.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Секс с бившия/бившата!!!!

Какво мислите за sex with the ex?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еми ако не ходя с никоя защо не?!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    един път щом съм била с едно момче няма начин да спя с него след като сме си прекратили отношенията...просто вече не ми е интересно...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

ми аз съм го правил така,че нямам нищо против

Супер фен
    Ako si nqmam priqtel i iskam sex 6to ne bih go napraila,
    vupreki, 4e moje bi bilo bezinteresno, no vse pak ako nqmah gaje bih pravila s biv6iq sex :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ako si nqmam priqtel i iskam sex 6to ne bih go napraila,
    vupreki, 4e moje bi bilo bezinteresno, no vse pak ako nqmah gaje bih pravila s biv6iq sex :P

дааам,и аз съм така
    ако съм много загоряла и си нямам гадже, е по-добре да правя секс с бившия,отколкото с някой непознат
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на machoka
    Ако правиш секс с него/нея, значи не е бивш

Какво е това.. хем вече нямате нищо общо, хем ще правите секс Или сте едното или сте другото.. половинчатите работи не са хубави.

Милото-> може би най-добре е да не правиш въобще секс при тази ситуация. Вярвай ми, от неправенето на секс не се умира

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ако правиш секс с него/нея, значи не е бивш

Какво е това.. хем вече нямате нищо общо, хем ще правите секс Или сте едното или сте другото.. половинчатите работи не са хубави.

Милото-> може би най-добре е да не правиш въобще секс при тази ситуация. Вярвай ми, от неправенето на секс не се умира
    Не е точно така. Много мой приятели са правили секс със бившите си, при това с ясното съзнание (и от двете страни), че си е само за секса и няма да се съберат отново. Кой, каквото и да си говори всеки (или поне огромен процент) е правил секс с бившия/та си. Хората със сериозни връзки, които аз познавам най-малкото са имали по-близки отношения (свирки, чекия, лизане и т.н.). А на тези, които казват, че скъсат ли с гаджето повече нищо - мога само да им се присмея, защото с времето най-вероятно ще имат нещо, а не само това, ами може да си се шибат доста редовно.
    П.С.> Там където е текло, пак ще тече!
    Левски шампион але але!

Град
    Земята
    Супер е и аз съм го правил с някой от тях след раздялата и мога ви кажа че дори е по-страстно, след като знаете че е само секс и плюс това сте се опознали и знаете какво иска и какво му харесва на другия

S biv6iq nikoga ve4e.TOI BE6E KATO PULNO DURVO ZA KO MI E KATO ZNAM 4E IMA PO DOBRI OT NEGO KOITO PONE 6TE ME DOKARVAT DO KRAQ

Град
    LA/4ikago/Sofia

@

ne vijdam nisto neredno v tova da go napravish s bivshe gadje :P
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на автар.

Град
    след завоя, в дясно....
    Амиии..хубаво нещо е, но само когато и от двете страни са с ясното съзнание, че това си е само секс и след това няма да има нищо повече.
    Щото е кофти,ако момичето или момчето все още има някви чувства и си мисли, че след секса ще се съберат пак,а другият и представа си няма и единственото, което е искал е секса.
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

s biv6ata e qko nai ve4e ako tq si ima priqtel super mn ti se ka4va adrenalina...zabavno e

Град
    В леглото на Ville Valo
    Е,няма нищо лошо в тва дори и да си имам гадже...аз бая изневерявам
    With the venomous kiss you gave me, I'm killing loneliness
    With the warmth of your arms, you saved me
    Oh, I'm killing loneliness with you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си