Влез

View Full Version : love pismo

01-25-2006, 22:29
Mi pom1chih se da napisha love pismo na gadjeto i samo tova izleze kak smqtate da go napisha li ili da ne si pravq truda :lol:

Здравей миличко ,
ьм как си? Незнам как да започна така че ще бъде с началото :) всъшност не откачам , правя глупости!
Извинявам се много те обичкам , това е най важното няма значение как ще ти го напиша или как ще го кажа
това което изпитвам кам теб е най важното , а то вярвай ми е ьмм :)) да се надяваме същото каквото и ти :)
Приятно прекарване на ските миличко , гледай да не падаш много. Ще ми липсваш коте , мисли си за мен и санувай ангелчета !

miracul
01-25-2006, 22:31
като цяло е хубаво...но ако искаш може и да напишеш какво чувстваш..а не просто намек :)
УСПЕХ С ПИСМОТО

LP_girl_14
01-26-2006, 01:29
Писмото си е сладурско!Мисля,че приятелката ти ще се зарадва,пък ще оцени че все пак си се сетил за нея.Но ако имаш възможност по добре преди да тръгне на ски или там където ще ходи,кажи й всичко това наживо.Ефекта ще е по-добър :wink:

the_green_man
01-26-2006, 08:35
pismoto ti naistina e mn gotino!!! No effekta naistina 6te e mn po-dobur ako i/mu kaje6 vsi4ko tova v o4ite.

USPEX!

01-26-2006, 08:47
pyrvo ne mu se izvinqwai za nishto...
wtoro ako shte mu go prashtash si oprawi greshkite
treto kaji mu naprawo che go obichash - ne uvyrtai
4to - otidi pri nego i my go kaji

sunny_smile_
01-30-2006, 14:20
хубаво е но за да има огромен ефект по добре и го кажи лично, кажи и това която чувстваш към нея.и съм сигурна че думите които ще и опишеш лубовта ще пъкнат в момента на признанието

ht_7j
01-30-2006, 14:40
Ako tolkova dyrjish da e s pismo, tvoeto ne e losho. No....vse si mislq, che direktniq podhod vinagi e po-dobriq variant.