PDA

View Full Version : приателката ми е девствена

Nonameddude
01-31-2006, 07:26
Значи приателката ми е девствена и до сега не съм спал с девствено момиче ... доло горе имам план какво трябва да направя за да я предразположа ... но въпроса ми е Ще тече ли много крав и какво да направя да не нацапаме чаршафите, че наще ако ги видят много ще ме разпитват и незнам какво ще обеснявам ... кажете ми какво да направя салфетки ли да ползвам или нещо друго ... по възможност да е за еднократна употреба

kanar4o
01-31-2006, 07:39
mi shtom puk si tolkova pretenciozen..napravete go f banqta. puk btw vashte ako im kajesh che na priqtelkata ti i e bilo za purvi put kvo ? da ne ti odrejat patkata?

r_juliana@abv.bg
01-31-2006, 07:40
pi4 pri vsiako momi4e e razli4no pri niakoi ima mnoho krav pridrugi niama taka 4e nikoi ne moje da ti kaje pri neia kak 6te e no ako pote4e vse pak neznam kak da se spasiava6.sloji 4erni 4ar6afi:)
vij ako ocapate 4ar6afite gi potapia6 v studena voda vednaga i sled tova tika6 4ar6afa v pralniata

rowzz
01-31-2006, 08:02
виж ся.. тез чаршафи не им мисли мноу ами я закарай в банята.. хем ше е по яко хем нема оцапаш нищо.. а пък и ваще да скиат кръвта голема работа.. ще има проблем ако я ***и* в тях и ако техните разберат щото с девойките е малко по ралично.. аве не та знам мисли там и свърши работата без излафации..

SickBoy
01-31-2006, 10:10
начи бат,за най-сигурно в кланица я отвори.така на никого кръвта нема да му прави впечатление :-D

LadyDi
01-31-2006, 11:31
Значи приателката ми е девствена и до сега не съм спал с девствено момиче ... доло горе имам план какво трябва да направя за да я предразположа ... но въпроса ми е Ще тече ли много крав и какво да направя да не нацапаме чаршафите, че наще ако ги видят много ще ме разпитват и незнам какво ще обеснявам ... кажете ми какво да направя салфетки ли да ползвам или нещо друго ... по възможност да е за еднократна употреба

По възможност научи се да използваш пералнята или поне да изпираш на ръка. Винаги можеш да запереш чаршафа, а после да обясниш на майка си, че си ял нещо в леглото и си се омазал.
А колкото до кървенето, това е абсолютно индивидуално за всяко момиче. Може да я боли адски много и да няма капка кръв. Може да кърви много, а да не я боли изобщо. Комбинации колкото искаш. Във всеки случай, след секса и двамата тичайте в банята, да не оплескате още нещо освен чаршафа. И щом ще се криете, бъдете внимателни за всички следи... Успех :!:

М$М
01-31-2006, 12:36
изглежда проблема не е девствената ти приятелка, а ващите. :smt017 или изпери, или купи нов чаршав, а стария направо- вън. :arrow:

RoSsY88
01-31-2006, 12:57
:smt011 Не тече толкова кръв само да ти изцапа члена!!!Бъди мн нежен,мил и добър с нея...А и престани с тея родители... :smt013

vihrogon
01-31-2006, 13:03
mi pi4 kakvo ti puka za va6te , daje ba6tati 6te se gordee s teb :D

DevilWish
01-31-2006, 13:23
Syglasna sym s vsi4ki do sega.Moje6 v na4aloto da probva6 s prust4e,ako smqta6,4e prekaleno mnogo q e strah ot bolkata,koqto naistina e golqma.Kryv moje i da nqma.Sloji edna kyrpa primerno i posle q hvyrli za prane.Edva li edna po-cvetna kyrpa 6te se otli4ava s edna miniatiurna kap4ica kryv.
A pyk moje i vyob6te da ne te4e.
Uspeh! :arrow:

chefo_mashinista
01-31-2006, 15:29
axxaxa awe bate mene na6te sa me fa6tali u deistvie s devoi4eto v TQHNOTO leglo i ni6to ne mi kazaha taka 4e nema kvo da ti kajat osven - sloji li kaput4e?:D uspeh

ht_7j
01-31-2006, 16:02

Tova, che trqbva da teche kryv pyrviqt pyt e mit i e pogreshen. Sexyt e udovolstvie, ne trqbva da boli. Ako poteche kryv, znachi nqkoi ne pravi neshti kakto trqbva, spri i zapochni otnovo. Cipata e mnogo tynka i moje lesno da byde skysana, dokato karash kolelo. Pri men nqmashe kryv i pri dosta momicheta e nqmalo. Shte q boli, bez symnenie, no bez kryv. Za da e po-lesno, zashto ne probvate nqkoi po-standartna poza, na neq da i e udobno. Sloji vyzglavnichka pod krysta i. Pomaga. I bydi nejen ei... :D

Стеси
01-31-2006, 16:09
Абе много сте хипер мега голями злета, на кой в днешно време му пука какво мислят неговите.