Влез

View Full Version : Moderated: Как да се запозная с едно момиче от мойто даскало

01-20-2006, 19:04
daite nekvi suveti PLS. Kak da se zapoznaq s edno momi4e,ot moito daskalo e i super mnogo mi haresva no az sum ADSKI sramejliv i ne znam kak da se zapoznaq s neq ako mojete da mi pomognete po nqkuv na4un 6te sum vi adski blagodaren???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!

Kypa©
01-20-2006, 19:06
Probvai s nqkakvi jestove, nakarai q da se po4uvstva
hubavo! Komplimentite var6at rabota, gledai samo da ne sa kli6ta! Uspeh! :wink:

Dharma
01-20-2006, 19:08
sramejliv? po-dobre ne budi takuv, za6toto samo 6te zagubi6.
ina4e kak da se zapoznae6-mi namira6 nqkoi tvoi priqtel koito q poznava i go kara6 da te zapoznae ili puk sam q zagovarq6 8)

KozataAni
01-20-2006, 19:09
отиваш при нея и й казваш : "Здрасти! Казвам се еди-кой-си! Страшно съм срамежлив и фактът,че идвам директно да се запозная с теб означава, че силно искам да се запознаем."
1) ще си директен
2) никой няма да се е запознавал така с нея, т.е ще си оригинален, а не поредния келеш,който харесва циците й!
3) жените си умииииират за такива "сладки" нещица.
4) 100% ще те запомни

01-20-2006, 19:12
imam 1 ob6t priqtel s neq no toi e .....(nqma da izpozvam dumite za koito si mislq za da ne naru6a nqkoq to4ka ot pravilnika :D ) i ne iska da ni zapoznae :( a znam 4e ne trqbva da buda sramejliv no ne moga prosto sum takuv (za sujalenie) a nqkvi idei kak da q zagovorq,za kakvo da q zagovorq??? m/u drugoto ako 6e pomogne az sum na 16 g. tq e edna godina po-malka.

01-20-2006, 19:13
10x ani mislq da probvam dano subera smelost :D

KozataAni
01-20-2006, 19:14
вече дадох реплика
искаш да ти го напишем изречение по изречение?
а, да
и пий една водка преди това, ама после дъвка, че смърди...

KozataAni
01-20-2006, 19:15
уелкъм
:)
давай смело
я върже , я не
дето се вика-най-много да ти тегли една...нито ще е първата, нито последната
ще си кисел 1 месец и толкова.

skyline_207
01-20-2006, 19:50
уелкъм
:)
давай смело
я върже , я не
дето се вика-най-много да ти тегли една...нито ще е първата, нито последната
ще си кисел 1 месец и толкова.

не е чак толкова гадно
теглиш и една майна и готово :lol:

IKisseDAGirL
01-21-2006, 13:04
posle razkaji kak e minalo..interesno mi e :D

^Pretty{}Girl^
01-21-2006, 20:05
abe smelo na pred :P

01-21-2006, 21:38
oki 6te razkaja kak e minalo ako se prestra6a no mislq 4e 6te go napravq (pone sega si mislq taka no ako q vidq ima golqma veroqtnost da mi omeknat kolenata :D ) stiskaite palci PLS :wink:

SickBoy
01-21-2006, 21:42
Да се запознаеш с момиче.Колко сложно начинание...

SneJna_
01-21-2006, 21:45
mi otidi pri neq i se zapoznaite;) ne e 4ak tolkova slojno..pomoli q da izleznete..ako otkaje i kaji da ti dade pone edin 6ans da te opoznae i t.n :) ai uspeh:)

midnight...
01-21-2006, 22:01
не бе не се запознавай
момичетата ядат хора
жовотоопасни са!
пази се моля те

`w8inK`f0r`y0u`
01-21-2006, 23:49
Mi.....glei sq, spored men e po-dobre da se durji6 nqkak si po nahakano taka, momi4etata obi4at yverenite mom4eta!Nedei da si mnogo sramejliv, no vse pak ne zabravqi - budi sebe si vinagi i ne se izmislqi,ne budi ne6to, koeto ne si!Ako ne podeistva tova da bude6 po otvoren, improvizirai puk kvoto stane stane!I pomni, 4e po dorbe da si opital i da ne e stanalo ni6to, otkolkoto vaob6te da ne si opital i posle da te e qd!YSpeXxX! :lol:

Dr. Kazimbutt
01-22-2006, 00:03
Mi.....glei sq, spored men e po-dobre da se durji6 nqkak si po nahakano taka, momi4etata obi4at yverenite mom4eta!Nedei da si mnogo sramejliv, no vse pak ne zabravqi - budi sebe si vinagi i ne se izmislqi,ne budi ne6to, koeto ne si!Ako ne podeistva tova da bude6 po otvoren, improvizirai puk kvoto stane stane!I pomni, 4e po dorbe da si opital i da ne e stanalo ni6to, otkolkoto vaob6te da ne si opital i posle da te e qd!YSpeXxX! :lol:
Един хубав съвет.

Аз ти предлагам направо да отидеш при момичето и да се запознаеш с нея. Няма от какво да се страхуваш. Каниш я на среща, ако ти откаже - откаже. Поне ще знаеш, че си опитал.

VAMP_GIRL
01-22-2006, 09:40
Просто отиваш при нея и се запознаваш.

stel4eto__
01-22-2006, 09:45
:wink:

WILD__BOY
01-22-2006, 09:48
Ми то зависи какво момиче е тя. Просто отиди и бааам - "как си днес" гледай я супер нормално. Все едно се познавате. Говори спокойно и преди да се разделите и кажи "приятно ми е .. еди кой си"

gorskata_feja
01-22-2006, 10:34
sq se se6tam za slednoto : " Zdrasti, iskam da se zapoznaem. Az sum Petkan (primerno), a ti si sta6no sladka..." ili ne6to takova :P USPEHHhhh :wink:

01-22-2006, 13:07
Абе хора вие нищо не разбирате. Ся прочети, ама е супер важно да кажеш всяка дума и движение без грешка, че иначе ще стане обърквация:

Отиваш при нея, казваш : ”Здрасти. Аз не съм културист”. След това напускаш.

АТАКАБГ
01-26-2006, 03:22
By the way всеки е имал неква подобна ситуация. Даже аз сега в момента се сещам за едно момиче от мойто даскало,което харесвам от скоро (не много,но се пак я харесвам),ама не я познавам. Не че ме е срам да ида да се запозная,пък имам и съученици,които я познават и няма никъв проблем да ме запознаят с нея,ако поискам. Но звучи супер натегаческо,не искам по тоя начин да се запозная с нея. Супер тъпо е да идеш при напълно непознато момиче и да и се изцепиш "Здрасти,аз съм еди кой си,приятно ми е да се запознаем". Трябва си неква ситуация да ти падне. По некво стечение на обстоятелствата да се заговорите случайно. Не че не може и умишлено да идеш да се запознаете,ама някакси е тъпо и пак казвам - натегаческо. И може да и станеш смешен в очите.
Са ако си много влюбен,може и да идеш да се запознавш по нахалния начин. Ама иначе ако просто ти харесва не е задължително. Или пък изчакай малко може да ти попадне удобна ситуация да се запознаете.

sunny_smile_
01-30-2006, 14:24
за да не се окажеш пред нея срамежлив забелязва6 когото е сама или с приятелка викаш я на страна и се запознавате.100%действа

party_girl
01-30-2006, 19:00
muxaxaxa
emi i az taka mnogo iskah da se zaoznaq s edin no e mnogo po-rali4no....se pak :lol: kvo samo se opravdavam
awe zaoznahme se..ama teb tva edva li te gree
nie sme stranni sa6testva
ako otide6 pri neq i i kaje6 ne6to ot sorta "mnogo si sladka" 6e se izradva..pone taka si mislq de(:
az li4no mn bih se izkefila no si4ki sme rali4ni
no nedei da bade6 nahalen i sramejliv!
uspeh i kaji kvo e stanalo :mrgreen:

AssShot
01-31-2006, 17:54
Виж ся, ако си толкова срамежлив по-добре недей се запознава въобще, че вземе да се ядоса и най-много да ти отхапе някои и друг крайник. :D

scorpiass
01-31-2006, 19:17
imam 1 ob6t priqtel s neq no toi e .....(nqma da izpozvam dumite za koito si mislq za da ne naru6a nqkoq to4ka ot pravilnika :D ) i ne iska da ni zapoznae :( a znam 4e ne trqbva da buda sramejliv no ne moga prosto sum takuv (za sujalenie) a nqkvi idei kak da q zagovorq,za kakvo da q zagovorq??? m/u drugoto ako 6e pomogne az sum na 16 g. tq e edna godina po-malka.

Бъди пиш като мене \:D/
а не да те бият секи ден в даскалото както става,нема да е зле да се оттървеш от това нещо
щото вече става забавно да те бие целото даскало и ти секи ден да ревеш
И ако става дума за Илияна -забрави