Влез

View Full Version : dramati4noto i geori4noto v jivota na xashovete

pomoshttt
02-01-2006, 14:59
nqkoi moje li da mi dade tema ili materiali za dramatizma i geroizma v jivota na xashovete -nemili nedragi

portokalkaa
02-01-2006, 15:22
Lele,tva sym go pisala i mi izlezna strashno dulgo-6,7 lista!mn e gadno!

mariella_17
02-01-2006, 17:35
Lele,tva sym go pisala i mi izlezna strashno dulgo-6,7 lista!mn e gadno!
da,da i na men mi izleze nqkade 5 lista.Radvam se, 4e tozi izpit go minah i ve4e daje go zabravih.Pokrai kandidatstvaneto kolko temi izpisah...Vsi4ki minavame po tozi pat
ina4e povaprosa konkretno tarsi v teen u4itelq ili napi6i zaglavieto na temata v google, ako i tva ne stane prosto se razrovi v literaturnata kritika, koqto ima6-vestnici, spisaniq ili pomagala.Uspeh

02-01-2006, 17:41
бахти зубарите сте ве ... напсуваш даскалката нещо и не ти пука ... абе кво ви пиша на вас непросветлените... ей не се научихте мама му стара!!!

mariella_17
02-01-2006, 18:14
[quote="Анонимко"]бахти зубарите сте ве ... напсуваш даскалката нещо и не ти пука ... абе кво ви пиша на вас непросветлените... ей не се научихте мама му стара!!![/quote/]
az ne6to ne mojah da razbera smisala na cqloto tova zlobno marmorene.Koi govori vaob6te za u4iteli i psuvane.Momi4eto prosto ne moje da se spravi sama s temata[koqto mejdu drugoto hi4 ne e kratka i lesna]i iska pomo6t, smqtaiki, 4e tuk ima hora, koito da pomognat.lkakav e tvoq problem.Ako si misli6, 4e vsi4ki si izmislqt temite sami ne6to ne si nared

portokalkaa
02-01-2006, 19:17
Hahah,ei,mnou si prava,se pak i trqbva taq tema!!!ako tva momiche e reshilo seriozno da kandidastva :)))toq izpit si e mnogo vajen,6tot e samo vednuj i trqbva i hubava ocenka :)))a temata se e padala na izpit!ni6ty chudno pak da se padne