.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    nanna
    Guest

Какво харесвате най-много, момчета?

Какво обичате най-много да прави приятелката ви? Говоря за неща като например къде обичате да ви целува и моля ви отговаряйте сериозно без шеговити подхвърляния

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Много обичам приятелката ми да ме целува и гали по корема и гърдите.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

наи-мноо обичам приятелката ми да блъска комплекси ....
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Много обичам когато ми направи "тирбушон" с език в ухото, направо ми се изправя...косъмът!!!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

Re: Какво харесвате най-много, момчета?

az haresvam da e oble4ena voenno i da me obstrelva sus m40 a1 a az da pulzq i sled kato anmerq prikritie da i otnesa glavata sus PSG-1

Moderated by Aia
    11 tochka ot pravilnika!!!
    Blagodarq za vnimanieto!!!

Guest
    да ми духа естествено... ама да ме гледа в о4ите междувременно

Това е глупаво, да прави каквото знае, няма смисал.

Примерно най обичш да ти духат... Ако мимичето не и харесва да духа, не може да я задължиш или да я отрежеш защото не иска да ти лапа... И така на татака по другите облизвания, смучения хапения. И те са човешки същества, нека прават това което им харесва на тях, стига да не е нещо изваратено, като да те маат с палки и камшици

Guest

xe

skaapa...zadavach stranen vapros..vsi4ko e do usestaneto mejdu dvama duchi)))

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    nai-mn obi4am da me dokosva leko s ezik po vrata. AUUUUUU napravo umiram ot kef. A i su6to taka mi e SUUUUPER gotino kogato se celuvame SAMO s ezik bez ustnite ni da se dokosvat....

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    da po vruta e mnoo qko! ili kogato se celuvame da si zabiva noktite v gurba mi ili leko da me xva6ta za zadnika i izvednuj da go stisne
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

EMI

NAI QKO SI E PO TQLOTO SERIOZNO OT GUSHAT DO KOREM4ETO SI E NAI QKO E TVA E OT MEN AXAXAXAX TI KADE OBI4ASH NAI MNOGO DA TE CELUVAT A AZ PAK SERIOZNO PITAM A

nanna
    Guest
    определено най-обичам приятелят ми да ме целува по гушата. Понякога направо ме влудява

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от the_green_man
    nai-mn obi4am da me dokosva leko s ezik po vrata. AUUUUUU napravo umiram ot kef. A i su6to taka mi e SUUUUPER gotino kogato se celuvame SAMO s ezik bez ustnite ni da se dokosvat....
    Еми не съм мъжко ама и мен тфа ме кефи и да г правя и да ми го правят хах да де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си