- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Момичета,кой оргазъм ви кефи повече?!
koi orgazum vi kefi pove4e - vaginalniq ili klitorniq?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
men li4no klitornoq po me kefi
до сега само клиторен съм изпитвала,такаче .. не мога да кажа![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
а ще ми разясните ли каква е разликта,защото питах приятелката ми и тя не ми отговори..каза,че не знае ква е разликата
еми клиторния е когато изпитваш оргазъм при стимулиране а клитора, а вагиналния при стимулиране на г-точката![]()
вагиналния бил доста по-мощен..
аз само клиторен съм изпитвала.
алелуя.
и аз тъйПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
До клиторния може да се стигне най-лесно и е много приятен разбира се, но не толкова мощен.Вагинален също съм изпитвала и е верно, че той е по-разтърсващ, след него едвам дишам и ходя, без сили оставам и искам само да лежа![]()
От това което съм чувал определено вагиналния е по-добър, но пак си зависи от момичето. Има някой момичета които никога няма да разберат какво е вагинален оргазъм ( за жалост ). И момчетата трябва да са спокойно че не винаги те са виновни, понякога при полов контакт едно момиче може да стигне до ваг. оргазъм по 3-4 пъти за 30 мин. а понякога може и да не достигне дори и за 4-5 часа секс.
Според мен най-добре е при секс да се стимулират и двете точки. Когато на момчето не му е удобно тогава просто момичето да се стимулира ... вярно е че когато ми се случи за първи път седях в недоумение че може би не я задоволявам,но след това разбрах че и било толкова хубаво че просто искала да полети.
еми...аз си свършвам чрез стимулиране и на клитора и на G-точката едновременно...това за какъв оргазъм се води?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
! censored
mi vsqko momi4e si ima predpo4itaniq.klitorniq cepi ama e mn kratyk pyk vagiinalniq...ne moi6 se osuznae6 na koi svqt si...)){} aika
Какво е г-точката, че аз от нищо неразбирами как стават нещата да знам за вбъдеще, ако тъй де
правя секс.....някога.
-"Darkness called... But I was on the phone, so I missed it.
I tried to star-69 Darkness, but his machine picked up. I yelled
'PICK UP THE PHONE, DARKNESS!', but he ignored me. Darkness
must have been screening his calls."
г-точката е едно местенце във влагалището, което ако го уцелиш... майчице..![]()
алелуя.
Множествен оргазъм. А как точно го правиш ?Първоначално написано от California
2т. забрана за ползване на профил
питай гаджето ми...Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
а иначе съм изпитвала само клиторен отделно, но само вагинален не...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
и как разбра пък че и клиторен и вагинален? да нямаш някъв начин за разделяне кат свършиш ко си казваш мммм да определено беше и такъв и такъв ......тва са пълни глупости
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
http://www.bg-lesbian.com/temi/sborgtochka1.htmПървоначално написано от Kael'thas
Това ще ти помогне доста![]()
достигането до оргазъм зависи от начина на стимулация...как така няма да различаваш??Първоначално написано от Dizi
ако гаджето ти стимулира клитора ти с език и ти свършиш да няма случайно да си помислиш, че е било вагинален оргазъм?
Ух това стана много сложно ... чесно просто вече незнам важно ли е всъщност какъв оргазъм изпитваш не е ли важно с кой и какви чувства имаш към този човек, плаша се чесно...сложна работа ми се струва и да четох я онази статия и ми се стори странно ... проблем г-точка, решение няма да правя секс ако ме обичат ще ме разберат :Pи ако една жена не стигне до този тип оргазъм какво значи ли че има непълноценна връзка секса важен ли е или по скоро оргазмът важен ли е?
Виж аз си различавам...само ме очуди ...той може да стимулира и двете места но как пък си сигурна че не си свършила само заради вагиналния или клиторния ?Първоначално написано от California
Алберт Айнщайн
Kael'thas,естествено,че оргазма е важен!Не намесвай тук понятия като любов,чувства и т.н.Те са по-важни,те са определящи,но хайде опитай се да живееш само с тях и да си ходиш незадоволен,при положение,че водиш полов живот и имаш постоянен партньор.Често попадам на момчета,които казват:Е,тя не свърши,ама не е болка за умиране,нали й беше хубаво по време на самия секс...Да,ама не!Това е все едно ти да не свършиш,мацето да ти каже:Извинявай ама се уморих айде да ставаме,а.Как ще се почувстваш-адски незадоволен и стресиран,нали?Само дето повечето момичета направо ги е срам да си признаят,че са незадоволени.Дори постъпват още по-глупаво-симулират и лъжат,за да не ги помислят за фригидни и да не накърнят самочувствието на "големия ебач"
А да положиш малко усилия,за да може съществото,което обичаш да полети с теб не е толкова трудно.Изисква се малко практика и търпение и голяма доза желание.Моят приятел ми намери г-точката още на втория път и чувството е...такова,че не мога да му се наситя никога.А относно клиторния оргазъм,тук вече няма извинения,защото той се вижда с просто око и малко езиче и пръстче вършат идеалната работа.Просто не се отказвай и залъгвай,че не е необходимо,а положи усилие.Ще видиш,че си заслужава.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ам,момичета,имам само едино питане-множествен оргазъм не е ли когато изпиташ няколко оргазма в рамките на един акт?Това ми се случва често,но да получа едновременно клиторен и вагинален...струва ми се технически невъзможно.През малък интервал от време добре да свършиш и по двата начина,но по двата едновременно...Не че не ми се иска)
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ekita много правилно няма по-гадно чувство от тва да правиш секс и да си някак само раздразнена.....ааааааа веднъж ми се случи и щях да откача ....и двата трябва да се стараят не само те да получат оргазъм а и партьора им
Алберт Айнщайн
Когато ги чета тези неща се чувствам странно, но в крайна сметка сигурно сте прави вие имате полов живот аз нямам не мога да преценя, може би е просто стрес...
Ами вагинален![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии