Влез

View Full Version : Нормално ли е??Има ли бъдеще подобно нещо?

treant
01-20-2006, 13:39
Та значи да ви питам, нормално ли е 20 годишен да ходи с 14-15 годишно момиче, няма ли да има някакъв проблем..и има ли смисъл подобна връзка??Как мислите ?....

ProstoAz
01-20-2006, 13:46
Много си зависи и от момичето, и от момчето, от начина, по който и двамата гледат на тази връзка и от очакванията им от нея, и не на последно място от чувствата.
За мен не е много нормално, но пак казвам зависи си от хората. Но просто повечето момичета на 14-15 не може да са на акъла на едно 20 годишно момче.
Не виждам и какво ще си говорят, не виждам много общи теми за разговор, не може да има еднакви интереси.
Също така повечето 20 годишни момчета (в този случай за тях бих използвала думата - келеши) подлъгват малките момиченцата, колкото да ги изебът, защото е много по-лесно да си хванеш някоя 14-15 годишна пикла, която и представа си няма от намеренията ти, от колкото да се опиташ да имаш нещо общо (каквото и да било) вече с жена на по-голяма възраст, минала отдавна през номерата (че и шаршафите) на такива келеши.
Та...в крайна сметка такава връзка може да съществува само, ако има любов и привличане и от двете страни.

TheMaggie
01-20-2006, 13:53
NE,tvardo ne!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

CVETELLINA
01-20-2006, 14:19
за мен не е нормално тфа е много голяма разлика поне за мен.... :roll:

RoSsY88
01-20-2006, 14:50
Ами 4-6 години разлика не са мн ама за 14-15 годишна.Тва не е добре...аз бях на 16 когато ходех с 21 годишен ама карах 17 година ... абе ако има любов,а не използване от страна на 20 годишният,да не е само за единият секс с малко момиче...абе и да и не...

skyline_207
01-20-2006, 14:57

още по-твърдо НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01-20-2006, 15:02
neeee vii lubi li stee e to e typo i smeshno :twisted:

^Pretty{}Girl^
01-20-2006, 15:06
neeee vii lubi li stee e to e typo i smeshno :twisted:
tva beshe ot mene :lol: :lol:

NaSkO_
01-20-2006, 16:42

още по-твърдо НЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Най-твърдо не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Vampire_Lady
01-20-2006, 17:21
Много си зависи и от момичето, и от момчето, от начина, по който и двамата гледат на тази връзка и от очакванията им от нея, и не на последно място от чувствата.

poprincip i az ne haresvam da ima mnogo golqma razlika mejdu mom4eto i momi4eto, no v kraina smetka 4ovek ne kontrolira 4uvstvata si, taka 4e ako naistina e seriozna vryzka(i ot dvete strani) ne vijdam problem,NO
samo ako naistina ima 4uvstva,ina4e e super typo :roll:

Shadow_Walker
01-20-2006, 17:27
5 години не са голяма разлика, обаче все пак в периода на пубертета понякога и една-две години са много, защото ти през този период преоткриваш света, а човек на 20 вече го е открил и просто характерите и всичко няма да имат съотнетсвие....просто Не.

IdontGiveaFuck
01-20-2006, 17:28
За кви чувства става въпрос при положение, че те дори нямат общи интереси ? :roll: За какво ще си говорят като са заедно ?Момичето сигурно ще говори как са я изпитвали в училище или как майка и не я пуска по-късно от 9 часа навън!Просто малките момиченца са по-наивнички и си мислят,че са обичани от баткото...
Изцяло подкрепям просто аз ф!

Kypa©
01-20-2006, 17:35
Според мен да! Не защото го одобрявам като цяло, а защото просто всичко зависи от акала на съответния човек! Ако това е по негово желание няма лошо! 15-16 годишно момиче може да си го позволи!

treant
01-20-2006, 18:01
И аз лично гласувах против, просто не го одобрявам.Има такива случаи иначе много, но скоро попаднах на такъв и моя приятел бе в него.Разправям му да не се занимава с малки деца, а той луд направо, кво да го правя, 20 лева изхарчи ваучер само да си говори с нея, луд е..., пък и тя малката не ебава, отвръща му на лудостта.А бе нема що направо......

HeDa
01-20-2006, 18:42
За мен не е много нормално, но пак казвам зависи си от хората. Но просто повечето момичета на 14-15 не може да са на акъла на едно 20 годишно момче.
Не виждам и какво ще си говорят, не виждам много общи теми за разговор, не може да има еднакви интереси.
Също така повечето 20 годишни момчета (в този случай за тях бих използвала думата - келеши) подлъгват малките момиченцата, колкото да ги изебът, защото е много по-лесно да си хванеш някоя 14-15 годишна пикла, която и представа си няма от намеренията ти, от колкото да се опиташ да имаш нещо общо (каквото и да било) вече с жена на по-голяма възраст, минала отдавна през номерата (че и шаршафите) на такива келеши.
Та...в крайна сметка такава връзка може да съществува само, ако има любов и привличане и от двете страни.
Napulno sum suglasna :!: Ama puk zashto si mislite , 4e vsi4ki momi4eta na taq vuzrast ne znaqt kakvo pravqt ...pove4eto DA.. ama ne vsi4ki :!: :twisted:

air_J
01-20-2006, 21:10
По-скоро не е особено нормално. По принцип НЕ одобрявам (с много малко изключения, при определени случаи). Какво ще излезе ли? 90% нищо, 10% нещо. Просто както се пее в една песен "...момиче във живота си аз имам проблеми, по-сериозни от това да мисля за неизвинени. По физическоооооооооо.......... стана ли 3 часо, а?" Ако трябва да разтълкувам - малък е процента на 14-15 годишните (особено на 14 годишните), които са готови за сериозна връзка, но ти пожелавам да попаднеш точно в процента на сериозните момичета (колкото и да е малък). :wink:

Roxy
01-20-2006, 23:03
то тва е ежедневие.а пък вие 15 годишните момичета ги изкарахте някви прости дет кат им кажеш много си сладка и те са ти в краката,а 20 годишните някви разгонени дето само искат да се ебат.Странно че повече са отговорили НЕ щото във форума повечето момичета са 15 годишни.Значи си мечтаят за някой батко и злобеят че нямат

love_delight
01-21-2006, 10:00
Е, treant, ти го познаваш въпросното момче. Кажи сега, той само заради секса ли е с нея? Ако да - жалко за момичето, ако не - браво на любовта!

seksi_kote_f
01-21-2006, 11:24
Da NORMALNO E 6TOM SE OBI4AT NQMA ZNA4ENIE VUZRUSTA :lol:

treant
01-21-2006, 11:33
Е нали ви казах,че е луд тоя, май не му е за секса само, все пак тя не е кой знае красавица, или поне така изглежда в моите очи.Не че искам да го оправдая или хваля, човека е много съвестен и добър,пълен пичага е, само дето не е много отворен като личност, може да е с доста по хубави момичета, ама не знам кво му става, праи се на луд нещо.Да му се чудо човек на акъла, а той определено не е тъп...а бе кво да разправям повече, ще го накарам да види кво мислите вие,пък ....

agilera
01-21-2006, 14:14
1.liubovta nqma granici(razbira se ako ima liubov) 2.Ne vsi4ki mom4eta xva6tat samo za da te naebat
3.Nqma nevuzmojni ne6ta

DeSiTo0o
01-21-2006, 14:45
Mi spored men ne e normalno tva ne6to...
No...ako si se obi4at mnogo,za6to ne. :wink:
Az naprimer si padam do 18,nai-mnogo 19 godi6ni mom4eta 8)

ashly besnata
01-21-2006, 15:34
zavisi ot tqh i + tva kaka mi e na 21 a muja i na 32 taka 4e za6to da ne meoje

Tedka-Medka
01-21-2006, 16:29
ми за любовта няма граници бе..
ако се обичат нищо не може да ги спре!

momi4e_ot_MARS
01-22-2006, 12:14
ami zavisi. Po princip lubovta nqma granici... ama vse pak...nz kakto si precenqt :D

PLAYA
01-22-2006, 12:56
Любов секс ? За какво си говорим ? Какво искат те един от друг ... ?? Слагате всички под един общ знаменател, като е така тогава давай всички 14-15 год. да са курви а давай всички 20 год. да ебат като разпрани. Имам познати и на 26 още не са спали с момиче, имам и познати момичета които на 14 вече са спрели да проституират.
И пак за какво си говорим? Разликата между майка ми и баща ми е 7 год? Вярно е база за сравнение неможе да става, но ако 20 год. обича 15 год. защо не ?
И все пак да отговоря на въпроса:
14 год. - НЕ осъдително е, ако баща и и майка и незнаят по добре се замисли, ако разберат дали няма да стане лошо за тебе. Имах подобен случай
15 год. - това зависи само от вас и без насилствени методи нали знаеш. Аз не виждам 5 год. разлика да е чак толкова голяма. След казармата бях с една 15 год. бях с нея 3 год и половина ... в началото вярно се държеше малко детско, но всичко с времето си ... сега тя ми благодари защото е много по-зряла от връстниците си и мисли различно. Според мен няма проблеми да правите каквото искате, стига и двамата да го искате. Успех

e_l_i_z_a
01-22-2006, 13:07
Прекалено е относително да се каже,но попринцип-НЕ,ТВЪРДО НЕ :idea:

fresh4e
01-22-2006, 13:59
Ne e savsem normalno no vse pak ako lubovta mejdu dvamata e istinska i 4ista takava vrazka moje da sa6testvuva.Da ne zabravqme 4e za lubovta vazrast nqma.Razlikata ne e mnogo golqma.Naprimer vrazka mejdu momi4e na 20 i mom4e na 25 e priemliva no v tvoq slu4ai ne6tata stoqt po dosta razli4en na4in...

01-22-2006, 20:38
От развоя на анкетата и от вашите мнения се вижда, че в тоя форум няма единодушно мнение по въпроса, всичко опира до "зависи", което е много относително.А бе нека се обичат хората, стига да има любов, така ли е?

the_green_man
01-22-2006, 20:50
Opredeleno NE tva e nedopustimo spored men ve4e sum go pisal v edna druga tema NE i pak NE

12345
01-22-2006, 21:07
Най-вече зависи от чувствата и от това до колко са сериозни двамата! Определено има, ако споделят общти неша и връзката им не е само на сексуална основа... :wink:

Dizi
01-22-2006, 21:21
как давате норми до толкоз години може до толкоз не....предишното ми гадже беше година по голям и какво една дума на кръст не можехме да си кажем ....сегашното е 8 по-голями се разбираме перфектно ....а ся ми докажете че сте прави

air_soul
01-22-2006, 22:13
vazrastta spira da ima zna4enie, kogato edin 4ovek se izgradi kato li4nost sas sobstveno mnenie i svetouseshtane.Kogato edin 4ovek ima li4no mnenie za neshtata ot jivota i e dostignal enda golqma stepen na sazrqvane, to togava nqma zna4enie dori godinite da sa 13.
btw maika mi e bila na 19, bashta mi na 32 kogato sa se ojenili. Vse oshte se obi4at i se dopalvat perfektno vapreki golqmata razlika

danger_love{F}
01-23-2006, 12:41
Зависи от
много неща,ако все пак се познават от доста време...и са били много добри приятели защо не?:)опс аз май се отклоних от темата,и аз съм на мнението че в повечето случаи връзката няма да има никакво бъдеще!
http://i.yoosms.com/i/uploaded/wall/1135801614109.jpg

teenkopele
01-23-2006, 13:10
И да и не...зависи дали има истински чувства между тях.Ако се обичат и държат един на друг, не виждам проблем в това да са заедно. В такъв случай,разликата в годините, не от значение. :)
Аз мисля така. :wink:

sisonka
01-26-2006, 18:10
tvardo NE!!!!

Lilia_S
01-26-2006, 21:36
Май няма. Макар че... би ми се искало
Аз съм на 19 и съм влюбена в 14-годишен. Той не знае как да се държи с момичета. И на него не му е ясно дали ме харесва. Когато бях на 14г., харесвах един пич на 19г. Но в сегашния случай разликата в годините като че ли е космическа.
Остави ги дребните. Не знаят какво искат. Но пък са жестоки. :?

`w8inK`f0r`y0u`
01-26-2006, 23:25
Abe..normalno, nenormalno.....seki go nari4a kakto iska, sq ne moje da se kaje to4no 4e e zabraneno da hodi nqkoi 20 godi6en s 15 godi6na, kvo tolko ebati 5 godini razlika..ako 4yvstva ima si4ko 6e e syper i vyzrastta nqma zna4enie, az pone ne mislq, 4e e NEnormalno tva :wink:

remember_the_name
01-27-2006, 12:32
[quote="^I don't give a fuck.^"][b]За кви чувства става въпрос при положение, че те дори нямат общи интереси ? :roll: За какво ще си говорят като са заедно ?Момичето сигурно ще говори как са я изпитвали в училище или как майка и не я пуска по-късно от 9 часа навън!Просто малките момиченца са по-наивнички и си мислят,че са обичани от баткото...

mi ne sam saglasna s teb misli6 li 4e ako nqmaha ob6ti teme vaob6te 6tqha da sa zaedno i misli6 li 4e ako tq e ot po-naivnite nqkoi "batko"vaob6te 6te q tarpi ina4e sam i za i protiv napalno si zavisi ot 4oveka v kraina smetka ima i mom4eta koito samo se vaspolzvat i takiva koito sra6no mn se otdavat na drugiq taka 4e si4ko opira do 4oveka

01-27-2006, 13:28
1-vo vuzmojno e 2-ro normalno e 3-to shtom ima lubov nqma znachenie drugo 4-to az sum na 16 hodq s 23 godishen sega ot dosta vreme veche 5-to ako momicheto ne e s akul na malka ligla znachi tq nqma nachin da trugne s nqkoi neinata vuzrast shoto imat ralichni vuzgledi
ne e hubavo da porasnesh burzo no v BG tva trqbva da stane shoto kolkoto po burzo izrasnesh tolkova po burzo se nauchavash v vsqkakuv aspekt!
smeshno e da vidish 15 godishna s 20 godishen ako tq e ligla ne otiva na po golqm batko taka da se kaje
NO E NAPULNO REALNO TAKAVA RAZLIKA DA E OT POLZA na vseki! a dr koito tvurdqt che ne e vuzmojno ili sa hodili s po golqmi i sa gi precakali ili ne sa opitali ot tozi sladuk grqh! YSPEHI

Sa3ana3a
01-27-2006, 14:05
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕ

p3t3l1na
01-27-2006, 14:14
Попринцип не е НОРМАЛНО...но не виждам причина, ако двама души се обичат и искат да бъдат заедно, годините да са пречка...

01-30-2006, 13:30
50/50 е тва е.Май излиза, че отговора на въпроса на акетата е "нормално ненормално" или някъде по средата между лудостта и разумното.Айде решете се наи накрая в тоя форум, поне кажете допустимо ли е такова нещо и дали се приема добре от обществото.Аз мисля, че ще има доста критики към момчето затова, че е с толко малка мацка, а иначе съм почти сигурен, че всяко момиче желае да е с по голям от нейната възраст.

miss_kiss_sf
01-30-2006, 16:14
ми според мен е нормално! зависи де-ако момчето е свясно няма нищо лошо!

KOTKATA_17
01-30-2006, 16:23
Esteestveo 4e moje az sam bila na 12 i hodih s 21 god e taka mislq az de

01-30-2006, 19:13
KOTKATA_17, настина ли си била с 21 год. като си била на 12, как го приеха родителите ти?И тва ако е вярно, пречки за любовта наистина няма, стига да е имало любов в нейната връзка....