Влез

View Full Version : KREM4ETA PRI ANALEN SEX...

01-22-2006, 13:02
Ne sum pravila analen sex, no iskam da go napravim s gajeto si.
Da ama sum 4uvala, 4e ako ne se izpolzvat krem4eta, anusut e vuzmojno da se proturka :roll: i mnogo da boli...
Ama tezi krem4eta kato gledam sa dosta skupi, ednoto struva kum 30lv...
A sum 4uvala, 4e stava s bebe6ko olio ili s vazelin...
Taka li e :roll:

LoRinSeR
01-22-2006, 13:17
Глайт Гелен купуваш от аптеката. Много добре се получава с него. Варира между 2 и 3 лв. :wink:

California
01-22-2006, 14:07
с бебешко олио най-много да си унищожите презерватива...плюс тва не всички овлажнители са толкова скъпи!
просто трябва да е някой на водна основа!

pedofil4eto
01-22-2006, 14:10
Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :P

LoRinSeR
01-22-2006, 14:48
с бебешко олио най-много да си унищожите презерватива...плюс тва не всички овлажнители са толкова скъпи!
просто трябва да е някой на водна основа!

Ти да не си пробвала :wink:
А иначе с плюнка не става. Ще попие бързо !

Taira
01-22-2006, 17:34
С плюнка наистина не е много успешно,може би само първоначално

01-22-2006, 19:34
Глайт Гелен купуваш от аптеката. Много добре се получава с него. Варира между 2 и 3 лв. :wink:
4uvala sum
4e tova krem4e e ujasno!

LoRinSeR
01-22-2006, 19:39
4uvala sum
4e tova krem4e e ujasno!

Не е крем, а е ГЕЛ!

WILD__BOY
01-22-2006, 19:41
с вагинални сокове :P

California
01-22-2006, 19:56
Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?

01-22-2006, 20:23
A moje li i da polzvame prezervativ pri analniq sex, i da mi sloji medicinki vazelin na anusa (da se pluzga po-dobre)
6te ima li problem???[/i]

Psychic
01-22-2006, 20:24
Абе ...да храчи там...ше стане... :)

Momchence
01-22-2006, 21:32
Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :PСамо не схванах връзката с големината на гъза и плюнката :lol: Начи ако гъза е голям не става така ли...интересна теория ;)

Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?Хмм на мен ми хрумна една идея...виждала ли си някога как се претаква кисело зеле (това е един вид разбъркване на зелето...водата трябва да се разбърка за да вкисне хубаво зелето) та един от наичните за претакване е като се пъхне един маркуч до дъното на бидона и с една кофа до бидона, смукваш от мъркуча и то подължава да си тече в кофата и така докато не се напълни кофата и я изливаш обратно и така 5-6 пъти...е така като го прайш два пъти седмично зелето става трепач...тавалъка после направо ти се топи в устата....ауу помна как веднъж мама го пресоли...аман за хубавото зеле за нищо не ставаше то ти се свива устата от сол на първата вилица...май беше точно на коледа преди около....пффф 5-6 години...та да се върнеме на вагиналните сокове...представи си същата система с претакването обаче с една тръбичка от вагина и в гъза...хахаха добре де на теория го докарах на практика може и да не стане точно така но поне се опитах...най малкото вече знаеш как се претаква кисело зеле ;) Разкажи на баща ти ще бъде очарован от тебе ;)
A moje li i da polzvame prezervativ pri analniq sex, i da mi sloji medicinki vazelin na anusa (da se pluzga po-dobre)
6te ima li problem???[/i]Не, не можете да използвате презерватив!! Къф е тоя въпрос?!?!
Сега сериозно...аз лично ви съветвам да не изполвате презерватив при анален секс...не виждам смисъл...едва ли някои от вас е болен....просто няма смисъл, само си усложнявате работата. Колкото до смазващите средства ще ти го обясна много просто...ако се ИЗПОЛЗВА презерватив то трябва да се употребяват само кремове и гелове на ВОДНА основа...ако не си си учила по химия това е нещо което основата му е вода...направено е от вода...във водата са сложени някфи желатини и е станало гел...ВОДА не водка....което знчи че не трябва да има някакви естествено мазни неща което включва всякакви олиа маргарини кремове масла и т.н. повечето от тях са на МАСЛЕНА основа...което значи че си е нещо мазно по природа и само е направено на гел това НЕ трябва да се използва ЗАЕДНО с презервативи. Ако го правите БЕЗ презерватив можете да изпозлвате ВСИЧКО което ви харесва което НЕ значи маргарин и олио...гледайте да не с прекалено много добавки ароматизатори и прочие защото е почти същото като да го изядеш...в смисал да не е много отровно хахахаха ох вече и аз се обърках...дано си ми фанала мисълта...питай в аптеката няя те изядът...100% са по-компетентни и от най-изпечения форумец...та даже и Ловеца_НЕО хахаха айде със здраве :lol:

01-23-2006, 11:04
Има един крем в аптеките лидокаин-действа като смазка и силно намалява болката.

02-11-2006, 12:43
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?

rowzz
02-11-2006, 12:48
Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :PСамо не схванах връзката с големината на гъза и плюнката :lol: Начи ако гъза е голям не става така ли...интересна теория ;)

Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?Хмм на мен ми хрумна една идея...виждала ли си някога как се претаква кисело зеле (това е един вид разбъркване на зелето...водата трябва да се разбърка за да вкисне хубаво зелето) та един от наичните за претакване е като се пъхне един маркуч до дъното на бидона и с една кофа до бидона, смукваш от мъркуча и то подължава да си тече в кофата и така докато не се напълни кофата и я изливаш обратно и така 5-6 пъти...е така като го прайш два пъти седмично зелето става трепач...тавалъка после направо ти се топи в устата....ауу помна как веднъж мама го пресоли...аман за хубавото зеле за нищо не ставаше то ти се свива устата от сол на първата вилица...май беше точно на коледа преди около....пффф 5-6 години...та да се върнеме на вагиналните сокове...представи си същата система с претакването обаче с една тръбичка от вагина и в гъза...хахаха добре де на теория го докарах на практика може и да не стане точно така но поне се опитах...най малкото вече знаеш как се претаква кисело зеле ;) Разкажи на баща ти ще бъде очарован от тебе ;)
6te ima li problem???[/i]Не, не можете да използвате презерватив!! Къф е тоя въпрос?!?!
Сега сериозно...аз лично ви съветвам да не изполвате презерватив при анален секс...не виждам смисъл...едва ли някои от вас е болен....просто няма смисъл, само си усложнявате работата. Колкото до смазващите средства ще ти го обясна много просто...ако се ИЗПОЛЗВА презерватив то трябва да се употребяват само кремове и гелове на ВОДНА основа...ако не си си учила по химия това е нещо което основата му е вода...направено е от вода...във водата са сложени някфи желатини и е станало гел...ВОДА не водка....което знчи че не трябва да има някакви естествено мазни неща което включва всякакви олиа маргарини кремове масла и т.н. повечето от тях са на МАСЛЕНА основа...което значи че си е нещо мазно по природа и само е направено на гел това НЕ трябва да се използва ЗАЕДНО с презервативи. Ако го правите БЕЗ презерватив можете да изпозлвате ВСИЧКО което ви харесва което НЕ значи маргарин и олио...гледайте да не с прекалено много добавки ароматизатори и прочие защото е почти същото като да го изядеш...в смисал да не е много отровно хахахаха ох вече и аз се обърках...дано си ми фанала мисълта...питай в аптеката няя те изядът...100% са по-компетентни и от най-изпечения форумец...та даже и Ловеца_НЕО хахаха айде със здраве :lol:
ахьахьхахьахьха.. тЪ от кое село си викаш.. ;)

ImaNewbie
02-11-2006, 14:28
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?
Ми боли фсе едно ти завират пишка отзад...

02-11-2006, 15:51
купуваш машинно масло и си ок :P

02-11-2006, 16:04
silikonowite owlajniteli i tezi kato bebe6koto olio ili masajnoto olio uni6tojavat prezarvariva!!!
izpolzwai ili owlajnitel na wodna osnowa ili sliunka (sliunkats si e napylno dostaty4na stiga da otdelite dostaty4no wreme na "osliun4waneto")

malkoto_kurve
02-11-2006, 16:52

4,80лв и то в най-евтината аптека... купувала съм и от 6,20лв ама то си зависи от къде го купуваш мила :)

Freak_666
02-11-2006, 17:47
Za kwo sa ti krem4eta?!?!?!?!Toi 6e ti pusne edno leko krem4e i 666e se oprai666 :D

LoRinSeR
02-11-2006, 18:29

4,80лв и то в най-евтината аптека... купувала съм и от 6,20лв ама то си зависи от къде го купуваш мила :)

Мила, аз не съм момиче. Иначе мога да те заведа на място където гелът струва 2.60лв. :wink:

Драйетоооо
02-12-2006, 18:20
вие сте цигани

02-14-2006, 16:25
mi kato krem4etata sa mnogo skapi ... vikni ma da ti sa izpikaq na anusa .. 6te pomogni puk posle 6ti go turq na gadjeto ti da mu e po lesno :smt005 ;-)

sladYR
02-14-2006, 16:32
sas sperma u gazooo

02-14-2006, 18:47
avtomobilna GRES !!! :lol:

02-15-2006, 00:29
Овлажнителен гел на Дурекс. Към 30 Лв е но ще карате много повече от глайтгелена!

MoRsKa_nimfa
02-15-2006, 12:51
abe kak moje da se saberete nai golemite glupaci be.horata imat problem a vie e e*avate s tqh.
ta po vaprosa...bolezneno e...ponqkoga. no ne e golqm
problem stiga priqtelq ti da ne e nqkav da ne mu puka za tebe...a da e mn vnimatelen za da ima udovolstvie za dvamata :wink: bolkata iz4ezva mn barzo samo malko potarpi i nqma da sajalqvash a i ne boli mnogo kogato go vkarva bavno i malko po malko

GIFTED
02-15-2006, 13:01
abe kak moje da se saberete nai golemite glupaci be.horata imat problem a vie e e*avate s tqh.
ta po vaprosa...bolezneno e...ponqkoga. no ne e golqm
problem stiga priqtelq ti da ne e nqkav da ne mu puka za tebe...a da e mn vnimatelen za da ima udovolstvie za dvamata :wink: bolkata iz4ezva mn barzo samo malko potarpi i nqma da sajalqvash a i ne boli mnogo kogato go vkarva bavno i malko po malko
mnogo si prava moito momi4e

nesravnima
02-15-2006, 13:31
Всичко е въпрос на психическа нагласа.
Ако си напълно спокойна, отпусната и т.н. няма да е толкова "страшно", както го описват доста хора. А и ако той преди това с поиграе с теб...
Просто не се шашкай!
За по подробна информация може да влезеш тук (http://www.bgteen.com/index.php?m=s&id=1243)!

А за кремчетата и геловете... никога не съм ползвала.

02-15-2006, 15:19
abe navsqkyde ima gel4eta za ednokratno upotreba po 3ml i sa nqkvi sotinki

mmmx
02-16-2006, 22:39
ima edni kremove za ryce na Avon, te i bez tfa za drygo ne stavat, ta az ot tqh tyrgam kato pravim analen sex

Cha0
02-16-2006, 22:57
Всичко е въпрос на психическа нагласа.
Ако си напълно спокойна, отпусната и т.н. няма да е толкова "страшно", както го описват доста хора. А и ако той преди това с поиграе с теб...
Просто не се шашкай!
За по подробна информация може да влезеш тук (http://www.bgteen.com/index.php?m=s&id=1243)!

А за кремчетата и геловете... никога не съм ползвала.
И аз съм на това мнение.Когато едно момиче си мисли колко ще е гадно и да не е тя се чувства гадно , защото това е очаквала.
А за това че не си ползвала гелчета :) и аз така не се налага на момичетата с които съм да ползват

favor_91
03-02-2006, 09:30
vuzelin ili glait gelen si zemi ...a bebe6koto maslo 6e sasipe prezervativa :)

aLakaZam
03-02-2006, 09:34
Вазелинец, но както казаха по-горе - трябва да си отпусната.

11-28-2006, 20:03
silikonowite owlajniteli i tezi kato bebe6koto olio ili masajnoto olio uni6tojavat prezarvariva!!!
izpolzwai ili owlajnitel na wodna osnowa ili sliunka (sliunkats si e napylno dostaty4na stiga da otdelite dostaty4no wreme na "osliun4waneto")

може ли да изброите няколко на водна основа :roll: също въпросче същите могат ли да се използват и за вагинално проникване :? мерси предварително

11-28-2006, 23:07
Ползвай грес

pidbolkata
11-29-2006, 09:09
ае като прайте секс и като наближи да свършва най добре ти се изфарли на дупката на дупето също става и така и като са ти проблем парите така няа да има нужда и да плащаш. :P

05-03-2007, 20:22
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?mi sha boli ma zavisi kolko ti e golqma cavta

05-03-2007, 20:24
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?mi sha boli ma zavisi kolko ti e golqma cavtashoto ako e moq i ti go mushna kak e 17sm neznam ti sha kajesh

Питър4у
05-03-2007, 20:28
Еи камило.. Кажи на гаджетоти да ти плюе в гъза за смазка, викат че действа. Сигурен съм че той е камила и може да плюе, та да те удави, успех с поемането. :twisted:

vikontii
05-04-2007, 12:02
ще стане но в началото да ти разтвори дупето с праст но внимателно да нете боли :) след това леко да му вкара главата и така леко леко и удоволствието ще дойде за задника ти и за теб също вместо пръст става и с по тънак вибратор това е от мен :)

`Death`Whore``
05-04-2007, 12:03
Според мен най-добре е без "кремчета". Може преди това да има вагинален секс и ще е достатъчно.

malkoto_sladur4e
05-04-2007, 12:07
Абе глупости ! #-o Най-марковите кремчета са на Дурекс и са от 7 до 10 лева ! А дори аз и моя приятел ползваме дефламол,който е 4 лева и беше супер влажно,не ме боля и нямаше никакви пр ! :wink:

Glav4o
05-04-2007, 12:17
mi ko ti kaa 1 moe gadje sama me nakara da i razporq guza tva bez 6ega. 1q put e nai zle ma sled tva ka4eli i haresa poe4e ot normalnia samo v zadnia vhod se kefex i tq su6to. nema zabrava 6te6e da razkusa zavivkite na maikai i ba6ta i ebati kypona :D napraeto go na legloto na va6te toi 6e go oceni visoko :D :D :D

Schnitzer
05-04-2007, 12:19
Овлажнителен гел на Дурекс. Към 30 Лв е но ще карате много повече от глайтгелена!Гела на Дурекс е към 12-13 лева...кви 30 те гонят?

gost1
08-28-2007, 19:43
prezervativa e zadaljitelen!v dupeto se sadarjat bakterii koito sa normalni i neobhodimi da sa si tam,no sa adski vredni i za jenata i nai ve4e za maja

krem4et0
08-28-2007, 19:47
Темата е стара!