View Full Version : Обичай,този който те обича,а не този който те привлича!
кое от двете?
01-30-2006, 19:21
добра поговорка .. дам :?
ходя с едно момче вече почти месец,много е готин,голям сладур,колкото мен е на години,обичка ме,вълнува се от мен,интересува се от мен,обръща ми внимение - гадже мечта с една дума :!: :D
но.. май имам още чувства към бившия :roll: ходихме с него - почти 9 месеца и адски много ми липсва.. да,обичам го :!: скъсахме по взаимно съгласие ..какво да правя?!
да бъда с питомното или да гоня дивото?! :-D
да бъда с този,който ме обича или да са боря за този,когото аз обичам?!
да заложа на сигурното или да рискувам?!
Just_One_Girl
01-30-2006, 19:25
Бори се за любовта си недей се измъчва с някой, когото не обичаш :!:
SweetBunny
01-30-2006, 19:30
Ami nedei da riskuva6, po-dobre o6te ne skusvai sus sega6niq si priqtel, a se opitai da se zbliji6 s biv6iq i ako preceni6, 4e toi o6te ima 4uvstva kum teb i moje ne6to da se polu4i mejdu vas 8-[ :smt041 :smt049 :smt057 to togava skusai s sega6noto si gaje i davai smelo napred i riskuvai, za da si s biv6iq! Nadqvam se da si me razbrala :smt004 No ako stariqt ti priqtel nqma 4uvstva kum teb i ako izpitva6 4uvstva kum sega6niq - ostani s nego.
Prosto nai-dobre 6te e da si sigorna v tova, koeto pravi6, hem da ne ostane6 sama, hem da si 6tastliva :-D
padnaloto_angel4e
01-30-2006, 19:54
tva ponqkoga e vqrno no vseki trqbva da se boni za tova koeto iska
taka 4e... bori se mace
ako ne stane ima6 pone sigornost s drugiq :)
Преди два месеца тръгнах с едно момче,мой набор,супер готин...ама аз не изпитвах нещо особенно към него освен физическо привличане,което след първата седмица изчезна...Постоянно бяхме заедно,а аз умирах с него,излизах с други момчета,ореждах си срещи не исках да бъда с него исках да бъда с бившият.Точно на бъдди вечер,когато правихем месец той ми се влкучи и ми каза край...Виждаше,че не искам да съм с него и че обичам друг.Съвета ми бори се за любовта макар аз никога да не си върнах моята любов :smt011
malchoto_f
01-30-2006, 20:21
DIVOTO-to e qsno. vse pak trqbva da ima trapka. :) bez neq vse edno si propilqva6 vremeto, v koeto moje6 da si s lubimiq i da pravite mn ne6ta............ \:D/ :wink: 8) no ti re6ava6. uspeh
miloto_girl_4e
01-30-2006, 21:37
ми .. мисля,че трябва да послушаш сърцето си :wink:
а и няма смисъл да размотаваш сегашния .. такаче бързо решавай кого от двамата избираш и искаш :wink:
Milichka...v tozi jivot 4ovek trqbva da slusha sartzeto si...i vinagi da pravi tova koeto jelae!!!Ako jelaesh bivshia mi bori se za nego ako ne badi si s tvoq 4ovek!!!uspeh!!!
CVETELLINA
01-30-2006, 22:08
Бори се за любовта си недей се измъчва с някой, когото не обичаш :!:съгласна съм :!: :!: :!: :wink:
Tozi, koito poema risk, nikoga ne byrka.
ne sum 100% suglasna s tazi misul,za6toto za da ima harmoniq obichta trqbva da e vzaimna.T.e. harmoniqta se naru6ava,a tova v posledstvie vodi do razpad i v dvata slu4aq(ako si s nqkogo koito porsto te privli4a,a toi te obi4a,i ako si s nqkogo koito obi4a6,a toi ne te obi4a).
чуй сърцето и бърже при момчето.. :-)