.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Nonameddude
    Guest

приателката ми е девствена

Значи приателката ми е девствена и до сега не съм спал с девствено момиче ... доло горе имам план какво трябва да направя за да я предразположа ... но въпроса ми е Ще тече ли много крав и какво да направя да не нацапаме чаршафите, че наще ако ги видят много ще ме разпитват и незнам какво ще обеснявам ... кажете ми какво да направя салфетки ли да ползвам или нещо друго ... по възможност да е за еднократна употреба

Фен
    Град
    Plovidv
    mi shtom puk si tolkova pretenciozen..napravete go f banqta. puk btw vashte ako im kajesh che na priqtelkata ti i e bilo za purvi put kvo ? da ne ti odrejat patkata?

r_juliana@abv.bg
    Guest
    pi4 pri vsiako momi4e e razli4no pri niakoi ima mnoho krav pridrugi niama taka 4e nikoi ne moje da ti kaje pri neia kak 6te e no ako pote4e vse pak neznam kak da se spasiava6.sloji 4erni 4ar6afi
    vij ako ocapate 4ar6afite gi potapia6 v studena voda vednaga i sled tova tika6 4ar6afa v pralniata

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    виж ся.. тез чаршафи не им мисли мноу ами я закарай в банята.. хем ше е по яко хем нема оцапаш нищо.. а пък и ваще да скиат кръвта голема работа.. ще има проблем ако я ***и* в тях и ако техните разберат щото с девойките е малко по ралично.. аве не та знам мисли там и свърши работата без излафации..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    начи бат,за най-сигурно в кланица я отвори.така на никого кръвта нема да му прави впечатление
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: приателката ми е девствена

Цитирай Първоначално написано от Nonameddude
    Значи приателката ми е девствена и до сега не съм спал с девствено момиче ... доло горе имам план какво трябва да направя за да я предразположа ... но въпроса ми е Ще тече ли много крав и какво да направя да не нацапаме чаршафите, че наще ако ги видят много ще ме разпитват и незнам какво ще обеснявам ... кажете ми какво да направя салфетки ли да ползвам или нещо друго ... по възможност да е за еднократна употреба
    По възможност научи се да използваш пералнята или поне да изпираш на ръка. Винаги можеш да запереш чаршафа, а после да обясниш на майка си, че си ял нещо в леглото и си се омазал.
    А колкото до кървенето, това е абсолютно индивидуално за всяко момиче. Може да я боли адски много и да няма капка кръв. Може да кърви много, а да не я боли изобщо. Комбинации колкото искаш. Във всеки случай, след секса и двамата тичайте в банята, да не оплескате още нещо освен чаршафа. И щом ще се криете, бъдете внимателни за всички следи... Успех
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

М$М
    Guest
    изглежда проблема не е девствената ти приятелка, а ващите. или изпери, или купи нов чаршав, а стария направо- вън.

Не тече толкова кръв само да ти изцапа члена!!!Бъди мн нежен,мил и добър с нея...А и престани с тея родители...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

mi pi4 kakvo ti puka za va6te , daje ba6tati 6te se gordee s teb

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Syglasna sym s vsi4ki do sega.Moje6 v na4aloto da probva6 s prust4e,ako smqta6,4e prekaleno mnogo q e strah ot bolkata,koqto naistina e golqma.Kryv moje i da nqma.Sloji edna kyrpa primerno i posle q hvyrli za prane.Edva li edna po-cvetna kyrpa 6te se otli4ava s edna miniatiurna kap4ica kryv.
    A pyk moje i vyob6te da ne te4e.
    Uspeh!

axxaxa awe bate mene na6te sa me fa6tali u deistvie s devoi4eto v TQHNOTO leglo i ni6to ne mi kazaha taka 4e nema kvo da ti kajat osven - sloji li kaput4e? uspeh

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me

Re: приателката ми е девствена

Цитирай Първоначално написано от Nonameddude

Tova, che trqbva da teche kryv pyrviqt pyt e mit i e pogreshen. Sexyt e udovolstvie, ne trqbva da boli. Ako poteche kryv, znachi nqkoi ne pravi neshti kakto trqbva, spri i zapochni otnovo. Cipata e mnogo tynka i moje lesno da byde skysana, dokato karash kolelo. Pri men nqmashe kryv i pri dosta momicheta e nqmalo. Shte q boli, bez symnenie, no bez kryv. Za da e po-lesno, zashto ne probvate nqkoi po-standartna poza, na neq da i e udobno. Sloji vyzglavnichka pod krysta i. Pomaga. I bydi nejen ei...

Стеси
    Guest
    Абе много сте хипер мега голями злета, на кой в днешно време му пука какво мислят неговите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си