Влез

View Full Version : Как да постъпя?!?

Влюбеното_Момче
01-29-2006, 11:23
Харесвам си много едно момиче-тя е пълна противоположност на повечето днешни момичета -добра,скромна,красива с чувство за хумор и винаги те изслушва и ако може помага дали със съвет или действие зависи за какво става дума.Не е надута ,не се мисли за БОГ и за нещо повече от нас момчетата ,дори ни уважава и понякога защитава..тя е 12клас ,а аз завършил..и 2-та се обичаме ,но ТЯ си има друго гадже,веднъж сподели ,че не го обича,ама е с него заради една цел на 22.05 ,но ако го напусне детската й мечта отива по дяволите..каза че като мине май ще сме заедно и това момче ще го напусне-имала го само като брат и до секс с него не е стигала ...а ако съм съгласен през тези няколко месеца да сме заедно,обаче тайно ..а това много ме измъчва -знам ,че тя ще го напусне,веднъж го направи заради мен,ама аз сгафих итя отново се събра с него преди 2-3 месеца..повече ми е кофти ако сме заедно тайно някой все ще ни види ,града ни е малък и да не я загубя по този начин и да и разваля бъдещите планове..а ако не сме заедно засега по този начин тя може би ще се помисли ,че не я искам ,че не я обичам (а това въобще не е Така) и нз ...дайте съвет :-) глупак съм нали? #-o

RoSsY88
01-29-2006, 11:34
Чакай малко така и не разбрах каква детстка мечта и защои е с него като обича тебе?!

LP_girl_14
01-29-2006, 11:34
Не си глупак,просто си влюбен,а тва е тежка тиагноза.Не знам,ама доста е смешно да ходиш с някой за да си изпълниш детската мечта,пък и да има и ден насрочен за скъсване :shock: Но както и да е -ако си убеден че мацката наистина те харесва и изпитва чувства към теб,бди до нея,показвай й колко много значи за теб,прави я щастлива и й подари най-ценното-подари й сърцето си.Няма да ви е лесно да се криете,ама дано издържите на тва.Айде дано поумнее и скъса с гаджето си,че тва нейното наистина е глупаво :-s

air_J
01-29-2006, 12:24
Ти защо не и обясниш, че и ти може да й бъдеш кавалер на бала? :smt017