Влез

View Full Version : kajete kvo da prava

ceko sifonqqq
01-30-2006, 19:59
emi znachi s moqta pritelka skysahme predi 2-3sedmici poradi neobqsnimi za men prichini...vsichko vyrveshe prekrasno dokato edin den mi se nasyrdi i ot togava ne mi govori..da si priznaq chestno neprekysnato q revnuvah!(za koeto naistina syjalqvam)
iskam na novo da se sybereme no neznam kak..pisha i sms-i i tq ne mi otgovarq ! UMIRAM ! ](*,)
kajete kvo da prava..moje bi ako i se obada i i se izvina za neshtoto koeto sam i prichinil bez da znam she mi prosti..ili she me otreje otnovo kato ne mi vdigne!
blagodarq predvaritelno!

padnaloto_angel4e
01-30-2006, 20:04
emi ... 6tom ne otgovarq moje da ima tri pri4ini
1. mnogo ti se e razsurdila - v tozi slu4ai si zagazil (nie momi4etata sme mnogo 4uvstvitelni i lesno ne pro6tavame )
2. ima drug ... i pak si zagazil
3. ne iska da bude s tebtaka 4e po-dobre razberi koq pri4ina e i deistvai :)

ceko sifonqqq
01-30-2006, 20:11
e da ma kak da razbera kato neiska da govori s men?! :-k

YYy
01-30-2006, 20:42
moe ti poklati ta6acite aYGh

[PITBULL]
01-31-2006, 21:10
ada6 govori s neq be obadi i se izlezte ako iska de i q pitai kakvo si napravil kade ti e gre6kata i ako moje6 se popravi i ako tq ti dade 6ans ako ti dade na4i ima 4ustva kam teb ako ne togava na4i nqma ili mn mn mn si zgre6il no govori s neq

Kianna
01-31-2006, 21:13
Men da pitash priatelkata ti si e tursila prichina,osobeno sled kato ne ti otgowaria i na sms-ite i ne iska i da ti kaje za kakwo tochno te e zariazala..za jalost mn ot nas momichetata (smeia da twurdia) neznaiat kakwo iskat i sled kato nauchat sujaliawat..uwi!
Dawai napred,wse shte popadnesh na tochna macka! :wink:

pipi`e`golqma
01-31-2006, 21:57
Обади и се, излесте и поговорете като видиш че почне да увърта начи няма да я бъде... поне ще си наясно и ще знаеш какво да правиш оттук нататък

Shadow_Walker
02-01-2006, 08:17
Да, най-добре и се обади и поговори с нея-все пак трябва да знаеш за какво точно ти се сърди...а може би, защото постоянно си я ревнувал...та поговори с нея, а ако нищо не стане просто се помъчи да я забравиш... :roll:

gorskata_feja
02-01-2006, 08:36
Nqma smisul da i zvuni6, 6toto e po4ti sigorno, 4e nqma da ti digne [-X Taka 4e ako znae6 kude izliza otiva6 pri neq i i kazva6 "taka i taka az o6te te haresvam i ne moga da si obesnq kakvo stana s nas. Molq te kaji mi..." ili ne6to takova. Jelaq ti UspEh!!!

sisonka
02-01-2006, 09:08
otidi i pogovori s neq.neka vs da se izqsni i da razbere6 za6to ti e sardita.a i nablijava sv.valenti podarii ne6to originalno moje i da pomogne :roll:

ChoCoLAte_
02-01-2006, 10:22
Щом не ти вдига тела, значи едва ли ще е навита да излезете на кафе.. предполагам знаеш къде ходи и тн.. просто като я срещнеш я дръпни и и кажи всичко което искаш :) а и идеята с подаръка за Св.Валентин хич не е лоша :P

Късмет!