ne :D bih go napraila,
vupreki, 4e moje bi bilo bezinteresno, no vse pak ako nqmah gaje bih pravila s biv6iq sex :oops: :P :oops:

miloto_girl_4e
01-19-2006, 11:30
Ako si nqmam priqtel i iskam sex :arrow: 6to ne :D bih go napraila,
vupreki, 4e moje bi bilo bezinteresno, no vse pak ako nqmah gaje bih pravila s biv6iq sex :oops: :P :oops:

дааам,и аз съм така :!:
ако съм много загоряла и си нямам гадже, е по-добре да правя секс с бившия,отколкото с някой непознат :wink:

machoka
01-19-2006, 11:47
Ако правиш секс с него/нея, значи не е бивш :idea:

Какво е това.. хем вече нямате нищо общо, хем ще правите секс :shock: Или сте едното или сте другото.. половинчатите работи не са хубави.

Милото-> може би най-добре е да не правиш въобще секс при тази ситуация. Вярвай ми, от неправенето на секс не се умира :wink:

air_J
01-19-2006, 12:15
Ако правиш секс с него/нея, значи не е бивш :idea:

Какво е това.. хем вече нямате нищо общо, хем ще правите секс :shock: Или сте едното или сте другото.. половинчатите работи не са хубави.

Милото-> може би най-добре е да не правиш въобще секс при тази ситуация. Вярвай ми, от неправенето на секс не се умира :wink:
Не е точно така. Много мой приятели са правили секс със бившите си, при това с ясното съзнание (и от двете страни), че си е само за секса и няма да се съберат отново. Кой, каквото и да си говори всеки (или поне огромен процент) е правил секс с бившия/та си. Хората със сериозни връзки, които аз познавам най-малкото са имали по-близки отношения (свирки, чекия, лизане и т.н.). А на тези, които казват, че скъсат ли с гаджето повече нищо - мога само да им се присмея, защото с времето най-вероятно ще имат нещо, а не само това, ами може да си се шибат доста редовно. :twisted:
П.С.> Там където е текло, пак ще тече! :twisted:

Fcuk
01-19-2006, 14:28
Супер е и аз съм го правил с някой от тях след раздялата и мога ви кажа че дори е по-страстно, след като знаете че е само секс и плюс това сте се опознали и знаете какво иска и какво му харесва на другия ;)

seksi_kote_f
01-19-2006, 14:40
S biv6iq nikoga ve4e.TOI BE6E KATO PULNO DURVO ZA KO MI E KATO ZNAM 4E IMA PO DOBRI OT NEGO KOITO PONE 6TE ME DOKARVAT DO KRAQ :twisted:

Lara Kroft
01-19-2006, 15:00
ne vijdam nisto neredno v tova da go napravish s bivshe gadje :P

Sad_eyes_f
01-19-2006, 15:20
Амиии..хубаво нещо е, но само когато и от двете страни са с ясното съзнание, че това си е само секс и след това няма да има нищо повече.
Щото е кофти,ако момичето или момчето все още има някви чувства и си мисли, че след секса ще се съберат пак,а другият и представа си няма и единственото, което е искал е секса.

rumenige
01-19-2006, 15:45
s biv6ata e qko nai ve4e ako tq si ima priqtel super mn ti se ka4va adrenalina...zabavno e

Метълката_HIM 4 EVER
01-19-2006, 15:54
Е,няма нищо лошо в тва дори и да си имам гадже...аз бая изневерявам :lol: