View Full Version : S PREZERVATIVI ILI BEZ???
JORDAN_88_06
01-19-2006, 22:11
SUS ILI BEZ PREDPO4ITATA AAAAAA
moderated by coki:
6 точка от правилника.
ami za da e bez trqq da si mn siguren v partniora si i da mu ima6 mn golqmo doverie.az sam s moq priqtel ot 1 godina i samo parvite 3-4 meseca pravihme sex s prezervativ.
Много искам без ама смееш ли бе деба.
California
01-19-2006, 23:03
еми...аз с последния ми приятел съм от 1 година и 4-5 месеца, но мноооого рядко може да се случи да правим секс без презерватив и то само в началото...в случая доверието няма нищо общо!
иначе без презерватив наистина е по-хубаво ама...
Ма ти приятел ли си имаш :o ?
California
01-19-2006, 23:19
м...да,що? :lol:
по темата-честно казано когато се е случвало да е без презерватив някакси не мога да се отпусна като хората...все мисля да не стане нещо... :roll:
estestveno 4e predpo4itam bez prezervativ,use6taneto e drugo i mnogo po-istinsko,no ne smeq da go pravq bez,ne za6toto nqmam doverie v partniora si,a za6toto sum tvurde mlada za gre6ki,a ponqkoga nevolno stavat takiva:)I kakto kazali horata:"Vurji si popa da ti e mirno seloto" xix;)
с презарватив,щото после не ми се дават кинти за аборт.Ми така де,като мога да си ги изпия....
He3HauKa
01-20-2006, 07:54
mi bez :roll:
HopeLesss
01-20-2006, 08:08
Определено с презерватив!!! Доверието, както вече казаха, няма нищо общо в случая. Ако ние не мислим за себе си, няма кой да го направи вместо нас!!!
navitachko`
01-20-2006, 08:12
Kakto na skoro gledah po televiziqta edin doktor kaza da pravish sex s prezarvativ e seino da blijesh blizalka prez stuklo tai 4e..sami mojete da si napraite izvoda... ama ina4e ako iskaete sigornos s prezarvativ mngo qsno pak i ako vodish aktiven polov jivot sam os edin partnior shto da ne e i bez .. no seki si precinqbva .. vinagi ima izvesten risk
hora pravete sex s prezarvativ.mn e opasno.edno e edin dva tri pyti,no postoqnno...nedeite prosto e acki stra6no i otgovorno!edno 4e moje da hvanete nqkva bolset ,a otdelno 4e nqma ni6to po lo6o ot nejelana bremenost.mislete za posledstviqta hora.
MISLI S GLAVATA SI!!!
ycMuBkaTa
01-20-2006, 10:48
Винаги със , макар че имам доверие на човека с когото съм, но все пак по сигурно си е
navitachko`
01-20-2006, 10:55
hora pravete sex s prezarvativ.mn e opasno.edno e edin dva tri pyti,no postoqnno...nedeite prosto e acki stra6no i otgovorno!edno 4e moje da hvanete nqkva bolset ,a otdelno 4e nqma ni6to po lo6o ot nejelana bremenost.mislete za posledstviqta hora.
MISLI S GLAVATA SI!!!
... da do nqkade si prav no trqbvashe da oto4nish s koq glava da mislqt .. shtoot ako e s taq dolu :lol:
Еми мен ми е изключително кофти с презерватив, а и страшно много се късат! Незнаеш какво да правиш - струва ли си да пиеш постинор, дали е станало нещо и какво ли не. Ама без презерватив е твърде рисковано, то не е до доверие, ами това си е до тялото му. Понякога може да си супер възбуден и да не успееш да го извадиш и няма смисъл да си разваляш удоволствието.А и всички са чували за предеякулационната течност. Затова и пия противозачатъчни. Според мен това е най-доброто решение, когато имаш постоянен партньор и искаш да изпиташ най-голямо удоволствие, без да рискуваш;)
Метълката_HIM 4 EVER
01-20-2006, 11:30
Твърдо да!!!
s1s prezervativ! :D
e, imalo e izklu4eniq, :oops: ama ve4e nqma! obe6tavam! mnogo bezotgovorno ot moq strana! :oops:
nqmam pretencii :lol: no mai bez :)
Memphis_Bleek
01-20-2006, 12:14
Еми мен ми е изключително кофти с презерватив, а и страшно много се късат! Незнаеш какво да правиш - струва ли си да пиеш постинор, дали е станало нещо и какво ли не. Ама без презерватив е твърде рисковано, то не е до доверие, ами това си е до тялото му. Понякога може да си супер възбуден и да не успееш да го извадиш и няма смисъл да си разваляш удоволствието.А и всички са чували за предеякулационната течност. Затова и пия противозачатъчни. Според мен това е най-доброто решение, когато имаш постоянен партньор и искаш да изпиташ най-голямо удоволствие, без да рискуваш;)
дамз обаче нз каде беше ама преди бях чел че някой противозачатачни не са особенно полезни ;)