Влез

View Full Version : За пищовите - ОТ ДО.

slacker
01-23-2006, 16:09
Така ае да направим една важна пема ако искате където вместо да се търсят хилядите теми по форума може всички методи за преписване да са на 1, а? Ае ако има навити да пишат личен опит и така.

1значи първо трябва да се спомене www.m***et-**.com - макар че всеки го знае - лошото в моето даскало и даскалие го знаят щот са се образовали на тая тема, при това много.
2номера с ГСМ=а - да го правим на дълъг СМС и да му изключим светлината - при мен разбира се не минава щот даскалите са вманиачени.
3 Мп3 или СД плейър - със кабела на слушалката под блузата и облегнат на едно раме за да не се вижда - при мен не става като номер пък и требе МП3 плейър които не съм се навил да си купувам щот ми е тъпо за едни пищови...
4 на ръката - изключено
5 на крака като си си крастосал краката - само когато си по къси панталони пък и е много стар номер.
6 на подметката на обувката - още не съм го пробвал щот съм със черни подметки...
7 от вътрешната страна на блузата - трябва да имаш широка блуза и е съмнтелно
8 Царски - но не и ако даскала се подпише - почти невъзможно за моито даскало.
9 номера с габъра и листа които се върти под чина след като си го забил под чина - хич не върви щот кат доиде го бутам навътре обаче после как да го изкарам без да си пусна ръката долу.... :(
10 гсм + блутут + безжична слушалка - много яко но иска всички тия работи.
11Номера малко листче шрифт 6 - зависи колко строга е даскалката

Ае това е от мене ако някои има по оригинални и хитри методи да казва - всички ще са благодарни. Пък и аз де :) Щот тея които казах много много има си шанс да те хванат(макар да много пъти съм бил на ръба ама се се измъквах на косъм та ся питам за по сигурни ....
moderated by Coki:
8 точка от правилника!

Master_88
01-23-2006, 16:37
Трябва да взема да си купя от тези химикалки може да свършат работа по някой тъп предмет дето не ми се учи

miloto_girl_4e
01-23-2006, 16:50
пищовите ми винаги сааа това,което ми трябва - минимизирано 50% на ксерокс :D

PY_MACKA
01-23-2006, 16:56
a otkade da si kjupq tiq veselite himikalki nqkoi znae li?

Master_88
01-23-2006, 17:09
И аз това питам

PY_MACKA
01-23-2006, 17:33
И аз това питам
PITA6 AMA NIKOI NE OTGOVARQ :evil:

strawberry
01-24-2006, 08:34
А пък моите пищови си ги правя па стената.Понеже седя до нея и ми е мн лесно.Написвам си вс там с молив разбирасе,за да мога после да го изтрия и така преписах по матиматика,литература-за класното където имам 5.50,география,теста по история,а също така и теста по биология.Въобще вс ми е на стената.А правила съм и други номера.Веднъж си бях пъхнала темата по литература под блузата и така пак преписах.А и царски пищови по литература си правя,веъпреки че се подписва.Щот моят подпис е същия като на даскалицата и тъй има ги сякви начини.Ние и СМС-и си пращаме само 4е тоз номер не винаги минава.

kurabiika
01-24-2006, 10:15
Моя традиционен номер е пищова(или по скоро тетрадката по предмета)да е под краката ми.Само си ги разтварям и гледкам :D също така макар и по-рядко използван метод е тетрадката да е на долната дъска под чина.Този номер най-лесно минава по физика например макар и госпожата да е доста досетлива и нащрек 8)
А това за гсма и блутута и слушалките ще ми го обясните ли, че и трите ги имам :P

XePouH
01-24-2006, 14:55
туй съм го пробвал,един приятел си ги беше зел от някъде и аз си напрайх пищова и искарах 5 :D .имал съм и опити за царски пищов,ма се ни дават листи копелетата :roll: има един дет е невъзможно да те хванат,трябва само огледалце и пищов,пищова го залепяш под най-горната дъска на чина с тиксо или там кот ще да е и дръшаш огледалцето в ръка сеедно са гледаш и готоо :D

ProstoAz
01-24-2006, 15:24
Ами така като гледам доста вариянти казахте...
Аз само ще добавя идеалния пищов (според мен) по литература - всеки учебник по литература има няколко изцяло празни страници, откъсвате една от тях, но много прецизно. Върху нея копирате темата, която ви трябва (от някоя книжка с теми), но със същя шрифт като на произведенията в учебника! Да ви кажа само, че ще трябва предварително да изпробвате шрифтовете на няколко други листа (обикновенни, не от учебника), докто нацелите правилния. След като това е готово и темата ви вече се намира на една от страниците на литературата, залепяте тази страница на мястото и, където е седяла преди да я откъснете. Много внимателно я залепяте (най-добре за предната страница) и ако направите всичко внимателно и правилно въобще няма да си личи. Г-жата има да гледа и да се чуди и пак да не разбере от къде преписвате, защото когато трябва да се пише съчинение на дадена тема можеме да ползваме учебниците, нали? :lol:
Друг вариант - пишете си пищова на гърба на столчето на детенцето, което седи пред вас. :wink:
Или пък пишете с моливче по чина.
Или пишете (забележимо само за вас) с моливче върху листа, който ще използвате на контролното. Или най-добре това го напревете не да пишете с молив, ами да пишете върху някой друг лист с химикалка това, което ви трябва, а листа който ще използвате на контролното го слагате под него и така на него се отбелязва всичко, което сте написали с химикал. Малко много занимаква си е, ама после имате перфектен пищов, който само вие си виждате и който с цялата си наглост най-накрая предавате на г-жата хахах. :D Ама избягвайте точно този лист да предавате де, може за контролното да си извадите 2 листа и в случая този да е резервен, да не станат някакви фалове. :wink:

PY_MACKA
01-24-2006, 20:02
a otkade da si kjupq tiq veselite himikalki nqkoi znae li???

PY_MACKA
01-24-2006, 20:11
aaaaaa
i s duvka-perfektno e-na staniola lapa6 si q i go sma4kva6-100%
ili v mejdu4asieto sled kontrolnoto prosto ne vru6ta6 testa i go razprostranqva6
qko bqs
ili da si go napi6e6 na manikura ama tva e baq zor ai e samo za macki- qko zlo e da izluje6 pod nosa na nekoi daskal
ili otiva6 do kenefa i tam na stenata
ili ako si mom4e qko kosmato pi6e6 si go na kraka i posle si 4ete6 i si go pokriva6-tva e qko gadno
ili prosto si sedni na zadnika za 1-2 4asa i gi nau4i tupite ne6ta

kurabiika
01-25-2006, 13:27
Хаха забравих да добавя, че някой път като нищо не знам или нямам от къде да препиша на контролно просто не си предавам листа и това е. :lol:

NaNi^
01-26-2006, 14:15
Хаха забравих да добавя, че някой път като нищо не знам или нямам от къде да препиша на контролно просто не си предавам листа и това е. :lol:

И после госпожата го е загубила , нали :lol: :lol:

AnnG
01-26-2006, 19:09
Emi to vii po4ti vsi4ko kazahte.Az si imam dva na4ina na prepisvane koito vinagi mi vur6at dobra rabota.E hva6tali sa me nqkolko puti,no kvo ti puka.Purviq na4in e kato si napi6a temata ili kakvoto tam e vku6ti i posle kato otida v daskalo se praq 4e pi6a tam ne6to,no nakraq na 4asa kogato e ujasna galamaziq az si davam gotoviq list :P i si o4akvam sled tova 6estizata :P :P :P
Drugiq na4in e s gsm-a.Predvaritelno se pi6a kvoto mi trqbva na suob6teniq i go zapametqvam.V 4asa si slagam tel na 4ina i daskala kato me pita kakvo pravi6 s edin takuv gaden pogled,az kazvam,a ami ni6to gledam kolko minuti ima do kraq na 4asa,a az vsu6tnost prepisvam.Tova vinagi e nai-uspe6niq mi na4in za prepisvane i po4ti vseki pravi taka.E sega razbira se imam 6 po nemski,imah si has i da e dve.Egati zabludenite :lol: u4iteli,oba4e :lol: :P

SouL90
01-26-2006, 23:24
А пък моите пищови си ги правя па стената.Понеже седя до нея и ми е мн лесно.Написвам си вс там с молив разбирасе,за да мога после да го изтрия и така преписах по матиматика,литература-за класното където имам 5.50,география,теста по история,а също така и теста по биология.Въобще вс ми е на стената.А правила съм и други номера.Веднъж си бях пъхнала темата по литература под блузата и така пак преписах.А и царски пищови по литература си правя,веъпреки че се подписва.Щот моят подпис е същия като на даскалицата и тъй има ги сякви начини.Ние и СМС-и си пращаме само 4е тоз номер не винаги минава.
Da... ako daskaloto e raznebitena ko4ina na koqto se pishe po stenite dobre a kolkoto do pi6tow butam u4ebnika pod china i prepiswam do sq ne sa me fashtali mn pati 3,4 za 3,4 godini :}

deizi
01-27-2006, 11:12
аз си записвам урока на плеър

HopeLesss
01-27-2006, 15:41
a otkade da si kjupq tiq veselite himikalki nqkoi znae li???

Брат ми има такъв химикал. Мисля, че си го поръча от интернет ама не знам от къде. Ако разбера ще ти кажа! През това време се разрови из нет-а.

AmOR4e^bOnbOn4e
01-27-2006, 17:25
Дам едно момче от моя клас има и каза,че е от нета.А един мн готин начин за преписване е със слънчеви пищови... :mrgreen: Пишете с изхабена химикалка и после трябва само светлина,за да се види всичко :Д

CRazY_IKte
01-27-2006, 18:34
www.market-uv.com
STRASHNA E GORESHTO VI Q PREPORYCHVAM

teenkopele
01-27-2006, 21:32
Има 2-3 такива теми. :wink:

zElEnA^mAsLiNkA
01-28-2006, 10:37
0ff Mii ili p0d dupitu :P (nik0i ne smee da pipa tam :P) Ili si slagam ranicata p0d 4ina i pi6t0fa tam napyhan i si g0 dyrpam i prepisvam ili v 1 dj0b s 10 lista i predp0sledniq e sy6tinskiq pi6t0f i si g0 dyrpam nag0re i nad0lu (ama trqbva da se sreje 0td0lu ;)) Abe mn na4ini ima i vsi4ki sa efikasni, n0 naistina e p0-d0bre da si nau4i6 (ama mene me myrzi :P)