PDA

View Full Version : Moita istoriika :)

Gabity
01-26-2006, 23:13
Ta znachi...zimnata vakanciq se zaribqvahme s edno mom4e (nishtu ne stana de ama tfa nqma zna4enie) i edin den (po-tochno edna vecher ) si izlizame az,toi i 2-ma negovi priqteli.Prekarah si mn qko,te sa strashna kompaniq :wink: Ediniq mu pr uchi v nashto daskalo i otkakto se zapoznahme vinagi kato me vidi mi se usmihva i mi namiga.Mn mu se radvah,zasichahme se po 5-6 pyti na den i tyi se vliubih v nego.Chatim si 8) i toi se dyrji super,mn iskashe da mu pratq pic-ovete si,kaza,che za men moje vsichko i t.n.Be chovek bi kazal,che ima nqkfi chuvstva...Toi si ima priqtelka (dokolkoto moje da se nare4e taka ) tq postoqnno paradira s chuvstvata si kym nego,hodi da go pregryshta,a toi nqkyf q otblyskva...mai ne si q obicha mn ... oshte ne sym mu kazala che imam chuvstva kym nego...ne mi e za 1-vi pyt ama nqkvo me e strah...ta kajete..ima li spored vas neshto,kak da mu kaja,shte zareje li priqtelkata si...sichko kvoto se setite {}

`w8inK`f0r`y0u`
01-26-2006, 23:18
Emi kolkoto i da e gadno za tfa momi4e..trqq da skusa s neq, 6tom haresva teb i 6tom ti go haresvash, se pak trqq se dade 6ans naa va6te 4yvstva, moe pyk i da izleze ne6to otde znae6:)ili pyk..probvai taino da hodi6 s nego za seki sly4ai, za da ne syjalqvate posle, ako toi skysa s negovata priqtelka i ako si4ko e okay, neka toi posle da skysa s neq, a ako ne vyrvi..ostavete ne6tata taka i bydete friendz:)!

qnu4kaa
01-26-2006, 23:49
razbira se,4e trqbva da mu kaje6.az sam absoliutno sigorna,4e 6te se polu4i ne6to..zavisi kak 6te mu go kaje6:)ima si kliu4ovi dumi4ki :)))

He3HauKa
01-27-2006, 11:02
Ami mila po tova koeto ti si napisala mislq che toi prosto se darji priqtelski s teb..Predi da mu priznaesh chustvata si zashto ne gi izvikash na kafe ma samo dvamata shtoto uj ,,nqmash kakvo da praivish''... i da si pogovorite da go razpitash za pr.mu i da go opoznaesh po dobre za da si sigurna che naistina ima chustva kam teb :wink:

SweetBunny
01-27-2006, 11:30
Продължавай да се закачаш с него, продължавайте да се зарибявате. Чрез намеци му покажи, ЧЕ НЕ ИСКАШ ДА СТЕ САМО ПРИЯТЕЛИ. Но най-добре го остави той да направи първата крачка. Ако те харесва и има чувства към теб :arrow: то тогава ще остави гаджето си, но по-добре недей ти да правиш 1вата крачка! И задължително не спирай да му показваш, че НАИСТИНА СЕ ИНТЕРЕСУВАШ ОТ НЕГО, усмихвай му се. Прегръщай го, когато се видите, гледай го в очите, когато си говорите. Закачайте се, излезте на кафе .... нека той те пожелае и скъса с приятелката си :D :wink: :D

RoSsY88
01-27-2006, 11:56
Излесте на кафе и сподели как се чустваш и че те кефи...не знам от колко време си иам гадже и дали ще я зареже заради тееб ама пробвай може да стане нещо :) Нали знаеш,който не рискува не печели :)