View Full Version : Moderated:Момичета,кой оргазъм ви кефи повече?!
skfmgrnvug
01-22-2006, 07:24
koi orgazum vi kefi pove4e - vaginalniq ili klitorniq?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Svetlana_Pei4eva
01-22-2006, 07:39
men li4no klitornoq po me kefi
miloto_girl_4e
01-22-2006, 08:09
до сега само клиторен съм изпитвала,такаче .. не мога да кажа :roll:
любопитно момче
01-22-2006, 10:14
а ще ми разясните ли каква е разликта,защото питах приятелката ми и тя не ми отговори..каза,че не знае ква е разликата
i'm so excited!
01-22-2006, 10:16
еми клиторния е когато изпитваш оргазъм при стимулиране а клитора, а вагиналния при стимулиране на г-точката :D
вагиналния бил доста по-мощен..
аз само клиторен съм изпитвала.
и аз тъй :roll:
kurabiika
01-22-2006, 13:06
До клиторния може да се стигне най-лесно и е много приятен разбира се, но не толкова мощен.Вагинален също съм изпитвала и е верно, че той е по-разтърсващ, след него едвам дишам и ходя, без сили оставам и искам само да лежа :lol:
От това което съм чувал определено вагиналния е по-добър, но пак си зависи от момичето. Има някой момичета които никога няма да разберат какво е вагинален оргазъм ( за жалост ). И момчетата трябва да са спокойно че не винаги те са виновни, понякога при полов контакт едно момиче може да стигне до ваг. оргазъм по 3-4 пъти за 30 мин. а понякога може и да не достигне дори и за 4-5 часа секс.
Според мен най-добре е при секс да се стимулират и двете точки. Когато на момчето не му е удобно тогава просто момичето да се стимулира ... вярно е че когато ми се случи за първи път седях в недоумение че може би не я задоволявам,но след това разбрах че и било толкова хубаво че просто искала да полети.
California
01-22-2006, 14:11
еми...аз си свършвам чрез стимулиране и на клитора и на G-точката едновременно...това за какъв оргазъм се води?
pedofil4eto
01-22-2006, 14:15
! censored
mi vsqko momi4e si ima predpo4itaniq.klitorniq cepi ama e mn kratyk pyk vagiinalniq...ne moi6 se osuznae6 na koi svqt si...:))){} aika
Kael'thas
01-22-2006, 14:26
Какво е г-точката, че аз от нищо неразбирам :? и как стават нещата да знам за вбъдеще, ако тъй де :oops: правя секс.....някога.
i'm so excited!
01-22-2006, 14:32
г-точката е едно местенце във влагалището, което ако го уцелиш... майчице.. :lol:
LoRinSeR
01-22-2006, 14:49
еми...аз си свършвам чрез стимулиране и на клитора и на G-точката едновременно...това за какъв оргазъм се води?
Множествен оргазъм. А как точно го правиш ?
California
01-22-2006, 15:50
Множествен оргазъм. А как точно го правиш ?
питай гаджето ми...:lol:
а иначе съм изпитвала само клиторен отделно, но само вагинален не...
и как разбра пък че и клиторен и вагинален? да нямаш някъв начин за разделяне кат свършиш ко си казваш мммм да определено беше и такъв и такъв ......тва са пълни глупости
Какво е г-точката, че аз от нищо неразбирам :? и как стават нещата да знам за вбъдеще, ако тъй де :oops: правя секс.....някога.
http://www.bg-lesbian.com/temi/sborgtochka1.htm
Това ще ти помогне доста :)
California
01-22-2006, 16:37
и как разбра пък че и клиторен и вагинален? да нямаш някъв начин за разделяне кат свършиш ко си казваш мммм да определено беше и такъв и такъв ......тва са пълни глупости
достигането до оргазъм зависи от начина на стимулация...как така няма да различаваш??
ако гаджето ти стимулира клитора ти с език и ти свършиш да няма случайно да си помислиш, че е било вагинален оргазъм?
Kael'thas
01-22-2006, 17:46
Ух това стана много сложно ... чесно просто вече незнам важно ли е всъщност какъв оргазъм изпитваш не е ли важно с кой и какви чувства имаш към този човек, плаша се чесно...сложна работа ми се струва и да четох я онази статия и ми се стори странно ... проблем г-точка, решение няма да правя секс ако ме обичат ще ме разберат :P :D и ако една жена не стигне до този тип оргазъм какво значи ли че има непълноценна връзка секса важен ли е или по скоро оргазмът важен ли е?
достигането до оргазъм зависи от начина на стимулация...как така няма да различаваш??
ако гаджето ти стимулира клитора ти с език и ти свършиш да няма случайно да си помислиш, че е било вагинален оргазъм?
Виж аз си различавам...само ме очуди ...той може да стимулира и двете места но как пък си сигурна че не си свършила само заради вагиналния или клиторния ?
Kael'thas,естествено,че оргазма е важен!Не намесвай тук понятия като любов,чувства и т.н.Те са по-важни,те са определящи,но хайде опитай се да живееш само с тях и да си ходиш незадоволен,при положение,че водиш полов живот и имаш постоянен партньор.Често попадам на момчета,които казват:Е,тя не свърши,ама не е болка за умиране,нали й беше хубаво по време на самия секс...Да,ама не!Това е все едно ти да не свършиш,мацето да ти каже:Извинявай ама се уморих айде да ставаме,а.Как ще се почувстваш-адски незадоволен и стресиран,нали?Само дето повечето момичета направо ги е срам да си признаят,че са незадоволени.Дори постъпват още по-глупаво-симулират и лъжат,за да не ги помислят за фригидни и да не накърнят самочувствието на "големия ебач"
А да положиш малко усилия,за да може съществото,което обичаш да полети с теб не е толкова трудно.Изисква се малко практика и търпение и голяма доза желание.Моят приятел ми намери г-точката още на втория път и чувството е...такова,че не мога да му се наситя никога.А относно клиторния оргазъм,тук вече няма извинения,защото той се вижда с просто око и малко езиче и пръстче вършат идеалната работа.Просто не се отказвай и залъгвай,че не е необходимо,а положи усилие.Ще видиш,че си заслужава.
Ам,момичета,имам само едино питане-множествен оргазъм не е ли когато изпиташ няколко оргазма в рамките на един акт?Това ми се случва често,но да получа едновременно клиторен и вагинален...струва ми се технически невъзможно.През малък интервал от време добре да свършиш и по двата начина,но по двата едновременно...Не че не ми се иска:))
Ekita много правилно няма по-гадно чувство от тва да правиш секс и да си някак само раздразнена.....ааааааа веднъж ми се случи и щях да откача ....и двата трябва да се стараят не само те да получат оргазъм а и партьора им
Kael'thas
01-22-2006, 18:22
Когато ги чета тези неща се чувствам странно, но в крайна сметка сигурно сте прави вие имате полов живот аз нямам не мога да преценя, може би е просто стрес...
WILD__BOY
01-22-2006, 18:43
Множествен
California
01-22-2006, 18:57
Ам,момичета,имам само едино питане-множествен оргазъм не е ли когато изпиташ няколко оргазма в рамките на един акт?Това ми се случва често,но да получа едновременно клиторен и вагинален...струва ми се технически невъзможно.През малък интервал от време добре да свършиш и по двата начина,но по двата едновременно...Не че не ми се иска:))
еми нямам идея как се нарича и за това попитах...просто двете усещания се сливат..не мога да го обясня...не знам дали е възможно технически или не но аз си знам какво се усеща, всеки случай е хубаво...
иначе множествения оргазъм си е точно тва да свършиш няколко пъти по време на един полов акт...и мисля че няма нищо общо с това което аз се опитвам да обясня...
California,тичам да кажа на моя,че ти завидях:))Благородно,естест вено... :roll:
midnight...
01-22-2006, 19:27
вагиналния е по-силен от клиторния :arrow: първия е по-як/по-разтърсващ
pinK_Baby
01-22-2006, 19:38
Определено вагиналния е много по-мощен...Затова предпочитам него...Но е и по-труден за достигане...Абе той си е най-най-най ...върха на сладоледа :)
Sashka_Kaleina
01-23-2006, 20:46
HUBAVO ! TO4KA PO VYPROSAAAAA
California
01-23-2006, 20:58
Hey malko obyrkahte mozy4eto mi :) Zna4i za men vaginalniq e raztyrsva6tata rabota koqto me pra6ta na nebeto,klitorniq sy6to ne e za prenebregvane.Oba4e mnojestveniq orgazym e kogato izpitva6 vaginalen i klitoren ednovremenno demek vytre ti e i stimuliga G to4kata i v sy6oto vreme ima i klitorna stimulaciq,oba4e tva da svyr6i6 nqkolko pati za polov akt mu se vika nimfomaniq a ne kakto vsi4ki si mislqt 4e nimfomaniqta e neprekysnato jelanie za sex !
Олеее...не!Моля ти се!Ти и овулация не знаеше какво е така, че не пиши глупости да ти се смее целия форум!Вземи да се образоваш какво е нимфоманията и тогава говори!
Да свърши момичето няколко пъти при един полов акт си е направо за радост!Ама на теб май не ти се е случвало...
Sashka_Kaleina
01-23-2006, 21:16
Hey malko obyrkahte mozy4eto mi :) Zna4i za men vaginalniq e raztyrsva6tata rabota koqto me pra6ta na nebeto,klitorniq sy6to ne e za prenebregvane.Oba4e mnojestveniq orgazym e kogato izpitva6 vaginalen i klitoren ednovremenno demek vytre ti e i stimuliga G to4kata i v sy6oto vreme ima i klitorna stimulaciq,oba4e tva da svyr6i6 nqkolko pati za polov akt mu se vika nimfomaniq a ne kakto vsi4ki si mislqt 4e nimfomaniqta e neprekysnato jelanie za sex !
Олеее...не!Моля ти се!Ти и овулация не знаеше какво е така, че не пиши глупости да ти се смее целия форум!Вземи да се образоваш какво е нимфоманията и тогава говори!
Skypa q hvani i otvori edin tylkoven re4nik i vij kakvo e nimfomaniq.Poneje i az se praveh na mnogo otvorena kato tebe se hvanah na bas i izgubih 100 kinta,tui 4e bydi sigurna 4e nimfomaniq e to4no tova 4e jenata svyr6va mnogo pati za edin polov akt a ne tva 4e i se ebe non stop!
Да свърши момичето няколко пъти при един полов акт си е направо за радост!Ама на теб май не ти се е случвало...
Sashka_Kaleina
01-23-2006, 21:18
Skypa slu4valo mi se e moje da se radva6 za mene .Oba4e kato otvori6 edin re4nik i vidi6 kakvo e nimfomaniq togava spori.I az se praveh kato tebe na mnogo otvorena i kato vidqh 4e naistina nimfomaniqta e kogato edna jena svyr6i mnogo pati za edin polov akt zagubih 100lv i mi natriha nosa.Taka 4e spokoino ne si nai umnata tuka
http://bg.wikipedia.org/wiki/Нимфомания
California
01-23-2006, 21:27
Терминът НИМФОМАНИЯ се използва често в разговорния език, независимо че той е лишен от конкретен медицински смисъл. Повечето хора означават като нимфоманки жените, склонни открито да демонстрират “ненаситните “ си сексуални пориви...
Системната сексуална неудовлетвореност може да се демонстрира по различен начин.
Понякога такива жени са склонни да привличат мъжкото внимание с ексцентрично сексапилно облекло или предизвикателно държание. Показността и демонстративността на сексуалното им поведение често ги прави постоянно мезе дето се вика в устите на колеги и близки....Накратко - като нимфоманки обикновено се нарочват напълно нормални жени, при които по една или друга причина е затруднена възможността за удовлетвореност от сексуалния живот. Вместо нездрав интерес и присмех тези жени се нуждаят от разбиране и компетентна професионална помощ....
Сега предлагам да си отвориш пак въпросния речник и да видиш дали случайно не си гледала значението на някоя друга дума....
Дефиниция - Нимфоманията е неуравновесено прихическо състояние у жената при което тя осъществява сексуални контакти с различни партньори без каквито и да било чувства към тях. Не се свързва с проституция, тъй като нимфоманките не целят някаква печалба от това. В психиатричните заведения, като термин се използва "жена, която няма сексуален вкус".
Така,това е от тълковен речник и мисля,че можеш да спреш да ръсиш глупости и да си върнеш стоте лева.
California
01-23-2006, 21:31
Ekita, радвам се, че се намери някой да ме подкрепи в безсмисления спор...по горния ми пост също е достоверен източник...ама момичето в една предна тема беше писало, че не знае какво е овулация, така че няма кво да се чудим...
Калифорния,нямаш никакъв проблем,все пак ние не сме малоумни и няма да се оставим да ни залъгват с глупости,я:))
California
01-23-2006, 21:48
Skypa slu4valo mi se e moje da se radva6 za mene .Oba4e kato otvori6 edin re4nik i vidi6 kakvo e nimfomaniq togava spori.I az se praveh kato tebe na mnogo otvorena i kato vidqh 4e naistina nimfomaniqta e kogato edna jena svyr6i mnogo pati za edin polov akt zagubih 100lv i mi natriha nosa.Taka 4e spokoino ne si nai umnata tuka
Мисля, че спора е приключен....ама по твойта логика значи ти си номфоманка, щото свършваш по няколко пъти при един полов акт, така ли? :roll: :shock: :lol:
ммммммм на мен друго не може да ми стане ясно защо Калифорния ти се изживяваш като най-запознатата и тн....това е форум :arrow: всеки има право да си изкаже мнението без да бъде наричан необразован...това че тя не знае какво е уволация е жалко...нооо недей да реагираш толкова остро и както се кава "НЕ ДАВАЙ АКЪЛ НА ТЕЯ ДЕТ НЕ ТИ ГО ИСКАТ "
ПП Извинявам се за оффтопика
Sashka_Kaleina
01-24-2006, 15:48
Ekita, радвам се, че се намери някой да ме подкрепи в безсмисления спор...по горния ми пост също е достоверен източник...ама момичето в една предна тема беше писало, че не знае какво е овулация, така че няма кво да се чудим...
Aloo Sladurano q pyk si pomisli dali az sym pisala temata za ovulaciq be ? Deba mnoo si otvorena ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28167 KADE V TAQ TEMA VIDQ MOQ NICK SAMO TVA MI E INTERESNO ?
LoRinSeR
01-24-2006, 15:49
Aloo Sladurano q pyk si pomisli dali az sym pisala temata za ovulaciq be ? Deba mnoo si otvorena ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28167 KADE V TAQ TEMA VIDQ MOQ NICK SAMO TVA MI E INTERESNO ?
Я шшт! Верно вземи се образовай
Sashka_Kaleina
01-24-2006, 15:51
Я шшт! Верно вземи се образовай Blagodarq ti za izrazenoto mnenie ot koeto izob6to nqmahme nujda oba4e temata za ovulaciqta ne sym q pisala az ! RIGHT ?
айдеее още една разпоредителка .....
WILD__BOY
01-24-2006, 15:58
Опа тука се оформи "дързост и красота" пост #1464
Мен ме кефи вагиналния .. многоо ме кефи .. :) просто мацката изхварча.. а като напрай комбо иии мале.
California
01-24-2006, 16:30
а сега ти погледни тук!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28159
Не се правя на най-образованата тука!Не мога да гледам безучастно как некви момиченца ръсят глупости наред!
Dizi,
ти скъпа съгласна ли си с поста на тва момиче?И ти ли мислиш, че нимфоманията е да свършиш няколко пъти при един полов акт?
Abe hora nqmam li pravo da gre6a? A py i tva "California написа:
Другия проблем при нередовен цикъл който имам и аз е че не може да се установи предполагаемия период на овулация и съответно дните с най-голям риск от забременяване
Az tva za ovulaciqta ne go znaeh...ama eto o6te ne6to novo " !!!! Razlikata ot tova dali znam kvo e ovulaciq i tva dali pri neredoven cikyl ne moje da se ustanovi perioda na ovulaciqta e savsem razli4no.Mnogo si ustata ama mamka mu fani spri 6oto nema smisyl ot toq spor.Ako me misli6 za malka i zabludena si go dryj za tebe.Opraaaai se.Seki gre6i Taka i az !!! Edin pat me ubediha v tva sa sym razubedena dovolna li si?Nali za tva sme tuka?Da si pomagame i spodelqme a ne nekvi kato tebe da se 4udat kak da se zaqdat !
Sashka_Kaleina
01-24-2006, 19:42
TVA OTGORE BQH AZ !
California
01-24-2006, 19:50
Razlikata ot tova dali znam kvo e ovulaciq i tva dali pri neredoven cikyl ne moje da se ustanovi perioda na ovulaciqta e savsem razli4no.
Още по-зле говори тва за теб!Хем не знаеш елементарните неща за организма си, хем секс правиш....все пак си момиче!Не можеш да не знаеш как се определя периода на овулацията...тва е за твое добро!
Sashka_Kaleina
01-24-2006, 19:53
Още по-зле говори тва за теб!Хем не знаеш елементарните неща за организма си, хем секс правиш....все пак си момиче!Не можеш да не знаеш как се определя периода на овулацията...тва е за твое добро![/color][/b][/quote]
Znam kak se opredelq mila ,stava5e vypros za tva s neredovniq cikkyl 4e ne moje da se opredeli to4noto nastypvane na ovulaciqta.
Dizi,
ти скъпа съгласна ли си с поста на тва момиче?И ти ли мислиш, че нимфоманията е да свършиш няколко пъти при един полов акт?
Определено не съм тъй като знам какво е нимфомания просто реакцията ти небеше подобаваща за човек който иска да помогне ...прочетох и поста и просто се усмихнах ...и мислех да и напиша какво значи точно ,ноооо не го направих ......Никой не се е родил научен и точно за това пишем тука за да помагаме кой с каквото може и знае а не да съдим кой е необразован и тн... :wink:
California
01-24-2006, 19:55
Абе то по принцип и при редовния не може да е 100% сигурно, но ...еми сега ще знаеш...и само да уточня, че тва не беше заяждане от моя страна, просто се станах свидетел на изумителния ти пост за нимфоманията...
California
01-24-2006, 19:56
Dizi,
Определено не съм тъй като знам какво е нимфомания просто реакцията ти небеше подобаваща за човек който иска да помогне ...прочетох и поста и просто се усмихнах ...и мислех да и напиша какво значи точно ,ноооо не го направих ......Никой не се е родил научен и точно за това пишем тука за да помагаме кой с каквото може и знае а не да съдим кой е необразован и тн... :wink:
:roll:
Реакцията ми беше да обясня какво е нимфомания....нещо лошо ли има? И тва не го направих само аз...
Sashka_Kaleina
01-24-2006, 19:59
Абе то по принцип и при редовния не може да е 100% сигурно, но ...еми сега ще знаеш...и само да уточня, че тва не беше заяждане от моя страна, просто се станах свидетел на изумителния ти пост за нимфоманията...
Da izob6to ne be6e zaqjdane..Abe nema zna4enie to4ka po vyprosa...a za nimfomaniqta vytre6no si znaeh 4e byrkam ama pyk mi go dokazaha po edin na4in i zatva i az zbyrkah...no ve4e navqrno nema da byrkam :roll:
Баси спорчето се заформи :D Защо се занимавате с щуротии, момчетата да не са на мач? :D :wink: :D
malchoto_f
01-25-2006, 06:52
az 66te ti kaja klitorniq. ti e qsno. az drugiq ne moga i da go usetq hubavo
AloneInDaDark
01-25-2006, 22:08
Ми знам, че има 2 вида жени и независимо от мощността на вагиналния те си предпочитат клиторния. Въпрос на вкус. Аз определено предпочитам клиторния ... ;)
a we hora 6e se iztrepete tuka no naistina az poskrepqm dizi za6toto ne sme se rodili nau4eni kakto tq kaja ai vseki8 ima pravoto da pita kato ne znae.za6toto mnogo po dobre e da pita otkolkoto da zamal4i i da napravi nqkoi glupost ili da se izloji pred mnogo po golqma publika :!:
и аз тъй
i az taka za jalost no ima vreme :D
kak e po dobre sama da se otvcori6 za da ne stane kav s mom4eto(da ne mu haresa 4e ne si go pravila,da ne iska da te otvori)
ili e po dobre da iz4aka6 4ovek na kogoto raz4ita6 i obi4a6 da go napravi :?:
molq vi spe6no e :!:
po-dobre da poiz4aka6-po priqtno e !
po temata-vaginalniq mislia 4e e po gotin no i klitorniq ne e za izpuskane :lol:
pinK_Baby
01-28-2006, 12:36
Днес ми хрумна едно въпросче...Всички знаем за вагиналния и за клиторния оргазъм...А сигурно има и оргазъм при анален секс нали? :roll: Просто се замислих и какво ли точно е усещането...Щото там май няма такива "бутончета" ,които да те карат да откачиш ,а всичкото са нервни окончания...Нека някой ,който е запознат да ме светне...Сетих се и за още един вид оргазъм ,който може да ви се стори и странен ама за мен това е душевния оргазъм...И май го изпитах...Веднъж :oops: :roll: :lol: С приятеля ми просто стояхме и се гушкахме и си говорихме, целувахме се, без той да е пипал там долу и когато вече се насочи натам аз му казах да спре ,защото вече бях изпитала същото чувство ,което изпитвам след оргазъм....Абсолютно същото...Беше много странно , но и адски хубаво...Някак си като пълна хармония...Е някой друг изпитвал ли е подобно нещо :)