Влез

View Full Version : Lubovta

KOTKATA_17
01-29-2006, 09:32
Kajete obi4ali li ste ?Kakvo 4ustvate kato obi4ate?Vas obi4ali liu sa vi i kak go razbirate ? :)

01-29-2006, 10:56
Като ти се случи ще разбереш и няма да питаш.Чувствата са строго индивидуални и лични и не могат да се обясняват на думи

LP_girl_14
01-29-2006, 10:57
Kajete obi4ali li ste ?
:arrow: Да, и то много силноKakvo 4ustvate kato obi4ate?

:arrow: Когато съм с любимия човек сякаш врмемто е спряло,сякаш се намирам във един красив сън от който не искаш да се събуждам,сякаш ме е омагъосала най-вълшебната магия и бих искала винаги да останана във нейния плен
Vas obi4ali liu sa vi i kak go razbirate ?
:arrow: Да,обичали са ме.Познавам го защото сърцето ми го подказва.Пък и действията му са достатъчно красноречиви :smt007

HopeLesss
01-29-2006, 11:10
Обичала съм и съм била обичана. Чувствата трудно биха могли да се изразят с думи... Само сърцето знае какво е любовта...

RoSsY88
01-29-2006, 11:11
Ами да обичала съм..билка съм обичана...любовта е нещо неверояно,незабравимо...стр ахотно.Няма нищо по хубаво от това да си в преградките на човека,който обичаш

Death^Forever
01-29-2006, 11:14
Като ти се случи ще разбереш и няма да питаш.Чувствата са строго индивидуални и лични и не могат да се обясняват на думи

Явно понякога гостите разсъждават по-добре от форумците...
По темата - аз съм обичала и обичам, мен са ме обичали и ме обичат, но само приятелски...За мое съжаление до сега не съм намерила никого и не съм сама, но за това пък съм адски самотна :cry: Поради същата причина не мога да кажа какво чувствам като обичам, но не вярвам да може да се опише по някакъв начин. То е почти като илюзия...Някак си нереално, свещено, не се описва. Няма какво да му разбираш, Любовта се казва, доказва, усеща и чувства - само така може да е пълноценна.

suga_suga
01-29-2006, 16:21
obi4ali sa me i az sum obi4ala i vse o6te obi4am,a kakvo 4uvstvoto ne moje da se opi6e s dumi,a ako iska6 da razbere6 go izpitaj

sunny_smile_
01-29-2006, 18:08
[i]Любовта ме е погълнала, вече знам какво е чувството. Тя е онова чувство, което всеки е преживял, преживява или ще преживее. Освен щастието любовта в малко случаи носи болка и мъка. Любовта ме кара да се усмихвам, да съм радостна и весела, да гледам с оптимизъм над нещата, да ги преценявам и да се замислям над тях. Любовта е копнеж,живот, предизвикателство, което съм избрала, свързано с много препядствия. :smt054 :smt054 Свързана с приятелството и доверието любовта става по-силна и чувствена. На свой план тя не остава незабелязана. Когато си влюбен всеки го забелязва по много начини. Любовта може да отнеме чувството за концентрация (за известно време),апетита,намръщената физиономия, но може да ни направи по-щастливи и усмихнати, общителни, лъчезарни и да ни дари с множество прекрастни моменти. Когато видя своя любим се размеквам и потрепвам от щастие, очите ми засияват с любовен блян, тялото ми шепне с нежни думи, а лъчезарна усмивка проблясва и огрява лицето ми. Всичко издава моята любов към него. Постоянно искам да е до мен,той живее дори и във фантазиите ми. Ставам и си лягам с мисълта за него, не спирам да си задавам въпросите: "Къде и с кой е сега?","Какво прави?". Не желаното чувство "Ревност" ме е връхлетяло и аз се опитвам да се преборя с него. Но дали ще успея? Винаги ли когато има любов има и ревност?

gorskata_feja
01-29-2006, 18:19
Само сърцето знае какво е любовта...
Napulno sum suglasna

miracul
01-29-2006, 19:05
малко ми е неудобно щото гледам че само момичета пишат по тази тема, ма нищо 8)
та значи по въпроса за любовта..обичал съм и съм бил обичан..найстина любовта неможе да се опише с думи!
и като обикнеш някой ше разбереш какво е чувството а ако и тои те обича ше си на седмото небе обещавам ти го ! :P

DevilWish
01-29-2006, 19:09
Амии според мен любовта е нещо ,което не може да се опише.
Изпитвала съм и съм сигурна,че едно момче ме обича не ме питай как съм го разбрала ,то е ясно повярвай ми :-k

IKisseDAGirL
01-30-2006, 09:25
обичала съм.. обичам..и ще обичам :cry:
била съм и обичана,но не от същия човек,когото аз обичам...или поне така мисля :roll:

sunny_smile_
01-30-2006, 13:25
Любовта ме е погълнала, вече знм какво е чубството. Тя е онова чувство, което всеки е преживял, преживява или ще преживее. Освен щастието любовта в молко случаи носи и болка, и мъка. Любовта ме кара да се усмихвам, да съм радостна и весела, да гледам с оптимизъм над нещата, да ги преценявам и да се замислям над тях. Любовта е копнеж,живот, предизвикателство, което съм избрала, свързано с много препядствия, но въпреки това тя е сладка не само защото е прекрасна, а защото съм я спечелила. Свързана с приятелството и доверието любовта става по-силна и чувствена. На свой план тя не остава незабелязана. Когато си влюбен всеки го забелязва по много начини. Любовта може да отнеме чувството за концентрация (за известно време),апетита,намръщената физиономия, но може да ни направи по-щастливи и усмихнати, общителни, лъчезарни и да ни дари с множество прекрастни моменти. Когато видя своя любим се размеквам и потрепвам от щастие, очите ми засияват с любовен блян, тялото ми шепне с нежни думи, а лъчезарна усмивка проблясва и огрява лицето ми. Всичко издава моята любов към него. Постоянно искам да е до мен,той живее дори и във фантазиите ми. Ставам и си лягам с мисълта за него, не спирам да си задавам въпросите: "Къде и с кой е сега?","Какво прави?". Не желаното чувство "Ревност" ме е връхлетяло и аз се опитвам да се преборя с него. Но дали ще успея? Винаги ли когато има любов има и ревност?