PDA

View Full Version : Как да и предложа

01-25-2006, 06:48
Смятам да предложа на едно момиче,но съм малко неопитен и незнам точно как.Дайте съвети.Ако може помогнете ми с примери как вие сте предложили на вашето гадже или как гаджето ви е предложило на вас.

suga_suga
01-25-2006, 07:00
4ove4e vie poznavate li se?vij sega,otiva6 kazva6 i go bez domluvki,no gledaj da ste nqkude vse pak nasame.uspeh . :wink:

01-25-2006, 07:12
Познаваме се горе долу добре.От 5-6 месеца вече се виждаме почти всеки ден.Рядко се случва да не се виждаме по дълго,защото сме от едно училище.По начина по-който се държи имам чувството че и тя ме харесва,но някой път е малко по студена от друг път.А аз направо я обичам.Това,че почти преодолях това че съм срамежлив го доказва.

teenkopele
01-25-2006, 08:19
4ove4e vie poznavate li se?vij sega,otiva6 kazva6 i go bez domluvki,no gledaj da ste nqkude vse pak nasame.uspeh . :wink:

ComiX
01-25-2006, 08:27
Виж сеа не трябва да стане с предлагане... твърде децко е!Каниш я да излезете и вече там ако нещата вървят то сичко си идва само :wink: Но в никакъв случей с предлагане! :P
Успех

Sashka_Kaleina
01-25-2006, 10:33
Виж сеа не трябва да стане с предлагане... твърде децко е!Каниш я да излезете и вече там ако нещата вървят то сичко си идва само :wink: Но в никакъв случей с предлагане! :P
Успех
Da obyrnem vnimanie - DETSKO ;) A ti priqtel molq te ne otivai pri neq s dumite iska6 li da hodime i tq da ti kaje KYDE ? Prosto otidete na kafence nqkoq sre6ti4ka pokaji i malko nejnost,pogledni q v o4ite trygni da q celuva6 i t.n. si4ko stava lesno ;) samo trqbva da byde6 siguren v sebe si Aide uspeh

Ice_Queen
01-25-2006, 12:42
Ахахаха моя ми предложи насред филма в киносалона,и разбираш ли - на най-интересната част !! :evil: цт цт ..аз не отговорих разбира се веднага :twisted: ,ама поне после имаше happy end :wink: .Иначе ти..ами вземи някое и др цветенце, избери някое усамотено местенце,и вложи малко въображение и мили думи.

rowzz
01-25-2006, 12:55
остаа и да е било когато и го дава в дупето.. мм :)

01-26-2006, 07:12
Пич, ти брак ли ще й "предлагаш".....Леле.....май си 2-ри "б"...хахах, как познах!
Всичко което казаха горе е правилно- ти луд ли си да й предлагаш да ходи с тебе.....Ако излезете и правиш дори най-изтърканите простотии ще е по-добре от "Искаш ли да станем гаджета?".....Ако наистина те харесва само ако излезете ще се разберете и без това....

Пич много ясно,че не става с "Искаш ли да станем гаджета?".Просто питам как точно за да не се изложа пред нея.Както писах по горе ние се "гоним" от 5-6месеца(поне така на мен ми се струва).А относно възрастта ти гарантирам,че съм по-голям от теб,но не забравяй че някой хора са по срамежливи от други все пак.

`w8inK`f0r`y0u`
01-26-2006, 08:37
Hvanete se zase4ete po nqkoi kypon ili v petyk ako izlizate, tancyvaite zaedno i ti trugni da q celyva6!spored men taka e po dobre otkolkoto da i trosne6 vyprosa "Iskash li da hodime?" ..nekfo naglaseno mi izglejda, dokato ako po4nete sas svalka i tq samata pove4e 6e se navie, 6ot samiq fakt, 4e q haresva6 tolko vreme, neq moje da q otblysne v posledniq moment..dokato pri svalkata moje da si pomisli 4e ot sega sa stanali ne6tata i..taka posle daje i da se fanete;)Ne znam..dano da sam prava i da sam ti pomognala;)kusmet;Pp

DiabolicAngel
01-26-2006, 08:49
Каниш я на кафенца или на разходка и ако тя те харесва ще си проличи.Няма място за драми.Ай успех и да кажеш какво е станало после :D