.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    pomoshttt
    Guest

dramati4noto i geori4noto v jivota na xashovete

nqkoi moje li da mi dade tema ili materiali za dramatizma i geroizma v jivota na xashovete -nemili nedragi

Lele,tva sym go pisala i mi izlezna strashno dulgo-6,7 lista!mn e gadno!
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Повече от фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    Lele,tva sym go pisala i mi izlezna strashno dulgo-6,7 lista!mn e gadno!
    da,da i na men mi izleze nqkade 5 lista.Radvam se, 4e tozi izpit go minah i ve4e daje go zabravih.Pokrai kandidatstvaneto kolko temi izpisah...Vsi4ki minavame po tozi pat
    ina4e povaprosa konkretno tarsi v teen u4itelq ili napi6i zaglavieto na temata v google, ako i tva ne stane prosto se razrovi v literaturnata kritika, koqto ima6-vestnici, spisaniq ili pomagala.Uspeh

Guest
    бахти зубарите сте ве ... напсуваш даскалката нещо и не ти пука ... абе кво ви пиша на вас непросветлените... ей не се научихте мама му стара!!!

Повече от фен
    Град
    ruse
    [quote="Анонимко"]бахти зубарите сте ве ... напсуваш даскалката нещо и не ти пука ... абе кво ви пиша на вас непросветлените... ей не се научихте мама му стара!!![/quote/]
    az ne6to ne mojah da razbera smisala na cqloto tova zlobno marmorene.Koi govori vaob6te za u4iteli i psuvane.Momi4eto prosto ne moje da se spravi sama s temata[koqto mejdu drugoto hi4 ne e kratka i lesna]i iska pomo6t, smqtaiki, 4e tuk ima hora, koito da pomognat.lkakav e tvoq problem.Ako si misli6, 4e vsi4ki si izmislqt temite sami ne6to ne si nared

Hahah,ei,mnou si prava,se pak i trqbva taq tema!!!ako tva momiche e reshilo seriozno da kandidastva ))toq izpit si e mnogo vajen,6tot e samo vednuj i trqbva i hubava ocenka ))a temata se e padala na izpit!ni6ty chudno pak da se padne
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си