PDA

View Full Version : Simulirane na Orgazum

Edno_f
01-19-2006, 11:29
Moje li da mi kajete kak po-to4no se simulira orgazum? Kak edno momi4e moje da se napravi,4e e svur6ilo,a da ne e? :roll:

`Death`Whore`
01-19-2006, 13:03
Ако мъжът е леко неосведомен, не е трудно. Пъшкаш адски силно просто и след няколко секунди се отпускаш изморена...но при оргазъм влагалището се свива, пулсира, жената се навлажнява много...това няма как да симулираш.

miloto_girl_4e
01-19-2006, 13:05
мииии как ли .. почва да вика/пъшка,амм .. така да се каже да трепери .. абеее то да ти кажа оргазъм хич не се симулира трудно :? аз не съм го правила,а и не го смятам за нужно.. предпочитам момчето да разбере,че не съм свършила и да се потруди,отколкото си мисли,че е адски добър в леглото... :roll:

LoRinSeR
01-19-2006, 13:53
А мъжът до теб като разбере, че го лъжеш ? Ще му се срине самочувствието ...

California
01-19-2006, 17:11
аз немога да разбера защо изобщо се коментира темата за симулиране на оргазъм...по-добре ли е момичето да пренебрегва себе си и собственото си удоволствие, само за да не засегне "великия ебач"?

machoka
01-19-2006, 17:17
аз немога да разбера защо изобщо се коментира темата за симулиране на оргазъм...по-добре ли е момичето да пренебрегва себе си и собственото си удоволствие, само за да не засегне "великия ебач"?

Малко тактичност никога няма да навреди :wink:
Не е като да кажеш 'абе, я се глей къФ си смотан, никво удоволствие не изпитах' :roll:

Не всички момчета са перфектни в леглото, за сметка на всичко останало, което правят. Не трябва да им се натяква това, а да им се 'помогне'. Може би вие трябва да го предразположите малко повече :)

`Death`Whore`
01-19-2006, 17:22
Да, обаче не трябва да се симулира удоволствие. Ако на момичето не му е приятно, хваща и го ебе тя. Ако и както тя го иска не И е приятно, проблемът не е в него...

Метълката_HIM 4 EVER
01-19-2006, 17:24
Пфууу,на мен олкова пъти ми се е налагало да симулирам...голяма досада :roll:

madi
01-20-2006, 11:00
Moje li da mi kajete kak po-to4no se simulira orgazum? Kak edno momi4e moje da se napravi,4e e svur6ilo,a da ne e? :roll:

vmesto da razpitfash kak se simulira orgazum ,po dobre obqsni na 4oveka do teb kak da ti dostavi udovolstfie, :evil:

POWER_OF_WISDOM
01-20-2006, 12:05
haha - e za kvo ti e???!!! Haide da se napravim, 4e ni se e storilo vkusno nqkvo qdene ot koeto da ni se e dogadilo, haide da se smeem nasila, haide da se pravim na 6tastlivi, haide da si mislim, 4e jiveem...

Taka e kato horata go pravqt samo zaradi samiq sex, a ne zaradi tqh i 4oveka do tqh. V tvoq slu4ai ili ti ne haresva6 dostatu4no 4oveka, ili toi ne te haresva dostatu4no ili i dvamata ne se haresvate, no prosto vi e dotrqbvalo ne6toto nare4eno SEX...Ako dvama 4oveka naistina se haresvat i se otpusnat nqma na4in da ne si dostavqt udovolstvie. No mai horata prosto sa trugnali na lov za orgazmi ei taka...