PDA

View Full Version : Daite suvet pls

Sandra1
01-19-2006, 15:21
zdraveite iskam da vi pomolia za suvet dosega ne sum se celuvala s momche s ezik i mnogo se pritesnqvam tuikato moje momcheto s koeto iskam da bude da useti i da mi se prismee. Molia vi kajete mi moje li chovek koito dosega ne se e celuval da se predstavi dobre purviqt put i priqtelqt mu da ne razbere che dosega ne se e celuval. Cuvala sum ot dosta hora che mai nemoje i obsujdaniq ei toq ne moje da se celuva i tem podobni. Kajete mi ima li takuv shans da ne razbere i moje da napishete kakvo tochno da pravq Predvaritelno vi blagodarq

skyline_207
01-19-2006, 15:28
може стига да се постараеш(прави тва дето ти "идва отвътре".Не се сковавай.Просто затваряш очи и "вплитате" езици :wink: )

pipi`e`golqma
01-19-2006, 16:21
Кфо те бърка никои не се е родил научен... да не мислиш че секи е можел... човек се учи докъто е жив такаче деиставай смело без да се притесняваш кфото ти дои отвътре

e_l_i_z_a
01-19-2006, 17:36
Ами знам,че звучи мн банално,ама то си ти идва отвътре.Обаче има едно условие за първата целувка-трябва да имаш чувства към момчето,иначе наистина има опасност да се изложиш малко.В краен случай ако много се притесняваш-хващай някоя опитна приятелка да те понаучи :lol: Ама не се базикам :lol:

-
01-19-2006, 20:22
e chak s priqtelka