Влез

View Full Version : POMO6T ZA PRIQTEL

sladko_beb4e91
01-21-2006, 14:47
Edna moq mn dobra priqtelka e vljubena v mom4e ot na6iq klas.Toi su6to q haresva,no ne pokazva 4ustvata si kum neq.Kazal 4e taq godina nqma da se zanimava s momi4eta,no ima o6te mn da si govorqt.Priqtelkata mi e ot4aqna i se opitva da prikrie 4ustvata si.Kak da i pomogna :?:

DeSiTo0o
01-21-2006, 14:55
4e za6to trqbva da si prikriva 4uvstvata?
Ne trqbva da gi prikriva.Neka mu pokaje 4e go haresva,4e ne i e bezrazli4en...Taka moje i da se polu4i ne6to mejdu tqh.
A ina4e...kato sedi i 4aka toi da napravi purvata kra4ka..mi..nai-mnogo toid a trugne s druga.
Neka da ne gubi vreme taq tvoq priqtelka i da ne se ot4aiva. :wink:

LP_girl_14
01-21-2006, 14:57
Щом приятелката ти изпитва нещо към тва момче,той също към нея ,значи би трябвало да се опитат да поговорят и да си изяснят нещата.Тва е било мноу глупаво от негова страна,че тая година не смятал да се занимава с момичета.Номичетата да не сме некви кукли барбита,с които да си играят само когато им скимне?!Появят ли се силни чувсвта,появи ли се любовта,всекви планове пропадат и човек разсъждава със сърцето,не с ума си.Нека приятелката ти направи първата крачка,да се опита да го спечели,пък ако той не й отвърне със същото,ще е по-добре да го остави,защото той явно не я заслужава,щом поставя своите планове над това,което изпитва :!:

midnight...
01-21-2006, 15:05
да говори с него,за да не се пита после"какво щеше да стане ако му бях казала?!"

ashly besnata
01-21-2006, 15:32
po-dobre e da ne gi prikriva teq 4uvstva

Tedka-Medka
01-21-2006, 16:35
4e za6to trqbva da si prikriva 4uvstvata?
Ne trqbva da gi prikriva.Neka mu pokaje 4e go haresva,4e ne i e bezrazli4en...Taka moje i da se polu4i ne6to mejdu tqh.
A ina4e...kato sedi i 4aka toi da napravi purvata kra4ka..mi..nai-mnogo toid a trugne s druga.
Neka da ne gubi vreme taq tvoq priqtelka i da ne se ot4aiva. :wink: