PDA

View Full Version : Секс след два дена

ebane
01-25-2006, 23:08
moga li da zabremeneia 2 dena sled kato mi e svar6il cikalut?
pp: ne e svur6val prqko v mene ama moje ot predi6niq put da e ostanalo ne6to
pps:bez prezervativ

01-25-2006, 23:44
Abe momi4eeeeeeeee ... Kak moje bez prezervativ?!
Tova e adski bezotgovorno!Ne samo zaradi bremennostta, no i bolesti se predavat taka!
Ne iskam da govorq s nazidatelen ton oba4e ako sama ne se grijish za sebe si, nqma koi drug.
I da moje da zabremeneesh!Moje dori povreme na mese4niq ti cikyl da zabremeneesh!Vsi4ki znaem za qicekletkata i 4e nai-riskovi sa dnite okolko ovulaciqta (okolo 14-tiq den ot cikyla)oba4e se nabliudavat izmeneniq.Ne vinagi ti idva to4no na 28-iq den, nali?
Taka moje da ima uzrqla qicekletka i ako v tqloto ti ima i jivi spermatozoidi ... kakvo im pre4i?
Ti na kolko godini si?
Nadqvam se sega da nqmash problemi sega osobeno ako si i ne mnogo golqma, no drugiq pyt obezatelno izpolzvai prezervativ.Tiq raboti s izprazvaneto navyn pak da si gi pravi am spermata koqto se otdelq ot penisa predi eqkulaciatq nikoi ne q broi ama e opasna

HopeLesss
01-26-2006, 08:52
Може разбира се!!! Ако не е късно - ПОСТИНОР!!!

midnight...
01-26-2006, 08:56
:shock: естествено че може да си бременна
използвайте презервативи бе хора,не са ги измислили само за красота :idea:
но след като си решила да правиш секс си носи отговорността и си задействай мозъчната дейност следващия път

e4o
01-26-2006, 09:13
da moje :?

poliii
01-26-2006, 09:38
makar i brutalno kazano e to4no taka,v dne6no vreme mai mnogo hora ne znaqt 4e ne vsi4ko koeto "leti" se lapa,kato ste re6ili da vodite polov jivot ne e li dobre purvo malko da se poobrazovate?i to ne samo ot tva koeto ste 4uli ot priqtelkata vi deto go e praila onq den i e mn "kompetentna".....tuk i v dosta dr forumi ima dostatu4no statii koito katop pro4ete6 6te si naqsno s riskovete i t.n.,hora...4etete gi tezi temi ne sa slojeni da pulnqt stranicite na foruma

Moderated by ^npocTo^a3^f^

MoRsKa_nimfa
01-26-2006, 12:42
abe devoiko ve4e da znaish 4e moje da se zabremenee DORI PO VREME NA CIKALA....

ProstoAz
01-26-2006, 14:15
Както ти казаха вече - МОЖЕ, НО (пропуснаха най-важното!!!) вероятността да си бременна е изключително малка, да не казвам нищожна! Така че...спи спокойно и внимавай за напред! :wink:

Svetlana_Pei4eva
01-26-2006, 14:35
:shock: естествено че може да си бременна
използвайте презервативи бе хора,не са ги измислили само за красота :idea:
но след като си решила да правиш секс си носи отговорността и си задействай мозъчната дейност следващия път
to pa ednata krasota....kakto i da .Po temata-napulno evazmojno da se zabremenee ako ne e kusno pii postinor ako ne...mojesh samo da se nadqvash da ne e stanal fala

gboy
01-26-2006, 15:19
za mojene moje , trudno no moje , takak 4e prezervativ i ako ne e lysno naistina pii postinor duo

Drajko
08-08-2007, 21:17
az sam ot majkata alditoriq i nz dali moje da se zabremenee tolkova skoro :oops: no moga da kaja 4e az vinagi izpolzvam prezervativ spored men samo 4ovek koito iska dete 6te pravi seks bez predpazni sredstva a i ima protivoza4ata4ni nie majete li trqbva da mislim za tva ili vie damite ae bb do skoro \:D/

Peshito
08-08-2007, 21:21
Сичко може да стане :) може ли неможе ли няма ли да спрете с тия тъпи въпроси има си тест за бременост иди купи си и се увери! Какво чакаш някой да те успокои ли ми няма да стане бременна си!

DIVINE_TIME
08-08-2007, 21:45
Според мен не е възможно да забременееш по време на цикъл-това е периода,в който ти дефакто изхвърляш вече негодната,за оплождане яйцеклетка. След това са необходими 10-15 дни,в които се подготвя новата яйцеклетка за бъдещо оплождане. Настъпва овулация. След нея яйцеклетката става негодна за оплождане и започва да се подготвя за изхвърляне от организма.след това настъпва менструация и всичко се повтаря Затова се нарича и цикъл,периодично явление.
Изводът е,че може да се забременее само по време на овулация-около 12 часа. Вече съществуват и тестове за овлация. 3 теста за 5.20. Това е.

CuteBaby
08-08-2007, 21:51
Макар и малка я има вероятността да си бременна..макар че това са редки случай.Ако не са минали 72 часа за по-сигурно тичай за хапчета ;) успех

08-08-2007, 21:57
Я , да ви питам Постинор-а на 100 % ли бачка ? Тоест може ли да се изпие 1 ден след сексО , и пак да се забременее ? Това е моят въпрос , аз съм момче , но трябва да знам все пак :) !

DIVINE_TIME
08-08-2007, 22:01
Я , да ви питам Постинор-а на 100 % ли бачка ? Тоест може ли да се изпие 1 ден след сексО , и пак да се забременее ? Това е моят въпрос , аз съм момче , но трябва да знам все пак :) !
Постинора не го произвеждат вече,но действаше,да. Сега има ескапел,който също действа,доколкото знам.

sh3_1s_7h3_0n3
08-08-2007, 22:31
темата е стара!