View Full Version : Какво харесвате най-много, момчета?
Какво обичате най-много да прави приятелката ви? Говоря за неща като например къде обичате да ви целува и моля ви отговаряйте сериозно без шеговити подхвърляния :lol:
hamilcar
01-26-2006, 17:02
Много обичам приятелката ми да ме целува и гали по корема и гърдите.
наи-мноо обичам приятелката ми да блъска комплекси ....
Bor4e Kamenoski
01-26-2006, 20:01
Много обичам когато ми направи "тирбушон" с език в ухото, направо ми се изправя...косъмът!!!!!
az haresvam da e oble4ena voenno i da me obstrelva sus m40 a1 a az da pulzq i sled kato anmerq prikritie da i otnesa glavata sus PSG-1
Moderated by Aia
11 tochka ot pravilnika!!!
Blagodarq za vnimanieto!!!
да ми духа естествено... ама да ме гледа в о4ите междувременно :shock:
Това е глупаво, да прави каквото знае, няма смисал.
Примерно най обичш да ти духат... Ако мимичето не и харесва да духа, не може да я задължиш или да я отрежеш защото не иска да ти лапа... И така на татака по другите облизвания, смучения хапения. И те са човешки същества, нека прават това което им харесва на тях, стига да не е нещо изваратено, като да те маат с палки и камшици :wink:
skaapa...zadavach stranen vapros..vsi4ko e do usestaneto mejdu dvama duchi)))
the_green_man
01-27-2006, 20:39
nai-mn obi4am da me dokosva leko s ezik po vrata. AUUUUUU napravo umiram ot kef. A i su6to taka mi e SUUUUPER gotino kogato se celuvame SAMO s ezik bez ustnite ni da se dokosvat....
da po vruta e mnoo qko! ili kogato se celuvame da si zabiva noktite v gurba mi ili leko da me xva6ta za zadnika i izvednuj da go stisne
JORDAN_88_06
01-27-2006, 20:43
NAI QKO SI E PO TQLOTO SERIOZNO OT GUSHAT DO KOREM4ETO SI E NAI QKO E TVA E OT MEN AXAXAXAX TI KADE OBI4ASH NAI MNOGO DA TE CELUVAT A AZ PAK SERIOZNO PITAM A
определено най-обичам приятелят ми да ме целува по гушата. Понякога направо ме влудява
Jamalska
01-27-2006, 22:20
nai-mn obi4am da me dokosva leko s ezik po vrata. AUUUUUU napravo umiram ot kef. A i su6to taka mi e SUUUUPER gotino kogato se celuvame SAMO s ezik bez ustnite ni da se dokosvat....
Еми не съм мъжко ама и мен тфа ме кефи и да г правя и да ми го правят хах да де