PDA

View Full Version : borbata za golqmata liubov ...

bEbiNKaAa
01-26-2006, 21:00
Iskam da vi razkaja istoriqta na moqta pyrva liubov...i da mi otg. na nqkolko vyprosa ... S moq priqtel se zapoznah predi okolo 1 godina .. vluibih se v nego ot pryv pogled .. makar 4e hodih s edin negov priqtel ... toi sy6to me haresa .. no ne6to ne se polu4avashe ... trygvahme kysahme v prodyljenie na 5 meseca .. dokato toi ne zamina za moreto da raboti ... sled kato se vyrna pak trygnahme ... pak skysahme .. DetSka rabota ob6to vzeto .. v prodyljenie na tazi edna godina az se borih za nego .. i sega ve4e go imam ... no sega toi 6te zaminava za gyrciq ... i neznam daje dali shte se vyrne .. Mislite li 4e si zaslujavashe cqlata tazi borba ... sled kato nqma da go imam sled 2-3 meseca ... :~{ struvashe li si vsi4ko tova ?

SweetBunny
01-26-2006, 21:10
Toi iska li da skusate ili iska da produljite vruzkata si, makar da vi deli takova ogromno raztoqnie :roll: :?:

bEbiNKaAa
01-26-2006, 21:14
tova e problema .. 4e edin pyt kazva .. "ne iskam da se vryShtam tuka pove4e" ... drug pyt kazva "kato se vyrna......." ... ;~{ neznam i az ... a naistina go obi4am .. makar 4e sym na 16 toi na 21 ... ne mislq 4e e 4ak tolkoZ .. nevyzmojno .. da go obi4am .. :( :( prosto se borq strashno mnogo za nego vse pak e i pyrvata mi iSTINSKA liubov ... i neiskam da go zagubq ;{

SweetBunny
01-26-2006, 21:27
Ami pitai go toi kfo iska - iska li da e s teb ili ne. 6te se vurne li v Bg ili 6te ostane v Gurciq. Iska li da produljite vruzkata, kogato zamine ili otsega da skusate.

Trqbva da provedete seriozen razgovor!!!

`w8inK`f0r`y0u`
01-26-2006, 23:34
Trqq go pita6 kvo iska - da hodi y gurciq ili da e s tebe..az mislq, 4e ti si mnogo po vajna, amaa...dano i toi da e na sy6toto mnenie :) popitai go, kaji mu za 4yvstvata si, kaju mu TO4NO kfo izpitva6 kam nego, znai 4e ni6to nqma da zagybi6 ako probva6 6ot posle ako zamine...opraviq nema da ima :( yspeh{}

qnu4kaa
01-26-2006, 23:41
estestveno,4e si struva..!!vse pak,tova e tvoqta liubov :lol:

DiabolicAngel
01-27-2006, 08:18
Отиди с него в Гърция :D
Нуждаете се от един сериозен разговор.Успех и да кажеш какво е станало