PDA

View Full Version : Svyrshvam mnogo byrzo ...

01-29-2006, 19:52
Da mu se nevidi seki pat kogato praa sex i svarshvam ujasno byrzo, A ako gu prava 2ri pyt ne moje onaq rabota da mi se zadyrji vav postoqnna erekciq i e v poluvazbudeno sastoqnie zashto se polu4ava taka ?

Spritz
01-29-2006, 19:58
Батка аз викам щото си още тинеджар аз като бех малък свършвах за 10 - 12 мин а ся мога и 2 часа да клатя некоя без да свърша то си е и въпрос на физиология ма аз мисля че с времето ше се опраиш

01-29-2006, 20:02
10-12 min e baq vreme v moq slu4ei ... :) neshto ot sorta na minuta nai-mnogo 2 ...

01-29-2006, 20:11
а е пич и аз съм така.Начинаещ съм хаха ако мога така да кажа.Виж накарай мацката да е отгоре и така дори да не ти е много станал поне ще ти е а е по-добър ефект ще има сигурен съм

jacky39
01-29-2006, 20:57
Съвет:
Пробвай няколко пъти подред да си друснеш някоя
ч*кия, но се опитай да задържеш максимално дълго.
След време ще се оправиш ;-)
ПП: Тва го четох или чух някъде!
ППП: Ако те мързи, пробвай по време на акта да погледнеш това http://*** (Някой психопат я беше пуснал в 1 друга тема) :smt009

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 4 от правилника!
Благодаря!

ProstoAz
01-30-2006, 13:40
За да не свършваш толкова бързо си удряй една чикийка преди секс. :wink: Пийни 50гр. водка.
А като почнете не бързай, сменяйте позите. Когато усетиш, че скоро ще свършиш - СПРИ за известно време! Можеш да го запълниш с целувчици и такива работи. Опитай се за момент да мислиш за нещо друго (домашното по математика, мача довечера), докато ти премине малко възбудата.

Също така когато си сам можеш да се "тренираш" как да нацелиш правилният момент, в който трябва да спреш и как да успееш да спреш точно, когато почва най-големия кеф... :lol:

П.С. Споко - с времето няма да свършваш толкова бързо със сигурност!

da6eto
01-30-2006, 19:42
ами и аз имам същия проблем но намерих решението преди секс там удрям една чекия и даржа доста време.....
като пийна пък вуобще не свършвам :mrgreen:
тъй че карай да варви \:D/