.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    ...........none..........
    Guest

da te zarejat za ne6to tolkova malko.....

naprimer da ti doide dokaato pravite sex. tova e gadno i napalno bezsmisleno. ne mislite li. mn me obi4al ama mn no sled tozi incident ne mojel da bade s men i za6to??!!.........zaridi ne6to koeto az li4no ne moga da si go obqsnq. kajete mi ne6to povaprosa- kakvo mislite vie>?????????????????

Guest

Re: da te zarejat za ne6to tolkova malko.....

Цитирай Първоначално написано от ...........none..........
    naprimer da ti doide dokaato pravite sex. tova e gadno i napalno bezsmisleno. ne mislite li. mn me obi4al ama mn no sled tozi incident ne mojel da bade s men i za6to??!!.........zaridi ne6to koeto az li4no ne moga da si go obqsnq. kajete mi ne6to povaprosa- kakvo mislite vie>?????????????????
    чесно не мога да ти разбера въпроса.. !?
    ако може малко по подробно няма да ти се сърдя..

Guest

hhmm

problema e 4e hodih s edno mom4e mn vreme. s nego mn se obi4ahme i vsi4ko si be6e prosto idealno. dokato vednaj stana malak incident. kakto si pravehme lubov i na men mi doide. toi mn se stresna i sled tova vsi4ko se promeni. toi se otdrapna. kato izlizahme zaedno vsi4ko si be6e kato predi no,stignehme li do... vsi4ko be6e razli4no. ne be6e taka kakto trqbva. tolkova li e strqska6to edno tkova ne6to. az ne go priemam taka i sam mn pritesnena. moi priqtelki sa mi kazvali 4e i na tqh se e slu4valo, i ne e ne6to ot koeto trqbva da se pritesnqva edno mom4e. i sega se 4uvame vseki den i si zlizame, no az ne moga taka. o6te go obi4am i mi e malko trudno da tarpq tova polojenie.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    spored men ne bi trqbvalo da ima nikakav problem,nai malkoto ne zavisi ot teb koga 6te ti doide,nali?
    toi pak kvo se prai na grymnat i che ne razbira;
    awe kat se zamislq pak ako naistina tolkova mn te obicha moje da se e stresnal da ne ti e napravil ne6to,che zatva da si pochnala da kyrvi6,moje pak super mn da se e upla6il ot luboF:}}}}}}zatva da e,neka da mislim che e zatva,a moje da e imal nqkvo takova spomenche v minaloto,koeto da ne e zavyr6ilo s harry end i zatva da se e stapisal taka.govori s nego.ako te obich 6te ti kaje za kvo stava duma. :P

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    АА,това си е много гадно бре!И аз да бях,и аз нямаше да искам да спа с теб,че даже щях да те скъсам честно казано.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Guest
    govorihme i to mn. daje si porevahme malko. i toi naistina mi kaza 4e se e upla6il da ne mi e napravil ne6to. no az 100 pati mu kazah 4e ni6to ne mi e napravil i da ne se trevoji. no toi ne moja da go prevazmognei edin den doide i kaza 4e pove4e ne moje taka. 4e mn me obi4a no ne moje taka da prodaljava. 4e az 6te si mu ostana nai dovereniq 4ovek, za6toto na men e kazval vsi4ko, no.. i bla bla bla. i taka sega si izlizame no ni6to pove4e /kato friends/

Guest
    Лол
    2 пъти ми се е случвало. В такъв момента просто отиваш в банята и се измиваш... Ако е такъв зор или чакаш 5 дни или аналния секс също си е алтернатива... Но да зарежеш момиче... Вярно шок си е да си видиш оная работа в кръв, но чак пък.

Мега фен
    На мен ми се е случвало, но ако мъжът изпитва нещо към теб, ще прояви разбиране. Или се ужасява при вида на кръв, или е лигльо. Не ти трябва мъж, който те зарязва за нещо, което не контролираш.

Супер фен
    Ooo, spored men prosto si e tursil povod, za da te ostavi Edva li tova e glavnata pri4ina, za da ne iska toi da e s teb i sega prosto si tursi opravdanie.
    No spored men trqbva mnogo dobre da se zamisli6 otnostno 4uvstvata mu kum teb...Ne mislq, 4e durji na teb, za6toto ako mu puka6e, 6te6e da se osuznae, 4e TI NE SI VINOVNA, 4E TI E DO6UL CIKALA. Puk i 6te6e da razbere, 4e i na teb ti e stanalo kofti, 6toto naistina si e dosta nepriqtno tui, koeto ti se e slu4ilo
    Zareji go...seriozno ti kazvam...nqkuf tup liglio e

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    определено просто си е търсел причина,за да те разкара
    хъх,ако те обича .. абеее та то това не е причина ,мила какво .. организъм .. ти какво толкова си виновна?!мани,момчетата дори нямат смелостта като искат да зарежат някого да го направят заради истинските причини,а винаги търсят нещо ... друго хъх,поне да беше намерил твоя по смислена причина,от тази
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    АА,това си е много гадно бре!И аз да бях,и аз нямаше да искам да спа с теб,че даже щях да те скъсам честно казано.
    em to i za tova nicka ti e Sickboy!!!

po temata..prosto si e tarsel pri4ina da te zareje
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    tova ne e pri4inata prosto e stanalo v podhodqsht moment i toi e nqmalo drugo kvo da ti kaje i tazi slu4ka e bila dobre doshla za nego prosto go zabravi

Фен
    Град
    sofia
    ako e zardi tova e dosta tupo no spored men ne e tova glavnata pri4ina a prosto si e tursil povod da te zareje i si e nameril dosta glupavo opravdanie

????????
    Guest
    mi nza4i e o6te dete vaprosnoto mom4e. po-dobre ne se zanimavai s takav. 6tom ne moje da ponese ne6to takova, zna4i ili e gei ili ne6to mu hlopa v glavata. ne se perzai za takiva ne6ta. takav piklio ne ti i trqbva.

Голям фен
    mi i na men mi se e sluchvalo i daje po skoro az se pritesnih apak toi me uspokoi i beshe mn mil...nz na tvoq kvo mu staaa
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Е голямо чудо станало. Е няма ли баня да се измие тоя пич. Според мен това не е причината за раздялата ви...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

..

просто си е търсел повод..

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Мега фен
    Обаче усещаш, че ти се сере и че сереш. А когато правиш секс особено, не усещаш, че ти идва цикъла. На мен когато ми дойде, той видя, че по презерватива има кръв, аз не бях усетила.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    . Или се ужасява при вида на кръв, или е лигльо. Не ти трябва мъж, който те зарязва за нещо, което не контролираш.
    баш-баш... гадно било, не знам си какво.. заради малко кръв..
    мани го тоя, ако види жена как ражда и ше припасдне сигурно..

Мега фен
    Абе Хихо...ясно е, че усещаш, защото най-малкото гърдите ти стават болезнени на допир. Но не можеш да знаеш точно в коя секунда започва да тече.

Мега фен
    Което значи да не правим секс...1 седмица преди това, след това 1 седмица по време на цикъла...прекалено ми се вижда. Цикълът понякога идва, когато иска. МОже да дойде на 20тия ден. Естествено, че ще го предупредя, ако идва време да ми дойде.

Отвратително! И аз подкрепям болнавия!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: da te zarejat za ne6to tolkova malko.....

Цитирай Първоначално написано от ...........none..........
    Мисля, че ти е казал, че те обича, но не може да бъде с теб, само защото не е искал окончателно да ти разбие сърцето като ти каже, че няма никакви чувства и изобщо не те желае. Време да пораснеш и да разбереш, че зад смешните извинения от този вид се крие единствено куртоазията да не ти каже в очите, че не те желае.

П.П. Извинявам се, ако съм малко по-груба и директна, не искам да засегна никого, но не виждам смисъл да те успокоявам за нещо, което е кристално ясно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

NAISTINA TI SA4UVSTVA TOLKO PODLO DA POSTUPI NO NE SUJALQVAI PONE NQMA DA TE LUJE 4E TE OBI4A I 4E TVARDI NA TEB
    URL=http://imageshack.us]

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от ????????
    mi nza4i e o6te dete vaprosnoto mom4e. po-dobre ne se zanimavai s takav. 6tom ne moje da ponese ne6to takova, zna4i ili e gei ili ne6to mu hlopa v glavata. ne se perzai za takiva ne6ta. takav piklio ne ti i trqbva.
    Ima logika.

Ili prosto e iskal sa se ottarve ot teb i tova e shtastliva sluchainost za nego.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си