Влез

View Full Version : da te zarejat za ne6to tolkova malko.....

...........none..........
01-30-2006, 09:02
naprimer da ti doide dokaato pravite sex. tova e gadno i napalno bezsmisleno. ne mislite li. mn me obi4al ama mn no sled tozi incident ne mojel da bade s men i za6to??!!.........zaridi ne6to koeto az li4no ne moga da si go obqsnq. kajete mi ne6to povaprosa- kakvo mislite vie>?????????????????

01-30-2006, 09:11
naprimer da ti doide dokaato pravite sex. tova e gadno i napalno bezsmisleno. ne mislite li. mn me obi4al ama mn no sled tozi incident ne mojel da bade s men i za6to??!!.........zaridi ne6to koeto az li4no ne moga da si go obqsnq. kajete mi ne6to povaprosa- kakvo mislite vie>?????????????????
чесно не мога да ти разбера въпроса.. !?
ако може малко по подробно няма да ти се сърдя..

01-30-2006, 09:19
problema e 4e hodih s edno mom4e mn vreme. s nego mn se obi4ahme i vsi4ko si be6e prosto idealno. dokato vednaj stana malak incident. kakto si pravehme lubov i na men mi doide. toi mn se stresna i sled tova vsi4ko se promeni. toi se otdrapna. kato izlizahme zaedno vsi4ko si be6e kato predi no,stignehme li do... vsi4ko be6e razli4no. ne be6e taka kakto trqbva. tolkova li e strqska6to edno tkova ne6to. az ne go priemam taka i sam mn pritesnena. moi priqtelki sa mi kazvali 4e i na tqh se e slu4valo, i ne e ne6to ot koeto trqbva da se pritesnqva edno mom4e. i sega se 4uvame vseki den i si zlizame, no az ne moga taka. o6te go obi4am i mi e malko trudno da tarpq tova polojenie. :-k :cry: :roll: :!:

Lorelei
01-30-2006, 09:32
spored men ne bi trqbvalo da ima nikakav problem,nai malkoto ne zavisi ot teb koga 6te ti doide,nali?
toi pak kvo se prai na grymnat i che ne razbira;
awe kat se zamislq pak ako naistina tolkova mn te obicha moje da se e stresnal da ne ti e napravil ne6to,che zatva da si pochnala da kyrvi6,moje pak super mn da se e upla6il ot luboF:}}}}}}zatva da e,neka da mislim che e zatva,a moje da e imal nqkvo takova spomenche v minaloto,koeto da ne e zavyr6ilo s harry end i zatva da se e stapisal taka.govori s nego.ako te obich 6te ti kaje za kvo stava duma. :P

SickBoy
01-30-2006, 09:39
АА,това си е много гадно бре!И аз да бях,и аз нямаше да искам да спа с теб,че даже щях да те скъсам честно казано.

01-30-2006, 09:43
govorihme i to mn. daje si porevahme malko. :) i toi naistina mi kaza 4e se e upla6il da ne mi e napravil ne6to. no az 100 pati mu kazah 4e ni6to ne mi e napravil i da ne se trevoji. no toi ne moja da go prevazmognei edin den doide i kaza 4e pove4e ne moje taka. 4e mn me obi4a no ne moje taka da prodaljava. 4e az 6te si mu ostana nai dovereniq 4ovek, za6toto na men e kazval vsi4ko, no.. i bla bla bla. i taka sega si izlizame no ni6to pove4e /kato friends/

01-30-2006, 11:03
Лол
2 пъти ми се е случвало. В такъв момента просто отиваш в банята и се измиваш... Ако е такъв зор или чакаш 5 дни или аналния секс също си е алтернатива... Но да зарежеш момиче... Вярно шок си е да си видиш оная работа в кръв, но чак пък.

`Death`Whore`
01-30-2006, 11:07
На мен ми се е случвало, но ако мъжът изпитва нещо към теб, ще прояви разбиране. Или се ужасява при вида на кръв, или е лигльо. Не ти трябва мъж, който те зарязва за нещо, което не контролираш.

SweetBunny
01-30-2006, 11:58
Ooo, spored men prosto si e tursil povod, za da te ostavi :smt013 Edva li tova e glavnata pri4ina, za da ne iska toi da e s teb i sega prosto si tursi opravdanie.
No spored men trqbva mnogo dobre da se zamisli6 otnostno 4uvstvata mu kum teb...Ne mislq, 4e durji na teb, za6toto ako mu puka6e, 6te6e da se osuznae, 4e TI NE SI VINOVNA, 4E TI E DO6UL CIKALA. Puk i 6te6e da razbere, 4e i na teb ti e stanalo kofti, 6toto naistina si e dosta nepriqtno tui, koeto ti se e slu4ilo 8-[
Zareji go...seriozno ti kazvam...nqkuf tup liglio e :smt017

miloto_girl_4e
01-30-2006, 12:46
определено просто си е търсел причина,за да те разкара :!:
хъх,ако те обича .. абеее та то това не е причина ,мила :!: какво .. организъм .. ти какво толкова си виновна?!мани,момчетата дори нямат смелостта като искат да зарежат някого да го направят заради истинските причини,а винаги търсят нещо ... друго :? хъх,поне да беше намерил твоя по смислена причина,от тази :?

SneJna_
01-30-2006, 13:06
АА,това си е много гадно бре!И аз да бях,и аз нямаше да искам да спа с теб,че даже щях да те скъсам честно казано.

em to i za tova nicka ti e Sickboy!!!

po temata..prosto si e tarsel pri4ina da te zareje :smt011

LiLeNcEtOoO
01-30-2006, 15:59
tova ne e pri4inata prosto e stanalo v podhodqsht moment i toi e nqmalo drugo kvo da ti kaje i tazi slu4ka e bila dobre doshla za nego prosto go zabravi

Svetlana_Pei4eva
01-30-2006, 16:09
ako e zardi tova e dosta tupo no spored men ne e tova glavnata pri4ina a prosto si e tursil povod da te zareje i si e nameril dosta glupavo opravdanie

????????
01-31-2006, 09:24
mi nza4i e o6te dete vaprosnoto mom4e. po-dobre ne se zanimavai s takav. 6tom ne moje da ponese ne6to takova, zna4i ili e gei ili ne6to mu hlopa v glavata. ne se perzai za takiva ne6ta. takav piklio ne ti i trqbva. :) =; :smt004

He3HauKa
01-31-2006, 09:29
mi i na men mi se e sluchvalo i daje po skoro az se pritesnih apak toi me uspokoi i beshe mn mil...nz na tvoq kvo mu staaa ](*,)

VoodooServ
01-31-2006, 09:38
Е голямо чудо станало. Е няма ли баня да се измие тоя пич. Според мен това не е причината за раздялата ви...

Britney`laDy
01-31-2006, 09:46
просто си е търсел повод..

`Death`Whore`
01-31-2006, 09:57
Обаче усещаш, че ти се сере и че сереш. А когато правиш секс особено, не усещаш, че ти идва цикъла. На мен когато ми дойде, той видя, че по презерватива има кръв, аз не бях усетила.

01-31-2006, 10:06
. Или се ужасява при вида на кръв, или е лигльо. Не ти трябва мъж, който те зарязва за нещо, което не контролираш.
баш-баш... гадно било, не знам си какво.. заради малко кръв..
мани го тоя, ако види жена как ражда и ше припасдне сигурно..

`Death`Whore`
01-31-2006, 10:09
Абе Хихо...ясно е, че усещаш, защото най-малкото гърдите ти стават болезнени на допир. Но не можеш да знаеш точно в коя секунда започва да тече.

`Death`Whore`
01-31-2006, 10:17
Което значи да не правим секс...1 седмица преди това, след това 1 седмица по време на цикъла...прекалено ми се вижда. Цикълът понякога идва, когато иска. МОже да дойде на 20тия ден. Естествено, че ще го предупредя, ако идва време да ми дойде.

anonimen
01-31-2006, 10:28
Отвратително! :x И аз подкрепям болнавия!

LadyDi
01-31-2006, 11:27

Мисля, че ти е казал, че те обича, но не може да бъде с теб, само защото не е искал окончателно да ти разбие сърцето като ти каже, че няма никакви чувства и изобщо не те желае. Време да пораснеш и да разбереш, че зад смешните извинения от този вид се крие единствено куртоазията да не ти каже в очите, че не те желае.

П.П. Извинявам се, ако съм малко по-груба и директна, не искам да засегна никого, но не виждам смисъл да те успокоявам за нещо, което е кристално ясно.

`eNeRGie`
01-31-2006, 12:29
NAISTINA TI SA4UVSTVA TOLKO PODLO DA POSTUPI NO NE SUJALQVAI PONE NQMA DA TE LUJE 4E TE OBI4A I 4E TVARDI NA TEB

ht_7j
01-31-2006, 16:32
mi nza4i e o6te dete vaprosnoto mom4e. po-dobre ne se zanimavai s takav. 6tom ne moje da ponese ne6to takova, zna4i ili e gei ili ne6to mu hlopa v glavata. ne se perzai za takiva ne6ta. takav piklio ne ti i trqbva. :) =; :smt004

Ima logika.

Ili prosto e iskal sa se ottarve ot teb i tova e shtastliva sluchainost za nego.

ZLA
01-31-2006, 16:50

hah nqkak si mi se vijda grubi4ko izkazvaneto ti 4esno nemoga da razbera kakav e problema...tova e biologi4en proces koito nemoje da byde sprqn..nqma ni6ty koi znae kolko fatalno v tova..pak i edva li tq e iskala da i doide..basi kvi ste takiva mom4etata idiotsko se dyrjite... :smt012

01-31-2006, 17:23
mi da vi kaja az nikoga ne use6tam koga 6te mi doide- nito me boli korema, nito gardite. i edinstveniq na4in da znam koga 6te mi doide e da si gledam kalendar4eto, a otgore na vsi4ko cikalat ne mi e i mn redoven- E KAK DA GO PREDVIDQ???!!! nz moje i da ste pravi 4e tova e samo izvinitelnata pri4ina za tova. :))) no nz vsi4ko be6e tolkova istinsko i tolkova ne6ta e pravil za men 4e ne mi se vqrva ili ne iskam da povqrvam. :)))) hah nz ....... :?: :-k thank you about the answers.

malchoto_f
01-31-2006, 20:15
ako pita6 men tva ne e vaob6te ne6to ot koeto trqbva da se pritesnqva6!!! sled kato toi ne e gotov da ponese ne6to takova zna4i e..... dete. ne ti trqbva takav. na edna jena i trqbva silen maj do neq, za da se 4uvstva za6titena po vsqko vreme a i da znae 4e i da se slu4i ne6to 6te ima koi da zastane zad neq i da q podkrepi. :) zareji go! ne ti e nujen takav maj....

{}..{}..{}..{}..{}
02-01-2006, 20:05
zna4i e gai.......... da ne ti puka.. :) \:D/