PDA

View Full Version : Аре кажете предложения за края на този сериал

black_zuza_heart
01-30-2006, 08:17
Вижте ся какъв ми е сериален живота!Кажете кво да правя:
Много си падам по един сладур от училище и си мисля че и той има някакви симпатий към мен!НО най-добрият му приятел ми предложи да станем гаджето,щото уж много ме обичал!Аз му отказах!Проблема е че ако този който харесвам има чувства към мен,сега няма никакъв шанс да ми каже,че да не нарани приятеля си!Аз още не съм му разкрила моите чувства!И" не ми стига това,ами едни К...И от моя клас казали на еудно момче от съседният клас че го харесвам!Аре кажете кво да правя щото просто незная!

VAMP_GIRL
01-30-2006, 13:46
Смотано...Но недей да си мислиш, че момчетата са си чак такива приятелчета.Но пък да предположим, че са-(не ми е приятно да си изкажа мнението), но забрави.

gorskata_feja
01-30-2006, 14:04
Mnogo mi e tujno da ti kaja, 4e priqtelstvoto mu moje da izleze po-vajno ot tva, 4e te haresva... Naistina se polu4ava kofti, no nqma kvo da se pravi...

ProstoAz
01-30-2006, 14:57
Мнението ми е, че само на теб ти се струва, че въпросният младеж те харесва по ред причини. Но да приемем, че е така. Наистина съществува нещо като "мъжка солидарност", така че ще трябва да изчакаш известно време той (евентуално) да предприеме някакви действия към теб.
Ако наистина те харесва обаче според теб защо тогава той не е изпреварил приятеля си? Мисли логично. Хората не са чак толкова трудни за разгадаване. Аз бих казала, че има само три варианта - 1. Той не те харесва, 2. Той е по-срамежлив, 3. Те двмата не са си чак толкова добри приятели. След като ги познаваш и двамата сама би ли могла да разбереш кой вариант е най-удачен в случая? :?

И сега малко въпросчета - на колко години сте, че си "предлагате"? И ти по какво съдиш, че Сладура те харесва?

RoSsY88
01-30-2006, 15:30
Ами нали занеш сериалите завършват с happy end...И любовта винаги побеждава :smt016

black_zuza_heart
01-30-2006, 17:23
Мнението ми е, че само на теб ти се струва, че въпросният младеж те харесва по ред причини. Но да приемем, че е така. Наистина съществува нещо като "мъжка солидарност", така че ще трябва да изчакаш известно време той (евентуално) да предприеме някакви действия към теб.
Ако наистина те харесва обаче според теб защо тогава той не е изпреварил приятеля си? Мисли логично. Хората не са чак толкова трудни за разгадаване. Аз бих казала, че има само три варианта - 1. Той не те харесва, 2. Той е по-срамежлив, 3. Те двмата не са си чак толкова добри приятели. След като ги познаваш и двамата сама би ли могла да разбереш кой вариант е най-удачен в случая? :?

Може би е второто,щото с този дето ми "предложи" се познавам от години ,а с другият едва от 9-10 месеца!

rowzz
01-30-2006, 17:56

Може би е второто,щото с този дето ми "предложи" се познавам от години ,а с другият едва от 9-10 месеца!
и ас мисла че е 2рото щото другите не ми са струат мноу удачни в тоз случей..

cannabinoid
01-30-2006, 18:54
Почти същата е историята със сегашната ми приятелка...
И наистина другото момче което я харесва му стана гадно, че АЗ тръгнах с нея (той ми е авер).
Отначало се чувствах тъпо, че на него му е гадно, но аз я харесвам... т.е. ако той наистина те харесва ще направи нещо :-k

Good Luck ! :wink:

rusalkata_
01-30-2006, 19:10
ако наистина те харесва ще направи нещо!защото ако не направи нищо значи ти си се излъгала в преценката си и не те харесва или просто е мн тъп за да загърби чувствата си... :smt036

MiLiNkOtO^
01-30-2006, 19:16
decki istorii ako pitash men :evil: :smt019 :smt015 :smt015

^Pretty{}Girl^
01-30-2006, 19:30
absuliutno typo !!! m 4e razmyrdai sa idi pri pi4a det ti haresva kaji mu kvo ispitvash i ako toi ti kaje 4e te haresva no nemoje da e s teb zaradi priqtelq si mu tegli edna maina i dyrpai :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 :smt015 :evil: :evil: :evil: :smt019 :smt018 :smt018 :smt013 :smt013 :smt013

fresh4e
01-30-2006, 19:48
tuk izborat e mn slojen-priqtelstvoto ili lubovta.vsi4ko zavisi ot obstoqtelstvata.no ako naistina te haresva 6te napravi vsi4ko vazmojno da te ima.