View Full Version : Jeni Iskat Sex
Kakvo mislite po vaprosa jenite da iskat samo sex ot nqkoi maj?!Losho li e...nemoralno li e?Az naprimer go pravq iskam samo sex i ni6to pove4e i ne namiram ni6to lo6o v tova dori mi e dobre!!!Koito iska da izkaje mnenie 6te se radvamda 4uq!!!
С тази философия ли ще възпиташ дъщеря си един ден?
Kakvo mislite po vaprosa jenite da iskat samo sex ot nqkoi maj?!Losho li e...nemoralno li e?Az naprimer go pravq iskam samo sex i ni6to pove4e i ne namiram ni6to lo6o v tova dori mi e dobre!!!Koito iska da izkaje mnenie 6te se radvamda 4uq!!!
Ако мислиш така...:roll: е, казаха ти го вече! :wink:
Dr. Kazimbutt
01-22-2006, 21:41
Ако я възпитава така, значи няма шанс да стане нормален човек от нея.
dobre kakvo lo6o ima v tova?! ne kazvam 4e taka sha vazpitavam dashterq si no...zashto majte da pravqt sex s koito si iskat a nie vinagi da tarsim 4uvstva!!?razbirate li?6tom iskam ne6to az go pravq i ne mi puka kakvo shte si pomisli nqkoi tova si e moq jivot i moga da pravq kakvoto poiskam s nego?!ne e li taka?
dobre kakvo lo6o ima v tova?! ne kazvam 4e taka sha vazpitavam dashterq si no...zashto majte da pravqt sex s koito si iskat a nie vinagi da tarsim 4uvstva!!?razbirate li?6tom iskam ne6to az go pravq i ne mi puka kakvo shte si pomisli nqkoi tova si e moq jivot i moga da pravq kakvoto poiskam s nego?!ne e li taka?
Така е, но ти сама не си сигурна какво искаш. Казваш, че няма да възпитаваш дъщеря си така, което означава, че разбираш, че не е редно това. От друга страна ни имаш 'зъб' на нас, мъжете, че има много бройкачи, търсещи поредната забивка, пък някак не върви на вас да го правите.
Ами -> докато за мъжете е в природата им да бъдат говеда и да правят по този начин, на вас просто не ви приляга. Жените по околовръстното и в публичните домове търсят просто секса. Някои го правят за пари, други за самата 'тръпка', 'удоволствие'. Ако приемаш тяхната философия, заповядай, забивай мъжки пръчки на воля. Но не ти /ви/ приляга просто.
Прави каквото си искаш с живота, все пак няма да съсипеш моя или на някой от участнииците в темата :)
И хайде сега,понеже някои мъже са задници,и ние да ставаме заднички ли?
Замисли се върху това,което правиш.Секса не е самоцел,ако няма нещо,което да го задълбочи,да го превърне от "задоволяване на нагона" в емоционално преживяване той е кух...
Освен това,обясни ми,след години,след всичките мъже,след като се изхабиш да чукаш,а не да обичаш,как ще бъдеш истински с мъжа на живота си?Как това между двама ви ще бъде нещо специално,след като ти го свързваш с прост инстинкт,водещ до оргазъм?
Никой не ти казва какво да правиш,никой не се разпорежда със съдбата ти,ти я ковеш сама,само внимавай в какво ще се превърнеш,защото не аз ще живея с теб до края.
И хайде сега,понеже някои мъже са задници,и ние да ставаме заднички ли?
Замисли се върху това,което правиш.Секса не е самоцел,ако няма нещо,което да го задълбочи,да го превърне от "задоволяване на нагона" в емоционално преживяване той е кух...
Освен това,обясни ми,след години,след всичките мъже,след като се изхабиш да чукаш,а не да обичаш,как ще бъдеш истински с мъжа на живота си?Как това между двама ви ще бъде нещо специално,след като ти го свързваш с прост инстинкт,водещ до оргазъм?
Никой не ти казва какво да правиш,никой не се разпорежда със съдбата ти,ти я ковеш сама,само внимавай в какво ще се превърнеш,защото не аз ще живея с теб до края.
Milichka mnogoo si prava za povecheto ne6ta...no prosto az si mislq posavsem razli4en na4in i na men sa mi s eslu4ili mnogo ne6ta koito sa ubili sqkvi nadejdi za lubov razbirash az ne vqrvam v lubovta VE4E Nikoga pove4e nqma da povqrvam v neq!!!
air_soul
01-22-2006, 22:20
ne mislq, 4e seksa bez 4uvstva e neshto losho, stiga na 4oveka, s koito go pravish, da ne si mu bezrazli4na
Ina4e ne go priemam za neshto nenormalno, naprotiv.Vse pak ne zabravqi, 4e nikoga ne mojesh da kajesh dali nqma da se vlubish i vnimavai da ne stradash, zashtoto za teb se e prevarnalo v neshto pove4e ot sex, a za parkniora ti ne. I ne prekalqvai! Taka mojesh da zagubish sebe si.
Стеснителната
01-22-2006, 22:27
Според мене няма нищо лошо, като ми се чука обаждам се на приятелчетата ми за чукане и на секундата идват, след тва бегом вкъщи и тва е. Чиста работа, без отговорности обаждания и усложнения после.
Milichka mnogoo si prava za povecheto ne6ta...no prosto az si mislq posavsem razli4en na4in i na men sa mi s eslu4ili mnogo ne6ta koito sa ubili sqkvi nadejdi za lubov razbirash az ne vqrvam v lubovta VE4E Nikoga pove4e nqma da povqrvam v neq!!!
nikoga ne kazvai nikoga
:wink:
Според мене няма нищо лошо, като ми се чука обаждам се на приятелчетата ми за чукане и на секундата идват, след тва бегом вкъщи и тва е. Чиста работа, без отговорности обаждания и усложнения после.
Tova e...tova iskah da chuq!!!!Lele ma na ti otiva tova ime Стеснителната nikak daje!!!kefish me!!!
Стеснителната
01-22-2006, 22:35
Това не означава че нямам мераци за любов, напротив , просто си запълвам времето като ме засърби за чик-чирик :lol: :oops: .
incheto mila :) e takavo momiche iskam da si imam za priqtel. i koyto mu se doebe.. prosto kazva i stava chukaneto :) as specialno ne vijdam nishto losho f tva da si poiskash sex samo zaradi sexa.se pak ako ne drugo tva sa si nujdi na organizma :)i kvo obshto ima tva s vuzpitavaneto na deteo sled tova ?chesno da si kaja vruzkata ne e vijda. seki si jivee kakto si iska. seki si e lichnost.seki e individualnost.koy znae dali mayka mu kato po-mlada ne sa e minali 1 vzvod voinici? Sexa si e sex. A vuzpitanieto na deca si e savsem razlichno neshto.
incheto mila :) e takavo momiche iskam da si imam za priqtel. i koyto mu se doebe.. prosto kazva i stava chukaneto :) as specialno ne vijdam nishto losho f tva da si poiskash sex samo zaradi sexa.se pak ako ne drugo tva sa si nujdi na organizma :)i kvo obshto ima tva s vuzpitavaneto na deteo sled tova ?chesno da si kaja vruzkata ne e vijda. seki si jivee kakto si iska. seki si e lichnost.seki e individualnost.koy znae dali mayka mu kato po-mlada ne sa e minali 1 vzvod voinici? Sexa si e sex. A vuzpitanieto na deca si e savsem razlichno neshto.
Когато станеш на 30,30 и няколко години,когато имаш дете,което обичаш повече от живота си,когато искаш да го опазиш и да го превърнеш в лчност с ценности,а то се появи пред теб и каже:"Тате,ми аз вече минах квартала,кво ще кажеш да се преместим",тогава застани пред мен и ми кажи едното няма връзка с другото!Защото децата се учат именно от по-големите,приемат за чиста монета вижданията на родители,съученици,медии...
Физическа нужда...вие не знаете боли ли ви или ви сърби,за нужди ще ми говорите...По-скоро гъзария,безмислена,куха,по ече ограбваща,отколкото даваща,гъзария.
Но вие сте си прави за едно,всеки с решенията си,но както аз не мога да ви убедя в правотата си,така и вие не можете да направите същото с мен.
Дай боже да има повече момичета като теб, които знаят какво искат. :)
Ekita, то че децата се учат от родителите си е вярно, да. Но, това да имаш богат сексуален живот и опит лошо ли е ? Когато дъщеря й я пита нещо за секса, малко кофти ще се получи, когато й отговори "ами аз такова дъще, само с 2 момчета съм го правила през живота си и не мога да ти кажа точно..."
Госте,аз нямам нужда да правя секс с 200 човека,за да имам сексуален опит.Стигат ми двама,с които съм опитала всичко,защото съм имала достатъчно време с тях,защото съм ги обичала.
Между другото,това,което каза е глупост.Защото човек,който ляга ей така веднъж с някой и после скача на следващия не се учи на сексуален опит,а само се разширява и изхабява,колкото и брутално да звучи.Да си чувал,че двама човека имат нужда от синхронизиране,от време да отгатнат желанието на партньора,неговите индивидуални нужди и очаквания,за да могат наистина да се насладят на това помежду си?Другото е просто изчукване и после защо жените не получават оргазъм...
Това,което повечето от вас,момчетата,не искате да си признаете е ,че на вас много би ви харесало жените да са такива,защото това ви предпазва от поемането на каквато и да е била отговорност и от полагането на усилия.Много по-лесно е едно момиче да ти скочи,да я минеш и да си замине,отколко да трябва да я предразположиш,да й вдъхнеш увереност,да отговориш на нуждите й.
Само че хубавите неща в живота не са лесни и ти едва ли би искал да знаеш,че бъдеща любов на живота ти е преспала с всичко на два крака и с необходимия атрибут...
mnogomili4kata-sf
01-23-2006, 07:59
Ми аз имам една такава приятелка,но...това,което каза,че не вярвяш в любовта...ще повярваш както тя повярва,сигурна съм.А относно това дали е лошо да правиш секс и после да бегаш...не мисля,че е лошо,но си зависи от човек...аз примерно не мога така,пробвала съм,ама просто не става...
мацка прай квот ти е кеф ама не го изказвай все едно си намерила разковничето на живота ...не съм опитна кат тебе но не мога да си представя че ще изпитам удоволствие ако се нае.... с някои дет съм се запознала преди 4 часа...не знам може старомодна да съм но предпочитам секса да е част от връзка а не самата връзка(ако в твоя случай може да се нарече така)
NAPALNO TE PODKREPIAM....SEXA I LUBOVTA V POVE4ETO SLU4AI SA NESAVMESTIMI PONIATIA..))))
air_wisp
01-23-2006, 09:37
Това не означава че нямам мераци за любов, напротив , просто си запълвам времето като ме засърби за чик-чирик :lol: :oops: .
много сме оригинални :D
NAPALNO TE PODKREPIAM....SEXA I LUBOVTA V POVE4ETO SLU4AI SA NESAVMESTIMI PONIATIA..))))
Чакам да аргументираш по какъвто и да е било начин това си,безмислено изказване...
С двама човека можеш да разнообразиш секса да, но до една степен. След това просто си омръзвате. Всеки един човек е различен и следователно може да ти предложи различно нещо. Много повече неща ще научиш, ако го направиш с 10 различни човека по 1 път, отколкото 10 пъти с един и същ човек. Било то по-различен начин. Изхабяване няма ли и при този, които е моногамен ?
Да признавам си, предпочитам да легна с някой и на сутринта да се облека и да изляза от стаята и никога да не се върна. Да, безотговорноста е сладка. Защо да не й се радваме, докато е по-малко безобидна ? Защо трябва да се вкопчваш със сериозни връзки още в ранна възраст ? Ако вярваш в истинската любов(както предполагам ти) това, че е спала с футболния отбор + резервите не смятам, че ще ти е пречка да я обикнеш. :roll:
Много повече неща ще научиш, ако го направиш с 10 различни човека по 1 път, отколкото 10 пъти с един и същ човек. Било то по-различен начин.
Ето с това твърдение не съм съгласна,така че просто нямаме допирни точки:)На различни мнения сме,в което няма нищо лошо или странно.
И между другото,да,би ми попречило ако тя е спала с целия футболен отбор плюс резервите,защото това означава,че тя просто няма да може да отговори на това,което аз и давам или най-малкото различното ни разбиране за секса и любовта и връзката между двете,ще образува пропаст помежду ни.
Човек не си избира или не да води сериозна връзка,независимо на каква възраст е.Тя го връхлита,тя го омайва,тя го заплита в мрежите си и после не искаш повече нищо друго.Да,тя най-вероятно ще има край и за това,защо да полагаме всичките усилия,защо вместо да не си тръгнем на сутринта , се връщаме отново на същото място с още по-голямо желание и любов?Защото си струва,защото всичкия секс,всичките пози,всичкото разнообразие на света не може да замени това,което ще усетиш,когато този човек те погледне с любов,а не с досада,че си използвал твърде много от шампоана в банята му.
Че какво лошо и неморално има в това?!Важното е да не става навик.
mi nevijdam ni6to lo6o 4estno kazano , kakvo tolkova mnogo go pravqt , no neznam za6to pri myjete e redno a pri jenite neredno
Стеснителната
01-23-2006, 13:22
Екита , много наивно момиче си което живее още в приказките. Недей си мисли че секса задължително трябва да е по любов, просто си още малка и не ти се иска толкова често че да разбереш за какво говоря.
Sad_eyes_f
01-23-2006, 14:28
ne mislq, 4e seksa bez 4uvstva e neshto losho, stiga na 4oveka, s koito go pravish, da ne si mu bezrazli4na
Ina4e ne go priemam za neshto nenormalno, naprotiv.Vse pak ne zabravqi, 4e nikoga ne mojesh da kajesh dali nqma da se vlubish i vnimavai da ne stradash, zashtoto za teb se e prevarnalo v neshto pove4e ot sex, a za parkniora ti ne. I ne prekalqvai! Taka mojesh da zagubish sebe si.
Нямам какво повече да добавя...
Klizmata
01-23-2006, 15:00
Za6titavam mnenieto na abtora na temata za6toto vsi4ko e po4nalo ot seksa vie kakvo mislite 4e adam i eva sa se obi4ali li zada4ata im e bila da pravt sex i da se razmnojavat.A i az li4no ne bih otkazal da pravq sex s edno momi4e prosto za sexa v tova nqma ni6to lo6o nezna4i 4e kato pravi samo sex s nqkoi momi4eto e kurva prosto moje da tursi udovolstvieto dokato nameri podhodq6tiq 4ovek s koito da e pove4e ot sex.Ina4e bez sex life sux ne4e ne sux mnogo i s sex no sexa go ima za6toto ima i hora a horata trqbva da go praktikuvat svobodno.
Ако я възпитава така, значи няма шанс да стане нормален човек от нея.
:roll:
Екита , много наивно момиче си което живее още в приказките. Недей си мисли че секса задължително трябва да е по любов, просто си още малка и не ти се иска толкова често че да разбереш за какво говоря.
В интерес на истината съм на 18 и от миналата година водя съвсем редовен полов живот...Да,иска ми се и то много често,но ми се иска с един човек,който обичам.И не мисля,че това е наивност,по-скоро е израстване,което предстои на толкова много от малолетните "ебачи" във форума.
^Pretty{}Girl^
01-23-2006, 17:03
samo glei da ne stanesh kurva
scorpiass
01-23-2006, 17:16
от постовете ти тук и в датата,не ми се обиждай,но имам чувстовото,че си некъв дървен..
Tzql jivot chakame pravilniq 4ovek,zashto prez vremeto koeto go tarsim da ne go pravim s greshnite!!!
а не си ли се замислила че на правилния някак няма да е очарован от бройката на грешните?
tova koeto pravi6 pokazva kva si kurva i kolko si lesna i povqrvai mi nikoe svestno mom4e nqma da legne s teb 6toto 6e go gnus kato si pomisli kolko sa te minali predi nego
samodivata
01-23-2006, 17:58
Abe macka pogledni kakvo si pisala ...
"dobre kakvo lo6o ima v tova?! ne kazvam 4e taka sha vazpitavam dashterq si no...zashto majte da pravqt sex s koito si iskat a nie vinagi da tarsim 4uvstva!!?razbirate li?6tom iskam ne6to az go pravq i ne mi puka kakvo shte si pomisli nqkoi tova si e moq jivot i moga da pravq kakvoto poiskam s nego?!ne e li taka?"
Zashto izobshto pishesh v tozi forum ... kato ti si kazvash, 4e ne ti puka kakvo shte si pomisli nqkoi.. 4e pravish kakvoto poiskash ... tva beshe typo spored mene ... :))ti pishesh tuka za savet.. a izkazvash mnenieto ti.. zna4i ne se nujdaesh ot suveti .. :))) typo beshe
ami Zna4i sq i az shte si kaja moeto mnenie.. obiknoveno mom4etata iskat samo sex.. da idat da se pohvalqt kolko sa opunali.. no vytreshno i te tyrsqt 4uvstva.. a pri nas momi4etata .. zaduljitelno trqa da ima Liubov :) 6toto .. vse edno sMe kurVi.. a neka se zamislim.. i kurvite moje bi ne si haresvat profesiqta .. ama za pari nqkoi hora vsi4ko pravqt .. tai 4e.. ne se izlagai.. ne se ebi s koito ti padne .. griJi se za sebe si :)))
хм аз друго ще те посъветвам що не земеш да изкараш по някой лев докат го чакаш тоя твоя идеалния...поне да не си капо през тва време
Az pyk ne moga da razbera za6to trqbva nepremenno da dokladva6 na gadjeto si s kolko si spala predi nego :roll:
on topic: Ni6to lo6o nqma spored mene da si hvane6 nqkoi i da si go polzva6 za sex igra4ka stiga i toi da e naqsno s tova i da e syglasen, a posle kato si omryznete da se razdelite. No razbira se ne vsi4ki hora sa sposobni na tova i priemat vsqka vryzka mnogo po-nadylboko.E, az ne sym ot tqh i qvno avtorkata na temata sy6to ne e ot tqh.Spored men liubovta si e 4ista proba sexualen nagon i e samo vypros na vreme koga toi 6te spre.
Любовта е отговора, но докато я чакате, сексът повдига някои доста интересни въпроси.
Не слушай какво приказват хората,прави каквото ти е на сърцето.
Повечето момчета искат само секс,но това не означава,че в последсвие като станат бащи няма да могат да възпитат децата си.[/b]
Любовта е отговора, но докато я чакате, сексът повдига някои доста интересни въпроси.
Повечето момчета искат само секс,но това не означава,че в последсвие като станат бащи няма да могат да възпитат децата си.[/b]
Mi nali tova se opitavm da ima kaja..no nqkoi hora prost imat staromodnoto mislene na babite si!!!A na taq macka koqto mi e napisa da vnimavam da ne stana kurva iskam da i kaja...4e az si vnimavam no tq trqbva da vnimava pove4e ot men!Zashtoto ot opita se u4im i kogato popadnem v dadena situatzia nie znaem kakvo da pravim a tq sas svoite 14 15 godini neznam kakvo znae i kakvo ne,no ako ne se nau4i da se otnasq s uvajenie kam mnenieto na horata nqma da i e nikak lesno!i iskam da kaja 4e toq post ne e pusnat za da iskam savet ili kakvoto i da bilo..a prosto za da vidq mnenieto na drugite hora..no to s ni6to ne me moje da me zasegne ili ne6to takova..nali za tova forum za da ima nqkva diskusia!!
Mi nali tova se opitavm da ima kaja..no nqkoi hora prost imat staromodnoto mislene na babite si!!!A na taq macka koqto mi e napisa da vnimavam da ne stana k***a iskam da i kaja...4e az si vnimavam no tq trqbva da vnimava pove4e ot men!Zashtoto ot opita se u4im i kogato popadnem v dadena situatzia nie znaem kakvo da pravim a tq sas svoite 14 15 godini neznam kakvo znae i kakvo ne,no ako ne se nau4i da se otnasq s uvajenie kam mnenieto na horata nqma da i e nikak lesno!i iskam da kaja 4e toq post ne e pusnat za da iskam savet ili kakvoto i da bilo..a prosto za da vidq mnenieto na drugite hora..no to s ni6to ne me moje da me zasegne ili ne6to takova..nali za tova forum za da ima nqkva diskusia!!
наплано сам сагласна с теб .. :) подкрепям те ! напално ! :)
Emi to4no taka si e :!: I tq nqma da vyzpitava taka dy6terq si,kakto vidqh po - gore.. tva e prosto na momenti ne e postoqnno nali :?:
Vseki ot vreme na vreme mu se iska da pravi sex bez nikakvi 4uvstva i takiva gluposti :arrow: Prosto sex za edna ve4er i tva
DrSmurph
01-24-2006, 16:33
С риск да разочаровам някого ще кажа, че лично аз съм привърженик на идеята да се прави секс заради самият секс ... без ангажименти. Това за което съм против е смяната на много партьори.
razbira se 4e nqmam predvid 4e go rpavq postoqnno...no ponqkoga go pravq..kogato mi se iska a ne 4uvstvam nikoi taka blizak i nqnam nikvi 4uvstva kam nikoi!!!Vsashnost az kam toq 4ovek s koito go pravq..nqmam nqkvi koi znae kakvi 4uvstva no ne mi e nqkav bezrazli4en smisal simpoatqga mi e i tova e dostata4no!
Ами няма лошо, стига да не ти става навик. Аз лично едва ли бих го направила, но не се знае след години какво ще говоря. Някой каза, че е против смяната на партньорите и е прав. Като искаш само секс, искай го, но не с целия град, защото е безсмислено да трупаш бройки. В това да се виждаш с някого само за едно нещо, няма нищо лошо, но ако според мен трябва по-скоро да е изключение в живота, а не правило. Колкото и банално да звучи, любовта е по-важна.
Magician
01-25-2006, 21:29
Неминуемо в даден момент един от двамата ще поиска нещо повече и тогава цялата философия отива по дяволите.
Но като цяло не виждам нищо лошо. 8)
El_Diablo
01-25-2006, 21:43
пффф дебаа... до сега не сам се запознавал с такова момиче, дано скоро да се запозная :wink: :oops: кво му тряя друго на човек на тая възраст :lol:
а ако трябва да изкажа мнение --> мисля че от тая работа печелят само льохманите, по които повечето момичета си падат, а готините момчета са пренебрегвани както става все по често в днешно време :? но това е живота - трябва да е поне леко гаден за да има тръпка :( нали така "мили госпожици" :evil: :?:
Svetlana_Pei4eva
01-25-2006, 21:48
az li4no ne moga da si predstavq da pravq sex s 4ovek koito ne obi4am....koeto ozna4ava 4e ne moga da iskam ot majete samo sex
Неминуемо в даден момент един от двамата ще поиска нещо повече и тогава цялата философия отива по дяволите.
Но като цяло не виждам нищо лошо. 8)
E neznam...no kato se zamislq niastina moje da stane ne6to takova..do sea ne mi se e slu4valo i dano ne mi se slu4va!Az ne iskam da se vlubvam e tova e tzqlata raota..prosto ne go iskam..ili moje bi vatreshno go iskam no znam 4e nqma smisal 6toto vednaj se vlubih i taka me naranija 4e ve4e ne iskam nikoga da se vlubvam!!No nikoga nqma da spra da se nadqvam 4e shte sreshtna istinskata si lubov..prosto sam mnoo malka i rano za takiva ne6ta za tova tarsq samo udovolstvieto!