PDA

View Full Version : za6to se zanimavat s nas?

bez_ime
01-29-2006, 20:54
bqh v nai zdravat diskoteka v Panagiuti6te i vidqh kak 20 godi6ni mom4eta se zakachat s 14 godi6na tineiidjurka moq priqtelka.slu4kata produlji okolo polovin godina i te stanaha dobri priqteli.no za men tova priqtelstvo e dosta stranno.normalno li e 20 godi6ni mom4eta da se zanimavat s tineidjuri??

Roxy
01-29-2006, 21:02
напълно ако са олигофрени или пълни задръстеняци.

the_green_man
01-29-2006, 21:02
Zavisi za kvo zanimavane govori6??? 20 godi6ni da xodqt s 14 godi6ni ne e nikak REDNO nai-malkoto spored men. No za priqtelstvo nqma ni6to lo6o spored men. Az li4no imam mn priqteli na po 26 godin,e verno 4e az sum mom4e,no vse pak.

Kianna
01-29-2006, 21:05
pazi priatelkata si..

IdontGiveaFuck
01-29-2006, 21:05
По простата причина ,че едно 14 годишно момиче ще пусне много по-лесно на готиния батко.Нали той има парички,количка и е голям ? ](*,) Само няколко милички думички и момичето се чувства обичано /как ли пък не ?/и е готово на всичко...

ComiX
01-29-2006, 21:06
Няма нищо ненормално в това 20 годишни да търсят компанията на 14 годишни,стига да им е интересно заедно.За мен е по-странно какво правят 14 годишни момичета в "най-здравата" дискотека,защото не ми се вярва да сте били на детска дискотека!Ако греша,как така 20 годишни младежи са били допуснати в една детска дискотека?Явно теб не те интересуват по-големите батковци,но има момичета,които за нищо на света не биха се занимавали с саученицити си,защото ги смятат за малки.
Ако поговориш с приятелката си ще разбереш,че на нея и е приятно това,че е харесвана и предпочитана от тези момчета.Но отговорът на въпроса ти може да се търси и в обратната посока - често едно 20 годишно момче не се чувства добре в кожата си на мъж,не се чувства достатъчно зрял,за да се изяве сред 20 годишните жени.Много по-лесно му е да впечатли едно 14 годишно момиче,което все още няма ясна ценностна система - достатъчни са лъскава кола,добро телосложение и няколко мили приказки!

Last_kiss_f
01-30-2006, 07:46
Ако става дума за приятелство мисля че е нормално,но ако става дума за нещо повече от приятелство тогава не е на добре.Лично аз не одобрявам такива връзки с такава разлика в годините.Някой би казал че за лубовта няма граници,но аз не съм съгласна с това. [-(

IdontGiveaFuck
01-30-2006, 07:53
Ако става дума за приятелство мисля че е нормално,но ако става дума за нещо повече от приятелство тогава не е на добре.Лично аз не одобрявам такива връзки с такава разлика в годините.Някой би казал че за лубовта няма граници,но аз не съм съгласна с това. [-(

Добре аз пък ще те питам-за какво приятелство става въпрос след като те дори нямат обищи интереси ?/сигурно/.Тя какво ще му споделя ?Как майка и не я пуска след 21 часа навън ?Как едно момче я е бунало?Или може би как учителката и е писала 2,защото не си е носила тетрадката ?И да не би да мислиш,че това ще е интересно на 20 годишен мъж ?Той има съвсем други интереси.Закво му е приятелка с която не може да излиза късно ? :shock: Той като е изправен пред важна карчка в живота си да не би да търси съвета не едно малко момиче?Глупости...Както казах в горния ми пост :

По простата причина ,че едно 14 годишно момиче ще пусне много по-лесно на готиния батко.Нали той има парички,количка и е голям ? Само няколко милички думички и момичето се чувства обичано /как ли пък не ?/и е готово на всичко...

01-30-2006, 07:59
[/i]А я кажи ти не си ли попадала на такива 20 годишни коиот са още с лапешки акъл и не могат да намерят компанията на някое момиче на тяхната възраст.Исках да кажа че такива търсят компанията на мн по малките от тях.Иначе съм съгласна с теб че определено няма да могат да намерят общи теми тъй като както неговите така нейните интереси са други

IdontGiveaFuck
01-30-2006, 08:03
Попадала съм неведнъж...,но колкото и детски акъл да имат в повечето случаи ни стават 'приятели' с една определена цел. :-D Иначе съм съгласна с всичко казано от теб :D

Last_kiss_f
01-31-2006, 07:45
Определено съм съгласна с теб че се запознават с по малки с определена цел.Иначе ако ако можеха да намерят компанията на някоя близка до неговата възрас изобщо нямаше да се занимават с по малките ;-)

01-31-2006, 08:52
Какви различни теми,какви 5 лева бе.Какво имате против годините.Сега за тези момичета,който са с момчето само заради парите и колите това е друг въпрос.И аз съм против тях.А иначе за ваше осведомение като примери ще ви дам това,че майка ми е по-малка от баща ми със седем години,а аз съм влюбен в момиче,което е почти пет години по-малко от мен.

01-31-2006, 09:01
Аз съм на 13 и имам приятели на по 18-19...и не виждам нищо лошо в това да са приятели с такава разлика..;) Колкото до гаджета...пак може да се получи нещо, но е много много трудно...

Shadow_Walker
01-31-2006, 09:46
Разликата може да не е много голяма-4/5/6 години, но все пак в пубертета хората се развиват и дори една година става голяма разлика.
14-15 годишни момичета жиеят още в своя свят, не са открили истинския живот, а пък 20 годишни момчета-че те вече са мъже.Просто нямат общи интереси.

ChoCoLAte_
01-31-2006, 10:20
Хмммм... като се замисли човек наистина едно 14 год момиче няма мн общо с 20 год мъж.. но все пак ... може и да има някви уникати ;) аз лично мисля, че приятелство м/у тях може да съществува.. но нещо повече...трудно :)

LadyDi
01-31-2006, 11:17
напълно ако са олигофрени или пълни задръстеняци.

Пълна глупост. Трябва да си олигофрен за да намериш обща тема с 14-годишно момиче, така ли :?: Ти в кой свят живееш :?: Някога да си чувал/а, че най-перфектната разлика в годините за връзка или приятелство е 4 до 6 години :?: Напълно доказано е. Ти на колко си години :?: На 17 :?: 18 :?: И за теб е въпрос на престиж да общуваш само с твои връстници или по-големи... Замисли се... Задръстеността се изразява точно в неспособността да общуваш с различни групи хора.

santRi
01-31-2006, 13:26
аз пък смятам че е странно. повечето 20 годишни момчета без гаджета си търсят малки само за секс... ако приятелката ти иска да има нещо по сериозно с такива момчета се замисли малко за нея... а ако са само приятели то няма нищо лошо... и аз имам по големи от мен приятели момчета но те пък са с гаджета :)

LadyDi
01-31-2006, 21:04
аз пък смятам че е странно. повечето 20 годишни момчета без гаджета си търсят малки само за секс... ако приятелката ти иска да има нещо по сериозно с такива момчета се замисли малко за нея... а ако са само приятели то няма нищо лошо... и аз имам по големи от мен приятели момчета но те пък са с гаджета :)

Tова пък е анти всякаква логика. 20-годишните момчета по-скоро биха си търсили 20-годишни момичета за секс. Просто при 14-годишните процента на девствените е по-малък

02-02-2006, 19:03
Mi az puk ne namiram ni6to tolkova lo6o!Za6to puk da e zaduljitelno edin 20 godi6en muj da proqvqva interes kum 14 godi6no momi4e? V smisul da -ima ne6to vqrno v tova za razli4nite interesi ,no tova ne zna4i 4e edno momi4e na 14 e tolkova maloumno,4e da ne moje da si pravi prosti smetki.6toto ako stava vupros ima i takiva na po 25 deto ne mogat da si gi napravqt!Az naprimer ne se imam za mnogo ymna ili ne6to takova ,no xodex s muj na 24(az sum na 16) i povqrvaite mi, ne e bil s men zaradi sexa po prostata pri4ina 4e taka i ne pravixme( a bqxme zaedno 5 meseca!)I vinagi e imalo kakvo da si kajem.Neznam tva zavisi ot mnogo ne6ta.No vse pak godinite sa samo 4islo!!!

02-02-2006, 19:05
Mi az puk ne namiram ni6to tolkova lo6o!Za6to puk da e zaduljitelno edin 20 godi6en muj da proqvqva interes kum 14 godi6no momi4e * s opredelena cel? V smisul da -ima ne6to vqrno v tova za razli4nite interesi ,no tova ne zna4i 4e edno momi4e na 14 e tolkova maloumno,4e da ne moje da si pravi prosti smetki.6toto ako stava vupros ima i takiva na po 25 deto ne mogat da si gi napravqt!Az naprimer ne se imam za mnogo ymna ili ne6to takova ,no xodex s muj na 24(az sum na 16) i povqrvaite mi, ne e bil s men zaradi sexa po prostata pri4ina 4e taka i ne pravixme( a bqxme zaedno 5 meseca!)I vinagi e imalo kakvo da si kajem.Neznam tva zavisi ot mnogo ne6ta.No vse pak godinite sa samo 4islo!!!

nesravnima
02-02-2006, 22:01
Възрастта не е от значение :!: Ако говорим за свестни хора - мъже, които не търсят секс и момичета, които не искат да са с "готиния батко".
За приятелството някакви 6 години не са от значение :!:
Както и за връзка. Имам голяма разлика с приятеля ми, но това никога не е било пречка и сме заедно вече 2 години. :smt008
Между другото аз бях на 14 когато тръгнах с него.

mnogomili4kata-sf
02-03-2006, 09:08
Много си зависи и от самите хора

TheMaggie
02-03-2006, 15:05
Moje bi iskat samo sex i chakat da stane na 16,zashtoto mislqt che e sexy :smt005

InHell_
02-03-2006, 15:17
Их че сте ми умнички всичките. Годините нямат значение едва след 20, в периодът между 17-20-21 години всеки човек се оформя като личност и в този период има много драстични промени в поведението, разбиранията и т.н.
Предпочитам човекът до мен да ме разбира без да е нужно да обяснявам "Теорията за всичко" на Айнщайн. Пък вие си ходеде с батковците и момиченцана, не ме интересува.

Peace!

air_soul
02-03-2006, 15:57
ima edna istina i tq e, 4e priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e NQMA. Oshte po-malko ako ima i vazrastova razlika!

strawberry
02-04-2006, 08:04
Еми занимават се с нас,защото сме глупави.И почти винаги големите батковци успяват да завъртят главите на 14-15 годишните.Защото се връзваме на всяка приказка за любов,всеотдайност и привързаност.Искам да кажа,че след няколко мили думи на всяко момиче му става хубаво.Иска му се да повярва че този батко наистина я обича и му се водят по акъла.А мисълта на повечето е секс,секс,секс,секс,единств ено и само секс.Тук там понякога наистина има чувства.Но в повечето случаи те липсват.

Draconis
02-06-2006, 11:51
Абе хора направо ме утрепахте бре, че какво лошо има в приятелството между момиче и момче, които имат разлика във възрастта независимо колко е голяма тази разлика, аз какво като съм на 19 и имам приятелки във възрастовата група от 14-15 до 25-26, и сега ще ми кажете, че имам някакви по-специални мисли към съответните момичета от трите категории, а именно по-малки, по-големи, и на моята възраст, еми истината е ,че не е важно колко голямо ще е момичето, за да сте приятели, вече в категорията за интимна връзка има значение, защото момичетата във възрастта до 17-18 години, както и момчетата де, още не са осъзнали какво искат, и от кого го искат, то и при по-възрастните го има това, но то си е въпрос до това, колко акъл ти е дошъл и дали е дошъл на време, та така общо взето, според мен може да има приятелство между 14-15 годишни и 20 годишни не виждам проблема, дори понякога това е в полза на 14-15 годишните, понеже в някои случаи (само в някои случаи) се научават да разсъждават по-зряло, и това им спомага за живота, който ги чака в бъдеще.
Аз смея да твърдя, че съм научил доста от по-големите от мен мои приятелки и съм им благодарен за това, защото в много случаи ми е помогнал съвет от приятели, които са заставали зад мен в трудните ми моменти и са ми помагали да не повтарям техните грешки. :)
Та докато нещата са само на приятелска основа, няма нищо страшно, даже е полезно както посочих.

stasi_girl
02-06-2006, 13:56
zashto da ne e normalno!!! ot 14 do 20 sa 6 godini razlika ne sa koi znae kvo te kato stanat po na 16 6te se zanimavat sami s po na 30-40 godini muje a sega s 20 godishnite go pravite na problem [-( tva sa gluposti!! v dneshno vreme na po 12-13 godini i deca rajdat ili ako ne tva pone sa pravili sex s 2-3ma!!!! :smt017
spored men si e nai normalno!!!! ;-)

Draconis
02-08-2006, 00:57
stasi_girl незнам на колко си години, но явно все още не разсъждаваш трезво, просто помисли малко, момиче на 14, в повечето случай това момиче още няма напълно развити полови белези, второто нещо е, че проблемът не е само до момичетата в тази възраст, а и до момчетата, аз лично немога да си представя какво може едно 14-15 годишно "лапе" да даде на един 20 годишен вече съзрял мъж, еми извинявай ама, ако момчето има малко повечко акъл би си намерил някое момиче, което е на неговата възраст, най-малкото заради факта, че няма да може родителите на момичето, ако не са харесали момчето да го съдят за педофилия, а по принцип могат ако момичето не е навършило 18 години, поне така пише по закон, та после съгласен съм, че има такива момичета, които на 16 години ходят с по 30-40 годишни, но там немога да разбера самите мъже, а не момичетата, кой нормално мислещ мъж ще тръгне с едно дете и ще рискува и да го осъдят, най-малкото, напоследък забелязвам, че доста нездравомислещи мъже има, които го правят това, вместо да си намерят някое маце на 23-4 години да речем, където примерно най-малкото отпада опасението да ги осъдят, а и са къде къде по-красиви и развити, с две думи поне са ЖЕНИ, за разлика от МОМИЧЕНЦАТА под 18 години, в случая не са виновни момичетата в тази възраст от 12-13 до 18 години, просто те са толкова наивни, че няма накъде и мъжете, които незнам какво им липсва да си намерят някое свястно момиче на тяхната възраст или пък по-млада любовница (понеже напоследък е модерно, семеен мъж на около 34-40 години да си намира 14-18 годишно недорасло наивно хлапе за любовница), това не го разбирам аз, но както и да е, аз съм на 19 години в случая и вместо да си търся по-малко момиче, бих предпочел да си намеря някоя "кака" , поне ако не друго да ме отрака :-D , а и е далеч по-приятно като кажеш "Хайде да идем на дискотечка/на кафенце" и да не ти отвърнат "Наще не ме пускат" това е много тъпо, а и като завържете разговор, няма да е така актуален както, ако например сте връстници, просто проблемите, които има един мъж на 20 години и по-възрастен, рядко едно 14-15 годишно хлапе би ги разбрало. Хайде стига съм плюл по-това, аз в предния си пост по темата си написах, че приятелство може да има, но интимна връзка, това е за недостатъчно узрели мъже, на някои няма да им хареса това което пиша, но на мен не ми пука, защото казвам самата истина.

the_green_man
02-08-2006, 13:45
ima edna istina i tq e, 4e priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e NQMA. Oshte po-malko ako ima i vazrastova razlika!

Ne pro4etox vsi4ki mneniq 6ot me murze6e :oops: ,no za tva 4e m/u mom4e i momi4e ne moje da ima priqtelstvo moga da posporq s teb!!! Nai-dobriqt mi priqtel e momi4e poznavame se otkakto sme se rodili i ot togava sme priqteli. Nikoga za ni6to ne sme se karali i nqma ne6to za koeto da ne mojem da si govorim da si spodelim i t.n.

Tva e moeto mnenie. Priqtelstvo m/u mom4e i momi4e MOJE da ima i az i nai-dobrata mi priqtelka sme primer za tova.