Влез

View Full Version : Jeni Iskat Sex

incheto
01-22-2006, 21:37
Kakvo mislite po vaprosa jenite da iskat samo sex ot nqkoi maj?!Losho li e...nemoralno li e?Az naprimer go pravq iskam samo sex i ni6to pove4e i ne namiram ni6to lo6o v tova dori mi e dobre!!!Koito iska da izkaje mnenie 6te se radvamda 4uq!!!

machoka
01-22-2006, 21:39
С тази философия ли ще възпиташ дъщеря си един ден?

12345
01-22-2006, 21:41
Kakvo mislite po vaprosa jenite da iskat samo sex ot nqkoi maj?!Losho li e...nemoralno li e?Az naprimer go pravq iskam samo sex i ni6to pove4e i ne namiram ni6to lo6o v tova dori mi e dobre!!!Koito iska da izkaje mnenie 6te se radvamda 4uq!!!

Ако мислиш така...:roll: е, казаха ти го вече! :wink:

Dr. Kazimbutt
01-22-2006, 21:41
Ако я възпитава така, значи няма шанс да стане нормален човек от нея.

incheto
01-22-2006, 21:46
dobre kakvo lo6o ima v tova?! ne kazvam 4e taka sha vazpitavam dashterq si no...zashto majte da pravqt sex s koito si iskat a nie vinagi da tarsim 4uvstva!!?razbirate li?6tom iskam ne6to az go pravq i ne mi puka kakvo shte si pomisli nqkoi tova si e moq jivot i moga da pravq kakvoto poiskam s nego?!ne e li taka?

machoka
01-22-2006, 21:57
dobre kakvo lo6o ima v tova?! ne kazvam 4e taka sha vazpitavam dashterq si no...zashto majte da pravqt sex s koito si iskat a nie vinagi da tarsim 4uvstva!!?razbirate li?6tom iskam ne6to az go pravq i ne mi puka kakvo shte si pomisli nqkoi tova si e moq jivot i moga da pravq kakvoto poiskam s nego?!ne e li taka?

Така е, но ти сама не си сигурна какво искаш. Казваш, че няма да възпитаваш дъщеря си така, което означава, че разбираш, че не е редно това. От друга страна ни имаш 'зъб' на нас, мъжете, че има много бройкачи, търсещи поредната забивка, пък някак не върви на вас да го правите.

Ами -> докато за мъжете е в природата им да бъдат говеда и да правят по този начин, на вас просто не ви приляга. Жените по околовръстното и в публичните домове търсят просто секса. Някои го правят за пари, други за самата 'тръпка', 'удоволствие'. Ако приемаш тяхната философия, заповядай, забивай мъжки пръчки на воля. Но не ти /ви/ приляга просто.

Прави каквото си искаш с живота, все пак няма да съсипеш моя или на някой от участнииците в темата :)

Ekita
01-22-2006, 22:00
И хайде сега,понеже някои мъже са задници,и ние да ставаме заднички ли?
Замисли се върху това,което правиш.Секса не е самоцел,ако няма нещо,което да го задълбочи,да го превърне от "задоволяване на нагона" в емоционално преживяване той е кух...
Освен това,обясни ми,след години,след всичките мъже,след като се изхабиш да чукаш,а не да обичаш,как ще бъдеш истински с мъжа на живота си?Как това между двама ви ще бъде нещо специално,след като ти го свързваш с прост инстинкт,водещ до оргазъм?
Никой не ти казва какво да правиш,никой не се разпорежда със съдбата ти,ти я ковеш сама,само внимавай в какво ще се превърнеш,защото не аз ще живея с теб до края.

incheto
01-22-2006, 22:10
И хайде сега,понеже някои мъже са задници,и ние да ставаме заднички ли?
Замисли се върху това,което правиш.Секса не е самоцел,ако няма нещо,което да го задълбочи,да го превърне от "задоволяване на нагона" в емоционално преживяване той е кух...
Освен това,обясни ми,след години,след всичките мъже,след като се изхабиш да чукаш,а не да обичаш,как ще бъдеш истински с мъжа на живота си?Как това между двама ви ще бъде нещо специално,след като ти го свързваш с прост инстинкт,водещ до оргазъм?
Никой не ти казва какво да правиш,никой не се разпорежда със съдбата ти,ти я ковеш сама,само внимавай в какво ще се превърнеш,защото не аз ще живея с теб до края.

Milichka mnogoo si prava za povecheto ne6ta...no prosto az si mislq posavsem razli4en na4in i na men sa mi s eslu4ili mnogo ne6ta koito sa ubili sqkvi nadejdi za lubov razbirash az ne vqrvam v lubovta VE4E Nikoga pove4e nqma da povqrvam v neq!!!

air_soul
01-22-2006, 22:20
ne mislq, 4e seksa bez 4uvstva e neshto losho, stiga na 4oveka, s koito go pravish, da ne si mu bezrazli4na
Ina4e ne go priemam za neshto nenormalno, naprotiv.Vse pak ne zabravqi, 4e nikoga ne mojesh da kajesh dali nqma da se vlubish i vnimavai da ne stradash, zashtoto za teb se e prevarnalo v neshto pove4e ot sex, a za parkniora ti ne. I ne prekalqvai! Taka mojesh da zagubish sebe si.

Стеснителната
01-22-2006, 22:27
Според мене няма нищо лошо, като ми се чука обаждам се на приятелчетата ми за чукане и на секундата идват, след тва бегом вкъщи и тва е. Чиста работа, без отговорности обаждания и усложнения после.

01-22-2006, 22:32
Milichka mnogoo si prava za povecheto ne6ta...no prosto az si mislq posavsem razli4en na4in i na men sa mi s eslu4ili mnogo ne6ta koito sa ubili sqkvi nadejdi za lubov razbirash az ne vqrvam v lubovta VE4E Nikoga pove4e nqma da povqrvam v neq!!!

nikoga ne kazvai nikoga
:wink:

incheto
01-22-2006, 22:32
Според мене няма нищо лошо, като ми се чука обаждам се на приятелчетата ми за чукане и на секундата идват, след тва бегом вкъщи и тва е. Чиста работа, без отговорности обаждания и усложнения после.

Tova e...tova iskah da chuq!!!!Lele ma na ti otiva tova ime Стеснителната nikak daje!!!kefish me!!!

Стеснителната
01-22-2006, 22:35
Това не означава че нямам мераци за любов, напротив , просто си запълвам времето като ме засърби за чик-чирик :lol: :oops: .

kanar4o
01-22-2006, 22:47
incheto mila :) e takavo momiche iskam da si imam za priqtel. i koyto mu se doebe.. prosto kazva i stava chukaneto :) as specialno ne vijdam nishto losho f tva da si poiskash sex samo zaradi sexa.se pak ako ne drugo tva sa si nujdi na organizma :)i kvo obshto ima tva s vuzpitavaneto na deteo sled tova ?chesno da si kaja vruzkata ne e vijda. seki si jivee kakto si iska. seki si e lichnost.seki e individualnost.koy znae dali mayka mu kato po-mlada ne sa e minali 1 vzvod voinici? Sexa si e sex. A vuzpitanieto na deca si e savsem razlichno neshto.

Ekita
01-23-2006, 06:22
incheto mila :) e takavo momiche iskam da si imam za priqtel. i koyto mu se doebe.. prosto kazva i stava chukaneto :) as specialno ne vijdam nishto losho f tva da si poiskash sex samo zaradi sexa.se pak ako ne drugo tva sa si nujdi na organizma :)i kvo obshto ima tva s vuzpitavaneto na deteo sled tova ?chesno da si kaja vruzkata ne e vijda. seki si jivee kakto si iska. seki si e lichnost.seki e individualnost.koy znae dali mayka mu kato po-mlada ne sa e minali 1 vzvod voinici? Sexa si e sex. A vuzpitanieto na deca si e savsem razlichno neshto.
Когато станеш на 30,30 и няколко години,когато имаш дете,което обичаш повече от живота си,когато искаш да го опазиш и да го превърнеш в лчност с ценности,а то се появи пред теб и каже:"Тате,ми аз вече минах квартала,кво ще кажеш да се преместим",тогава застани пред мен и ми кажи едното няма връзка с другото!Защото децата се учат именно от по-големите,приемат за чиста монета вижданията на родители,съученици,медии...
Физическа нужда...вие не знаете боли ли ви или ви сърби,за нужди ще ми говорите...По-скоро гъзария,безмислена,куха,по ече ограбваща,отколкото даваща,гъзария.
Но вие сте си прави за едно,всеки с решенията си,но както аз не мога да ви убедя в правотата си,така и вие не можете да направите същото с мен.

01-23-2006, 06:54
Дай боже да има повече момичета като теб, които знаят какво искат. :)
Ekita, то че децата се учат от родителите си е вярно, да. Но, това да имаш богат сексуален живот и опит лошо ли е ? Когато дъщеря й я пита нещо за секса, малко кофти ще се получи, когато й отговори "ами аз такова дъще, само с 2 момчета съм го правила през живота си и не мога да ти кажа точно..."

Ekita
01-23-2006, 07:38
Госте,аз нямам нужда да правя секс с 200 човека,за да имам сексуален опит.Стигат ми двама,с които съм опитала всичко,защото съм имала достатъчно време с тях,защото съм ги обичала.
Между другото,това,което каза е глупост.Защото човек,който ляга ей така веднъж с някой и после скача на следващия не се учи на сексуален опит,а само се разширява и изхабява,колкото и брутално да звучи.Да си чувал,че двама човека имат нужда от синхронизиране,от време да отгатнат желанието на партньора,неговите индивидуални нужди и очаквания,за да могат наистина да се насладят на това помежду си?Другото е просто изчукване и после защо жените не получават оргазъм...
Това,което повечето от вас,момчетата,не искате да си признаете е ,че на вас много би ви харесало жените да са такива,защото това ви предпазва от поемането на каквато и да е била отговорност и от полагането на усилия.Много по-лесно е едно момиче да ти скочи,да я минеш и да си замине,отколко да трябва да я предразположиш,да й вдъхнеш увереност,да отговориш на нуждите й.
Само че хубавите неща в живота не са лесни и ти едва ли би искал да знаеш,че бъдеща любов на живота ти е преспала с всичко на два крака и с необходимия атрибут...

mnogomili4kata-sf
01-23-2006, 07:59
Ми аз имам една такава приятелка,но...това,което каза,че не вярвяш в любовта...ще повярваш както тя повярва,сигурна съм.А относно това дали е лошо да правиш секс и после да бегаш...не мисля,че е лошо,но си зависи от човек...аз примерно не мога така,пробвала съм,ама просто не става...

Dizi
01-23-2006, 09:20
мацка прай квот ти е кеф ама не го изказвай все едно си намерила разковничето на живота ...не съм опитна кат тебе но не мога да си представя че ще изпитам удоволствие ако се нае.... с някои дет съм се запознала преди 4 часа...не знам може старомодна да съм но предпочитам секса да е част от връзка а не самата връзка(ако в твоя случай може да се нарече така)

01-23-2006, 09:36
NAPALNO TE PODKREPIAM....SEXA I LUBOVTA V POVE4ETO SLU4AI SA NESAVMESTIMI PONIATIA..))))

air_wisp
01-23-2006, 09:37
Това не означава че нямам мераци за любов, напротив , просто си запълвам времето като ме засърби за чик-чирик :lol: :oops: .

много сме оригинални :D

Ekita
01-23-2006, 09:43
NAPALNO TE PODKREPIAM....SEXA I LUBOVTA V POVE4ETO SLU4AI SA NESAVMESTIMI PONIATIA..))))
Чакам да аргументираш по какъвто и да е било начин това си,безмислено изказване...

01-23-2006, 10:15
С двама човека можеш да разнообразиш секса да, но до една степен. След това просто си омръзвате. Всеки един човек е различен и следователно може да ти предложи различно нещо. Много повече неща ще научиш, ако го направиш с 10 различни човека по 1 път, отколкото 10 пъти с един и същ човек. Било то по-различен начин. Изхабяване няма ли и при този, които е моногамен ?
Да признавам си, предпочитам да легна с някой и на сутринта да се облека и да изляза от стаята и никога да не се върна. Да, безотговорноста е сладка. Защо да не й се радваме, докато е по-малко безобидна ? Защо трябва да се вкопчваш със сериозни връзки още в ранна възраст ? Ако вярваш в истинската любов(както предполагам ти) това, че е спала с футболния отбор + резервите не смятам, че ще ти е пречка да я обикнеш. :roll:

Ekita
01-23-2006, 10:25
Много повече неща ще научиш, ако го направиш с 10 различни човека по 1 път, отколкото 10 пъти с един и същ човек. Било то по-различен начин.
Ето с това твърдение не съм съгласна,така че просто нямаме допирни точки:)На различни мнения сме,в което няма нищо лошо или странно.
И между другото,да,би ми попречило ако тя е спала с целия футболен отбор плюс резервите,защото това означава,че тя просто няма да може да отговори на това,което аз и давам или най-малкото различното ни разбиране за секса и любовта и връзката между двете,ще образува пропаст помежду ни.
Човек не си избира или не да води сериозна връзка,независимо на каква възраст е.Тя го връхлита,тя го омайва,тя го заплита в мрежите си и после не искаш повече нищо друго.Да,тя най-вероятно ще има край и за това,защо да полагаме всичките усилия,защо вместо да не си тръгнем на сутринта , се връщаме отново на същото място с още по-голямо желание и любов?Защото си струва,защото всичкия секс,всичките пози,всичкото разнообразие на света не може да замени това,което ще усетиш,когато този човек те погледне с любов,а не с досада,че си използвал твърде много от шампоана в банята му.

01-23-2006, 10:42
Че какво лошо и неморално има в това?!Важното е да не става навик.

01-23-2006, 13:15
mi nevijdam ni6to lo6o 4estno kazano , kakvo tolkova mnogo go pravqt , no neznam za6to pri myjete e redno a pri jenite neredno

Стеснителната
01-23-2006, 13:22
Екита , много наивно момиче си което живее още в приказките. Недей си мисли че секса задължително трябва да е по любов, просто си още малка и не ти се иска толкова често че да разбереш за какво говоря.

Sad_eyes_f
01-23-2006, 14:28
ne mislq, 4e seksa bez 4uvstva e neshto losho, stiga na 4oveka, s koito go pravish, da ne si mu bezrazli4na
Ina4e ne go priemam za neshto nenormalno, naprotiv.Vse pak ne zabravqi, 4e nikoga ne mojesh da kajesh dali nqma da se vlubish i vnimavai da ne stradash, zashtoto za teb se e prevarnalo v neshto pove4e ot sex, a za parkniora ti ne. I ne prekalqvai! Taka mojesh da zagubish sebe si.
Нямам какво повече да добавя...

Klizmata
01-23-2006, 15:00
Za6titavam mnenieto na abtora na temata za6toto vsi4ko e po4nalo ot seksa vie kakvo mislite 4e adam i eva sa se obi4ali li zada4ata im e bila da pravt sex i da se razmnojavat.A i az li4no ne bih otkazal da pravq sex s edno momi4e prosto za sexa v tova nqma ni6to lo6o nezna4i 4e kato pravi samo sex s nqkoi momi4eto e kurva prosto moje da tursi udovolstvieto dokato nameri podhodq6tiq 4ovek s koito da e pove4e ot sex.Ina4e bez sex life sux ne4e ne sux mnogo i s sex no sexa go ima za6toto ima i hora a horata trqbva da go praktikuvat svobodno.

XePouH
01-23-2006, 15:10
Ако я възпитава така, значи няма шанс да стане нормален човек от нея.
:roll:

Ekita
01-23-2006, 15:23
Екита , много наивно момиче си което живее още в приказките. Недей си мисли че секса задължително трябва да е по любов, просто си още малка и не ти се иска толкова често че да разбереш за какво говоря.
В интерес на истината съм на 18 и от миналата година водя съвсем редовен полов живот...Да,иска ми се и то много често,но ми се иска с един човек,който обичам.И не мисля,че това е наивност,по-скоро е израстване,което предстои на толкова много от малолетните "ебачи" във форума.

^Pretty{}Girl^
01-23-2006, 17:03
samo glei da ne stanesh kurva

scorpiass
01-23-2006, 17:16
от постовете ти тук и в датата,не ми се обиждай,но имам чувстовото,че си некъв дървен..

incheto
01-23-2006, 17:16
Tzql jivot chakame pravilniq 4ovek,zashto prez vremeto koeto go tarsim da ne go pravim s greshnite!!!

Dizi
01-23-2006, 17:23
а не си ли се замислила че на правилния някак няма да е очарован от бройката на грешните?

fti4ka
01-23-2006, 17:34
tova koeto pravi6 pokazva kva si kurva i kolko si lesna i povqrvai mi nikoe svestno mom4e nqma da legne s teb 6toto 6e go gnus kato si pomisli kolko sa te minali predi nego

samodivata
01-23-2006, 17:58
Abe macka pogledni kakvo si pisala ...
"dobre kakvo lo6o ima v tova?! ne kazvam 4e taka sha vazpitavam dashterq si no...zashto majte da pravqt sex s koito si iskat a nie vinagi da tarsim 4uvstva!!?razbirate li?6tom iskam ne6to az go pravq i ne mi puka kakvo shte si pomisli nqkoi tova si e moq jivot i moga da pravq kakvoto poiskam s nego?!ne e li taka?"
Zashto izobshto pishesh v tozi forum ... kato ti si kazvash, 4e ne ti puka kakvo shte si pomisli nqkoi.. 4e pravish kakvoto poiskash ... tva beshe typo spored mene ... :))ti pishesh tuka za savet.. a izkazvash mnenieto ti.. zna4i ne se nujdaesh ot suveti .. :))) typo beshe
ami Zna4i sq i az shte si kaja moeto mnenie.. obiknoveno mom4etata iskat samo sex.. da idat da se pohvalqt kolko sa opunali.. no vytreshno i te tyrsqt 4uvstva.. a pri nas momi4etata .. zaduljitelno trqa da ima Liubov :) 6toto .. vse edno sMe kurVi.. a neka se zamislim.. i kurvite moje bi ne si haresvat profesiqta .. ama za pari nqkoi hora vsi4ko pravqt .. tai 4e.. ne se izlagai.. ne se ebi s koito ti padne .. griJi se za sebe si :)))

Dizi
01-23-2006, 18:07
хм аз друго ще те посъветвам що не земеш да изкараш по някой лев докат го чакаш тоя твоя идеалния...поне да не си капо през тва време

Li4iCe
01-23-2006, 18:23
Az pyk ne moga da razbera za6to trqbva nepremenno da dokladva6 na gadjeto si s kolko si spala predi nego :roll:

on topic: Ni6to lo6o nqma spored mene da si hvane6 nqkoi i da si go polzva6 za sex igra4ka stiga i toi da e naqsno s tova i da e syglasen, a posle kato si omryznete da se razdelite. No razbira se ne vsi4ki hora sa sposobni na tova i priemat vsqka vryzka mnogo po-nadylboko.E, az ne sym ot tqh i qvno avtorkata na temata sy6to ne e ot tqh.Spored men liubovta si e 4ista proba sexualen nagon i e samo vypros na vreme koga toi 6te spre.

01-24-2006, 11:34
Любовта е отговора, но докато я чакате, сексът повдига някои доста интересни въпроси.

Не слушай какво приказват хората,прави каквото ти е на сърцето.

Повечето момчета искат само секс,но това не означава,че в последсвие като станат бащи няма да могат да възпитат децата си.[/b]

incheto
01-24-2006, 13:06
Любовта е отговора, но докато я чакате, сексът повдига някои доста интересни въпроси.

Повечето момчета искат само секс,но това не означава,че в последсвие като станат бащи няма да могат да възпитат децата си.[/b]

Mi nali tova se opitavm da ima kaja..no nqkoi hora prost imat staromodnoto mislene na babite si!!!A na taq macka koqto mi e napisa da vnimavam da ne stana kurva iskam da i kaja...4e az si vnimavam no tq trqbva da vnimava pove4e ot men!Zashtoto ot opita se u4im i kogato popadnem v dadena situatzia nie znaem kakvo da pravim a tq sas svoite 14 15 godini neznam kakvo znae i kakvo ne,no ako ne se nau4i da se otnasq s uvajenie kam mnenieto na horata nqma da i e nikak lesno!i iskam da kaja 4e toq post ne e pusnat za da iskam savet ili kakvoto i da bilo..a prosto za da vidq mnenieto na drugite hora..no to s ni6to ne me moje da me zasegne ili ne6to takova..nali za tova forum za da ima nqkva diskusia!!

IdiOtKa
01-24-2006, 13:28

Mi nali tova se opitavm da ima kaja..no nqkoi hora prost imat staromodnoto mislene na babite si!!!A na taq macka koqto mi e napisa da vnimavam da ne stana k***a iskam da i kaja...4e az si vnimavam no tq trqbva da vnimava pove4e ot men!Zashtoto ot opita se u4im i kogato popadnem v dadena situatzia nie znaem kakvo da pravim a tq sas svoite 14 15 godini neznam kakvo znae i kakvo ne,no ako ne se nau4i da se otnasq s uvajenie kam mnenieto na horata nqma da i e nikak lesno!i iskam da kaja 4e toq post ne e pusnat za da iskam savet ili kakvoto i da bilo..a prosto za da vidq mnenieto na drugite hora..no to s ni6to ne me moje da me zasegne ili ne6to takova..nali za tova forum za da ima nqkva diskusia!!

наплано сам сагласна с теб .. :) подкрепям те ! напално ! :)

HeDa
01-24-2006, 14:23
Emi to4no taka si e :!: I tq nqma da vyzpitava taka dy6terq si,kakto vidqh po - gore.. tva e prosto na momenti ne e postoqnno nali :?:
Vseki ot vreme na vreme mu se iska da pravi sex bez nikakvi 4uvstva i takiva gluposti :arrow: Prosto sex za edna ve4er i tva

DrSmurph
01-24-2006, 16:33
С риск да разочаровам някого ще кажа, че лично аз съм привърженик на идеята да се прави секс заради самият секс ... без ангажименти. Това за което съм против е смяната на много партьори.

incheto
01-24-2006, 17:08
razbira se 4e nqmam predvid 4e go rpavq postoqnno...no ponqkoga go pravq..kogato mi se iska a ne 4uvstvam nikoi taka blizak i nqnam nikvi 4uvstva kam nikoi!!!Vsashnost az kam toq 4ovek s koito go pravq..nqmam nqkvi koi znae kakvi 4uvstva no ne mi e nqkav bezrazli4en smisal simpoatqga mi e i tova e dostata4no!

sarang
01-25-2006, 15:05
Ами няма лошо, стига да не ти става навик. Аз лично едва ли бих го направила, но не се знае след години какво ще говоря. Някой каза, че е против смяната на партньорите и е прав. Като искаш само секс, искай го, но не с целия град, защото е безсмислено да трупаш бройки. В това да се виждаш с някого само за едно нещо, няма нищо лошо, но ако според мен трябва по-скоро да е изключение в живота, а не правило. Колкото и банално да звучи, любовта е по-важна.

Magician
01-25-2006, 21:29

Неминуемо в даден момент един от двамата ще поиска нещо повече и тогава цялата философия отива по дяволите.

Но като цяло не виждам нищо лошо. 8)

El_Diablo
01-25-2006, 21:43
пффф дебаа... до сега не сам се запознавал с такова момиче, дано скоро да се запозная :wink: :oops: кво му тряя друго на човек на тая възраст :lol:
а ако трябва да изкажа мнение --> мисля че от тая работа печелят само льохманите, по които повечето момичета си падат, а готините момчета са пренебрегвани както става все по често в днешно време :? но това е живота - трябва да е поне леко гаден за да има тръпка :( нали така "мили госпожици" :evil: :?:

Svetlana_Pei4eva
01-25-2006, 21:48
az li4no ne moga da si predstavq da pravq sex s 4ovek koito ne obi4am....koeto ozna4ava 4e ne moga da iskam ot majete samo sex

incheto
01-26-2006, 20:06

Неминуемо в даден момент един от двамата ще поиска нещо повече и тогава цялата философия отива по дяволите.

Но като цяло не виждам нищо лошо. 8)

E neznam...no kato se zamislq niastina moje da stane ne6to takova..do sea ne mi se e slu4valo i dano ne mi se slu4va!Az ne iskam da se vlubvam e tova e tzqlata raota..prosto ne go iskam..ili moje bi vatreshno go iskam no znam 4e nqma smisal 6toto vednaj se vlubih i taka me naranija 4e ve4e ne iskam nikoga da se vlubvam!!No nikoga nqma da spra da se nadqvam 4e shte sreshtna istinskata si lubov..prosto sam mnoo malka i rano za takiva ne6ta za tova tarsq samo udovolstvieto!