View Full Version : KREM4ETA PRI ANALEN SEX...
Ne sum pravila analen sex, no iskam da go napravim s gajeto si.
Da ama sum 4uvala, 4e ako ne se izpolzvat krem4eta, anusut e vuzmojno da se proturka :roll: i mnogo da boli...
Ama tezi krem4eta kato gledam sa dosta skupi, ednoto struva kum 30lv...
A sum 4uvala, 4e stava s bebe6ko olio ili s vazelin...
Taka li e :roll:
LoRinSeR
01-22-2006, 13:17
Глайт Гелен купуваш от аптеката. Много добре се получава с него. Варира между 2 и 3 лв. :wink:
California
01-22-2006, 14:07
с бебешко олио най-много да си унищожите презерватива...плюс тва не всички овлажнители са толкова скъпи!
просто трябва да е някой на водна основа!
pedofil4eto
01-22-2006, 14:10
Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :P
LoRinSeR
01-22-2006, 14:48
с бебешко олио най-много да си унищожите презерватива...плюс тва не всички овлажнители са толкова скъпи!
просто трябва да е някой на водна основа!
Ти да не си пробвала :wink:
А иначе с плюнка не става. Ще попие бързо !
С плюнка наистина не е много успешно,може би само първоначално
Глайт Гелен купуваш от аптеката. Много добре се получава с него. Варира между 2 и 3 лв. :wink:
4uvala sum
4e tova krem4e e ujasno!
LoRinSeR
01-22-2006, 19:39
4uvala sum
4e tova krem4e e ujasno!
Не е крем, а е ГЕЛ!
WILD__BOY
01-22-2006, 19:41
с вагинални сокове :P
California
01-22-2006, 19:56
Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?
A moje li i da polzvame prezervativ pri analniq sex, i da mi sloji medicinki vazelin na anusa (da se pluzga po-dobre)
6te ima li problem???[/i]
Абе ...да храчи там...ше стане... :)
Momchence
01-22-2006, 21:32
Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :PСамо не схванах връзката с големината на гъза и плюнката :lol: Начи ако гъза е голям не става така ли...интересна теория ;)
Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?Хмм на мен ми хрумна една идея...виждала ли си някога как се претаква кисело зеле (това е един вид разбъркване на зелето...водата трябва да се разбърка за да вкисне хубаво зелето) та един от наичните за претакване е като се пъхне един маркуч до дъното на бидона и с една кофа до бидона, смукваш от мъркуча и то подължава да си тече в кофата и така докато не се напълни кофата и я изливаш обратно и така 5-6 пъти...е така като го прайш два пъти седмично зелето става трепач...тавалъка после направо ти се топи в устата....ауу помна как веднъж мама го пресоли...аман за хубавото зеле за нищо не ставаше то ти се свива устата от сол на първата вилица...май беше точно на коледа преди около....пффф 5-6 години...та да се върнеме на вагиналните сокове...представи си същата система с претакването обаче с една тръбичка от вагина и в гъза...хахаха добре де на теория го докарах на практика може и да не стане точно така но поне се опитах...най малкото вече знаеш как се претаква кисело зеле ;) Разкажи на баща ти ще бъде очарован от тебе ;)
A moje li i da polzvame prezervativ pri analniq sex, i da mi sloji medicinki vazelin na anusa (da se pluzga po-dobre)
6te ima li problem???[/i]Не, не можете да използвате презерватив!! Къф е тоя въпрос?!?!
Сега сериозно...аз лично ви съветвам да не изполвате презерватив при анален секс...не виждам смисъл...едва ли някои от вас е болен....просто няма смисъл, само си усложнявате работата. Колкото до смазващите средства ще ти го обясна много просто...ако се ИЗПОЛЗВА презерватив то трябва да се употребяват само кремове и гелове на ВОДНА основа...ако не си си учила по химия това е нещо което основата му е вода...направено е от вода...във водата са сложени някфи желатини и е станало гел...ВОДА не водка....което знчи че не трябва да има някакви естествено мазни неща което включва всякакви олиа маргарини кремове масла и т.н. повечето от тях са на МАСЛЕНА основа...което значи че си е нещо мазно по природа и само е направено на гел това НЕ трябва да се използва ЗАЕДНО с презервативи. Ако го правите БЕЗ презерватив можете да изпозлвате ВСИЧКО което ви харесва което НЕ значи маргарин и олио...гледайте да не с прекалено много добавки ароматизатори и прочие защото е почти същото като да го изядеш...в смисал да не е много отровно хахахаха ох вече и аз се обърках...дано си ми фанала мисълта...питай в аптеката няя те изядът...100% са по-компетентни и от най-изпечения форумец...та даже и Ловеца_НЕО хахаха айде със здраве :lol:
Има един крем в аптеките лидокаин-действа като смазка и силно намалява болката.
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?
Plunkata var6i 4udesna raboto pri osobeno malko dupe! :PСамо не схванах връзката с големината на гъза и плюнката :lol: Начи ако гъза е голям не става така ли...интересна теория ;)
Аз ли се лъжа или тук става дума за анален секс??Как по дяволите вагиналните "сокове", ще ти помогнат?Хмм на мен ми хрумна една идея...виждала ли си някога как се претаква кисело зеле (това е един вид разбъркване на зелето...водата трябва да се разбърка за да вкисне хубаво зелето) та един от наичните за претакване е като се пъхне един маркуч до дъното на бидона и с една кофа до бидона, смукваш от мъркуча и то подължава да си тече в кофата и така докато не се напълни кофата и я изливаш обратно и така 5-6 пъти...е така като го прайш два пъти седмично зелето става трепач...тавалъка после направо ти се топи в устата....ауу помна как веднъж мама го пресоли...аман за хубавото зеле за нищо не ставаше то ти се свива устата от сол на първата вилица...май беше точно на коледа преди около....пффф 5-6 години...та да се върнеме на вагиналните сокове...представи си същата система с претакването обаче с една тръбичка от вагина и в гъза...хахаха добре де на теория го докарах на практика може и да не стане точно така но поне се опитах...най малкото вече знаеш как се претаква кисело зеле ;) Разкажи на баща ти ще бъде очарован от тебе ;)
6te ima li problem???[/i]Не, не можете да използвате презерватив!! Къф е тоя въпрос?!?!
Сега сериозно...аз лично ви съветвам да не изполвате презерватив при анален секс...не виждам смисъл...едва ли някои от вас е болен....просто няма смисъл, само си усложнявате работата. Колкото до смазващите средства ще ти го обясна много просто...ако се ИЗПОЛЗВА презерватив то трябва да се употребяват само кремове и гелове на ВОДНА основа...ако не си си учила по химия това е нещо което основата му е вода...направено е от вода...във водата са сложени някфи желатини и е станало гел...ВОДА не водка....което знчи че не трябва да има някакви естествено мазни неща което включва всякакви олиа маргарини кремове масла и т.н. повечето от тях са на МАСЛЕНА основа...което значи че си е нещо мазно по природа и само е направено на гел това НЕ трябва да се използва ЗАЕДНО с презервативи. Ако го правите БЕЗ презерватив можете да изпозлвате ВСИЧКО което ви харесва което НЕ значи маргарин и олио...гледайте да не с прекалено много добавки ароматизатори и прочие защото е почти същото като да го изядеш...в смисал да не е много отровно хахахаха ох вече и аз се обърках...дано си ми фанала мисълта...питай в аптеката няя те изядът...100% са по-компетентни и от най-изпечения форумец...та даже и Ловеца_НЕО хахаха айде със здраве :lol:
ахьахьхахьахьха.. тЪ от кое село си викаш.. ;)
ImaNewbie
02-11-2006, 14:28
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?
Ми боли фсе едно ти завират пишка отзад...
купуваш машинно масло и си ок :P
silikonowite owlajniteli i tezi kato bebe6koto olio ili masajnoto olio uni6tojavat prezarvariva!!!
izpolzwai ili owlajnitel na wodna osnowa ili sliunka (sliunkats si e napylno dostaty4na stiga da otdelite dostaty4no wreme na "osliun4waneto")
malkoto_kurve
02-11-2006, 16:52
4,80лв и то в най-евтината аптека... купувала съм и от 6,20лв ама то си зависи от къде го купуваш мила :)
Freak_666
02-11-2006, 17:47
Za kwo sa ti krem4eta?!?!?!?!Toi 6e ti pusne edno leko krem4e i 666e se oprai666 :D
LoRinSeR
02-11-2006, 18:29
4,80лв и то в най-евтината аптека... купувала съм и от 6,20лв ама то си зависи от къде го купуваш мила :)
Мила, аз не съм момиче. Иначе мога да те заведа на място където гелът струва 2.60лв. :wink:
Драйетоооо
02-12-2006, 18:20
вие сте цигани
mi kato krem4etata sa mnogo skapi ... vikni ma da ti sa izpikaq na anusa .. 6te pomogni puk posle 6ti go turq na gadjeto ti da mu e po lesno :smt005 ;-)
avtomobilna GRES !!! :lol:
Овлажнителен гел на Дурекс. Към 30 Лв е но ще карате много повече от глайтгелена!
MoRsKa_nimfa
02-15-2006, 12:51
abe kak moje da se saberete nai golemite glupaci be.horata imat problem a vie e e*avate s tqh.
ta po vaprosa...bolezneno e...ponqkoga. no ne e golqm
problem stiga priqtelq ti da ne e nqkav da ne mu puka za tebe...a da e mn vnimatelen za da ima udovolstvie za dvamata :wink: bolkata iz4ezva mn barzo samo malko potarpi i nqma da sajalqvash a i ne boli mnogo kogato go vkarva bavno i malko po malko
abe kak moje da se saberete nai golemite glupaci be.horata imat problem a vie e e*avate s tqh.
ta po vaprosa...bolezneno e...ponqkoga. no ne e golqm
problem stiga priqtelq ti da ne e nqkav da ne mu puka za tebe...a da e mn vnimatelen za da ima udovolstvie za dvamata :wink: bolkata iz4ezva mn barzo samo malko potarpi i nqma da sajalqvash a i ne boli mnogo kogato go vkarva bavno i malko po malko
mnogo si prava moito momi4e
nesravnima
02-15-2006, 13:31
Всичко е въпрос на психическа нагласа.
Ако си напълно спокойна, отпусната и т.н. няма да е толкова "страшно", както го описват доста хора. А и ако той преди това с поиграе с теб...
Просто не се шашкай!
За по подробна информация може да влезеш тук (http://www.bgteen.com/index.php?m=s&id=1243)!
А за кремчетата и геловете... никога не съм ползвала.
abe navsqkyde ima gel4eta za ednokratno upotreba po 3ml i sa nqkvi sotinki
ima edni kremove za ryce na Avon, te i bez tfa za drygo ne stavat, ta az ot tqh tyrgam kato pravim analen sex
Всичко е въпрос на психическа нагласа.
Ако си напълно спокойна, отпусната и т.н. няма да е толкова "страшно", както го описват доста хора. А и ако той преди това с поиграе с теб...
Просто не се шашкай!
За по подробна информация може да влезеш тук (http://www.bgteen.com/index.php?m=s&id=1243)!
А за кремчетата и геловете... никога не съм ползвала.
И аз съм на това мнение.Когато едно момиче си мисли колко ще е гадно и да не е тя се чувства гадно , защото това е очаквала.
А за това че не си ползвала гелчета :) и аз така не се налага на момичетата с които съм да ползват
favor_91
03-02-2006, 09:30
vuzelin ili glait gelen si zemi ...a bebe6koto maslo 6e sasipe prezervativa :)
aLakaZam
03-02-2006, 09:34
Вазелинец, но както казаха по-горе - трябва да си отпусната.
silikonowite owlajniteli i tezi kato bebe6koto olio ili masajnoto olio uni6tojavat prezarvariva!!!
izpolzwai ili owlajnitel na wodna osnowa ili sliunka (sliunkats si e napylno dostaty4na stiga da otdelite dostaty4no wreme na "osliun4waneto")
може ли да изброите няколко на водна основа :roll: също въпросче същите могат ли да се използват и за вагинално проникване :? мерси предварително
pidbolkata
11-29-2006, 09:09
ае като прайте секс и като наближи да свършва най добре ти се изфарли на дупката на дупето също става и така и като са ти проблем парите така няа да има нужда и да плащаш. :P
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?mi sha boli ma zavisi kolko ti e golqma cavta
Zdraveyte,nikoga ne sam probvala do sega,no mi se iska da opitam,mnogo li boli parviya pat?mi sha boli ma zavisi kolko ti e golqma cavtashoto ako e moq i ti go mushna kak e 17sm neznam ti sha kajesh
Еи камило.. Кажи на гаджетоти да ти плюе в гъза за смазка, викат че действа. Сигурен съм че той е камила и може да плюе, та да те удави, успех с поемането. :twisted:
vikontii
05-04-2007, 12:02
ще стане но в началото да ти разтвори дупето с праст но внимателно да нете боли :) след това леко да му вкара главата и така леко леко и удоволствието ще дойде за задника ти и за теб също вместо пръст става и с по тънак вибратор това е от мен :)
`Death`Whore``
05-04-2007, 12:03
Според мен най-добре е без "кремчета". Може преди това да има вагинален секс и ще е достатъчно.
malkoto_sladur4e
05-04-2007, 12:07
Абе глупости ! #-o Най-марковите кремчета са на Дурекс и са от 7 до 10 лева ! А дори аз и моя приятел ползваме дефламол,който е 4 лева и беше супер влажно,не ме боля и нямаше никакви пр ! :wink:
mi ko ti kaa 1 moe gadje sama me nakara da i razporq guza tva bez 6ega. 1q put e nai zle ma sled tva ka4eli i haresa poe4e ot normalnia samo v zadnia vhod se kefex i tq su6to. nema zabrava 6te6e da razkusa zavivkite na maikai i ba6ta i ebati kypona :D napraeto go na legloto na va6te toi 6e go oceni visoko :D :D :D
Schnitzer
05-04-2007, 12:19
Овлажнителен гел на Дурекс. Към 30 Лв е но ще карате много повече от глайтгелена!Гела на Дурекс е към 12-13 лева...кви 30 те гонят?
prezervativa e zadaljitelen!v dupeto se sadarjat bakterii koito sa normalni i neobhodimi da sa si tam,no sa adski vredni i za jenata i nai ve4e za maja
krem4et0
08-28-2007, 19:47
Темата е стара!