View Full Version : Moderated: Момичета, какво бихте направили ако тъкмо ще...
abe momi4eta kakvo pravite ako tukmo 6te duhate na priqtelq si oba4e mu miri6e h*q na gadno? prodaljavate vapreki tova ili kakvo ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
HopeLesss
01-30-2006, 08:36
Хаха... ми не ми се е случвало... Предполагам, че ще спра. :smt017
LoRinSeR
01-30-2006, 09:01
Не ти се е случвало да духаш шлш какво :wink:
бати яката тема чесно.. бих попитал на какво може да мирише един хуй ?!..
Брат, и миризмата на хуя и на путката не е от най-хубавите, може да си сигурен (предполагам си имал близък достъп до путка и знаеш как стоят нещата, а хуя може да си го хванеш и да го помиришеш после /е, може и други методи да използваш, като например ако може сам да си правиш свирки сам ще си отговориш на въпроса/). А това какво ще направят ли? Ами почти винаги продължават да духат, като няма да ти направят забележка, но ако системно ти мирише хуя, може да отказват да ти духат, което би те накарало да се замислиш над въпроса за личната си хигиена. :smt017
LiLeNcEtOoO
01-30-2006, 13:54
xaxaxaxxa na kvi mursoli duhate we ei mladejta =D> =D> =D> =D> =D>
`Death`Whore`
01-30-2006, 13:55
air_J, ако хората си мият половите органи, няма лоша миризма.
Напълно си права :idea: :!:
Тоа явно нито има добра хигиена, нито е имал близост с чистичко момиче :-k [-X Миризмата на женската и мъжката кожа излъчва незнам си там какво :oops: което действа много възбwждащо на другия пол. Естествено ако този аромат е заличен от миризмата на мръсно и неизмито резултатът е ясен.
И така -АКО ми замирише на гадно (не ми се е случвало да сега) естествено, че няма да продължа, пък камоли да си замълча пред него :arrow: ще му намекна колко важно е да се къпеш всеки ден. Все пак уважавам себе си =; :-#
4e kvo pre4i ako miriche da go nakarch da se izmie....))))) :P
a deto se vika e i vapros na li4na higiena...MOMI4ETA VNIMAVAITE NA KOGO DUHATE))) :oops: :P :oops: :P :oops:
Otivate v banqta.....i taka vsichki sa dovolni.
Sad_eyes_f
01-30-2006, 15:19
Otivate v banqta.....i taka vsichki sa dovolni.
Ххаха...да, това определно е добро решение...
А лично за себе си, незнам, не ми се случвало да правя свирка на нечистоплътен...Пази Боже,неискам и да ми се случва :-& #-o
Svetlana_Pei4eva
01-30-2006, 16:07
mi da ti kaja 4estno na priqtelqt mi ne mu mirishe zashtoto polaga griji varhu tqloto si i potdurja li4na higiena i ne mi se e slu4valo da useshtam nepriqtni aromati :!: moje bi trqbva da kajesh na priqtelqt si da poseti banqta ida izpolzva sapun i nqma da imash problemi
Ами.... знам ли и аз. Позволи ми все пак, да имам по-различно мнение. :smt040
mm edva li 6te mu duham.6te si izmislq nqkakvo opravdanie da se izmakna i da ne mu praq svirka!
hahahahahahahaah :lol:
toq trqbva da e mnoooooooooooo zle :twisted:
emi mnooooo qsno 4e vednaga spira6 i si tragva6 i go ostavq6 da si misli za6to si sprqva
#-o ako ne e tolkova tap bi trqbvalo da se doseti :-k
ako i drugiq pat e taka prosto go zaebava6 :twisted:
аве според мене госта, който е пуснал темата е момиче, на което му се е случвало ама нз :smt048
Ani_girl
02-01-2006, 17:38
XAXAXXAXA mi i spored men tva zavisi ot li4nata higiena ili prosto 6toto t...te mu se potqt i se polu4ava nekva losha mirizma :)
FairyNymph
02-01-2006, 19:54
da vi imam temata..da vi imam problemite
hahahaha smqtai
am na4i kat mu mirishi na gadnu ku mnogu si navita d amu duhash sha traesh ili sha go zavedesh u banqta pak ku ne shtom ne polaga dostata4no griji za tqloto si po dobre da se maha :D
Брат, и миризмата на хуя и на путката не е от най-хубавите, може да си сигурен (предполагам си имал близък достъп до путка и знаеш как стоят нещата, а хуя може да си го хванеш и да го помиришеш после /е, може и други методи да използваш, като например ако може сам да си правиш свирки сам ще си отговориш на въпроса/). А това какво ще направят ли? Ами почти винаги продължават да духат, като няма да ти направят забележка, но ако системно ти мирише хуя, може да отказват да ти духат, което би те накарало да се замислиш над въпроса за личната си хигиена. :smt017
съгласна съм. има специфична миризма, която на някои харесва, а на други-не. не става дума за хигиена... [-X
Знаеш ли какво да правиш? Хващаш го за та*аците и го замличаш в банята. Взимаш кисето, пускаш врялата вода и почваш да ми го търкаш докато не му смъкнеш цялата кожа! :D Миризмата идва от нея и така проблема е решен.
California
02-01-2006, 22:57
Еми не знам, не ми се е случвало, но аз страшно много държа на хигиената и ако тва нещо се повтаря системно, определено ще имаме разговор с въпросния... :smt017
koi q pita dali mirishe na gadno
lapaiii tam i towa e
и аз съм на това мнение :twisted:
RaP_KuchKa_
02-02-2006, 00:00
ami znaete li kakva e mirizmata na mirenci aaaaaa??? tova e edno bqlo neshto koeto se obrazuva po ch...pa. pri jelanie moje da si go majesh na filii e to mirishe mnoo otvratitelnoo are do skoro duhane
(:
LoRinSeR
02-02-2006, 07:10
koi q pita dali mirishe na gadno
lapaiii tam i towa e
и аз съм на това мнение :twisted:
А вие двамата полов контакт има ли ли сте ?
cvety_i_bebeto
02-02-2006, 19:36
ne mi se e slu4valo...opredeleno...nosasigornost bih otkazala...bez vaob6te da mi puka kak 6te se po4uvstva
zeleni_o4i
02-03-2006, 19:39
ako stane neshto podobno ili shte si izmie onaq rabota, ili sam shte si duha :p :lol:
white_chik
02-04-2006, 06:43
mnoo qsno 4e nqma da mu duham ako mi miri6e.Ebati higienata.Kakto momi4etata poddurjat higiena taka i mom4etata sa dlujni da go pravqt.
chestra_f
02-07-2006, 13:01
lock