View Full Version : pitane
1. kak da nakaram priqtelkata mi da se lusne otdolu
tq sega samo se podstrigva ama iskam da e gladka kato sukal4e
2. kak da q nakaram da mi gulta i da i haresa dosega sum i svurshval nqkolko puti na liceto i ne beshe fascinirana makar 4e tq go predloji de
poqsnenie
hodim ot 5 godini i sexa vse oshte e idealen smeq da tvurdq 4e sme probvali dosta neshta :twisted:
**EcKo**
02-02-2006, 08:30
ЕМи ходите от 5 години...кажи и да се лъсне...предполагам ще го пеиеме ;)
`Death`Whore`
02-02-2006, 09:02
1. Дума "фасцинирана" в българския език няма. Видяхме, че знаеш една дума на английски.
2. Да си чувал за...разговори? Щом ходите от 5 години, би следвало да говорите открито за тези неща...ако не, е бати ходенето!
LiLeNcEtOoO
02-02-2006, 09:05
1. Дума "фасцинирана" в българския език няма. Видяхме, че знаеш една дума на английски.
2. Да си чувал за...разговори? Щом ходите от 5 години, би следвало да говорите открито за тези неща...ако не, е бати ходенето!
napulno sum suglasna s tva mnenie i vse pak tq e momi4e ima cikul ne sum suglasna da ima kosmi govori s neq ](*,) ](*,) ](*,)
kakvo obshto ima cikula ne mojah da razbera
tq ne e runtava vse pak
a i kakvo da i kaja "shto ne se obrusnesh ma" nekak si ne mi se vruzva
a po yo4ka 2
**EcKo**
02-02-2006, 09:30
a i kakvo da i kaja "shto ne se obrusnesh ma"
Ти така ли разговаряш гаджето бре?
LiLeNcEtOoO
02-02-2006, 09:32
tq ne e runtava vse pak
a po yo4ka 2
mi kak taka kvo ob6to ima ot te4e ne6to i kato ima kosmi i to zasuhva po tqh tolko li ne moje6 da se seti6 we ili kvo tq e neka gadna ili lellel ponekoga v toq forum me draznat e takiva kato tebe seriozno :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
`Death`Whore`
02-02-2006, 09:38
a i kakvo da i kaja "shto ne se obrusnesh ma"
Ти така ли разговаряш гаджето бре?
Логичен въпрос. Просто И казваш: "Ще си по-секси, ако се обръснеш отдолу, а и е по-хигиенично".
кат си с нея 5 години са ожени за нея ве тъпако..
tq ne e runtava vse pak
a po yo4ka 2
mi kak taka kvo ob6to ima ot te4e ne6to i kato ima kosmi i to zasuhva po tqh tolko li ne moje6 da se seti6 we ili kvo tq e neka gadna ili lellel ponekoga v toq forum me draznat e takiva kato tebe seriozno :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
mi alooou ti sa kato ne se kupesh kato ti doide i ostavqsh da ti zasuhva :shock: tova ne zna4i 4e i moita priqtelka e kato tebe
tq kato e 4ervena se kupe po 2-3 puti na den we
lellel ponekoga v toq forum me draznat e takiva kato tebe
a za gultaneto kvo da i kaja ela 4i4ovoto tuka da ti dam neshto tova li lili
**EcKo**
02-02-2006, 10:00
За 5 години не си се научил как да говориш с гаджето ти...и очакваш ние да ти кажеме
#-o [-X :smt017
kvi 5 godini kvi 5 leva oburkal sum se iskah da kaja 5 meseca noooo mnogo intenzivnooo
LiLeNcEtOoO
02-02-2006, 10:55
tq ne e runtava vse pak
a po yo4ka 2
mi alooou ti sa kato ne se kupesh kato ti doide i ostavqsh da ti zasuhva :shock: tova ne zna4i 4e i moita priqtelka e kato tebe
a za gultaneto kvo da i kaja ela 4i4ovoto tuka da ti dam neshto tova li lili
awe ei selqnino ubit na men si trugnal da mi govori6 ti deto ne mjke6 da provede6 edin elemntaren razgovor s gadjeto si li we q s epogledni we trugnal suveti da iska kak da kej na gadjeto da se izbrusne mi kato si takava 6matka se runtavi 6e ebe6 lele na mene trugnal da govori purvo s enau4i koe kak da govori6 posle na men nau4i se da govori6 otkoroveno s priqtelkata si i togava
LiLeNcEtOoO
02-02-2006, 10:57
deibi u selqndurite deto ti skusvat nervite pita mene kvo da i kaja a gultaneto lelelel ku4eta 5e te ebat tebe ei i v ustata 6e ti praznat da vidi6 kak e mri we tinqk ednokletu4en
a kvo kaza 4e neshto 4orbata v glavata ti e prokisnala li
mi nishto 4udno i az da beh izpil tonove sperma i az taka shteh da se nerviram taka
kat gledam mai ti trebva muj/jena/vibrator/4epat klon da se poupokoish malko
ne se griji zamen imam si muj ne boi se gledai ti da se opravi6 4e taka akto ne moje6 da govori6 svobodno s priqtelakto si do nikade nemA da stigne6 ama nali znae6 zame4tite granici nqma
tva be6e ot men LiLeNcEtOoo
muaxaxxa
02-02-2006, 12:01
eeeeee prodaljavai te da se karate be,tukmo mi stana interesno.muaaxaxaxaxxaxaa ama i dvamata ste mnogo zle.
ni6to ima vreme 6e se opravite
awe pi4 ti si mngoo zle m an4i ot 5 godini hoditee... na4i si nai malko na 18 godini.. pak i 5 godini trqbva da si imate golqmo doverie da spodelqte vsiki... kajii 4e predpo4itash da se "lusne ot dolu" pak do sq ste go pravili i bez da e bila lusnata kakvo ako ne e ako se obi4ate tova nqma zna4enie :!:
deibi u selqndurite deto ti skusvat nervite pita mene kvo da i kaja a gultaneto lelelel ku4eta 5e te ebat tebe ei i v ustata 6e ti praznat da vidi6 kak e mri we tinqk ednokletu4en
taka kato gledam pretendirash,che si goliama rabota i si ot razbirashtite..zashto obache goworish kato selianka ?-hubawo,che sporish i se nerwish,no ...ti si tipichen primer za "adskata dama" ;)))
Kianna otli4no i go kaza
aman ot takiva malki puberi deto ne mogat da si suberat krakata i na 20 sa kato magistralen vodoprovod ot mrejata ns sofiiska voda mejdu krakata
[PITBULL]
02-02-2006, 14:42
a za gultaneto kvo da i kaja ela 4i4ovoto tuka da ti dam neshto tova li lili[/quote]
xaxa mnoo si tap be kape se po 2 3 pati na den 6toto 6a i zalepne xaxa kat se obrasne nqma da ima takiva preoblemi pak kat ne iska da galta si e neina raota ela ti s**a v ustata i kat ne iska6 6te pitam kak te nakaram
kato te gledam tebe mai sa ti zalepnali ushite shtoto nqma nishto mejdu tqh
:lol:
LiLeNcEtOoO
02-02-2006, 18:08
xaxaxaxaxa
taka kato gledam pretendirash,che si goliama rabota i si ot razbirashtite..zashto obache goworish kato selianka ?-hubawo,che sporish i se nerwish,no ...ti si tipichen primer za "adskata dama" ;))) e kvo losho ima 4e sum napisala 4e takiva kato onq me draznat ti si nogo zaluhava kvi primeri kvi neshta mojeli da vleze i da pita kak da nakara gadjeto si da se obrusne e prestavi si kva ne4istolutna svinq e taq orestavu su lqtoto kvo stava Mazga pod polata a otnosno za gultaneto moje da i predloji toi da i oblije mazgata pa tq da se prejali i da mu obere sireneto abe stegnete se be ti kvo su4uvstvash li danebi i ti da si sushtata potna skumriq ili si prosto gadjeto mu ebati tinqcite ste a ti osobeno kva PRIMCESA si s kaima i sharena sol daje i kashkaval :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018
abe ti vmesto po cql den da pishesh po forumite vzemi nau4i malko bulgarskiq i posle sudi po drugite
aree maji skite i begai
istinskiq-muj
02-02-2006, 21:21
izklio4itelno tupa tema za puperi a za avtora na temata moga da kaja sama 4e e edina izgnila neuzrqla kru6a susu zabit kur v gaza i neznae da govori s momi4eto si radvam se 4e ima hora kato onova momi4e da vi kazva istinata ve tupaci misla 4e tazi tema trqbva da bude priklu4enazaklu4ena i tn. ;-)
izklio4itelno tupa tema za puperi a za avtora na temata moga da kaja sama 4e e edina izgnila neuzrqla kru6a susu zabit "мъжки полов орган" v gaza i neznae da govori s momi4eto si radvam se 4e ima hora kato onova momi4e da vi kazva istinata ve tupaci misla 4e tazi tema trqbva da bude priklu4enazaklu4ena i tn. ;-)
ako bqh kato tebe shtqh da se uviq v bql 4arshaf i da zapulzq kum grobistata kato "istinskiq-muj"
v Somaliq deca umirat zaraddi takiva kate tebe i lilito shtoto im izqjdade hranata :mrgreen:
LiLeNcEtOoO
02-03-2006, 17:18
bae ti shyo si tolko tup be nestiga 4e si pulen tapak pa i govorish kato si tolko znaesht shto ne mojesh da nakarash edna smrudla da se ubrusne xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax ti da se obrusne ne mojesh da q nakarash pa kamoli da gulta xaxaxaxaxax predstavqm si kolko ste dolni i dvamata :twisted: :smt018 :smt019
бездомник
02-03-2006, 17:19
Еби и майката! Време ти е за нова! :smt023
`eNeRGie`
02-03-2006, 17:29
1. kak da nakaram priqtelkata mi da se lusne otdolu
tq sega samo se podstrigva ama iskam da e gladka kato sukal4e
2. kak da q nakaram da mi gulta i da i haresa dosega sum i svurshval nqkolko puti na liceto i ne beshe fascinirana makar 4e tq go predloji de
poqsnenie
hodim ot 5 godini i sexa vse oshte e idealen smeq da tvurdq 4e sme probvali dosta neshta :twisted:
abe tq tvoita da ne e francuzoika xaxaxaxa sigorno i ne se kupe po kvi si padash be taq da ne e metaliska prestavqm si kvi ste xaxaxaxa izkapise [-( =;
xaxaxaxaxa
taka kato gledam pretendirash,che si goliama rabota i si ot razbirashtite..zashto obache goworish kato selianka ?-hubawo,che sporish i se nerwish,no ...ti si tipichen primer za "adskata dama" ;))) e kvo losho ima 4e sum napisala 4e takiva kato onq me draznat ti si nogo zaluhava kvi primeri kvi neshta mojeli da vleze i da pita kak da nakara gadjeto si da se obrusne e prestavi si kva ne4istolutna svinq e taq orestavu su lqtoto kvo stava Mazga pod polata a otnosno za gultaneto moje da i predloji toi da i oblije mazgata pa tq da se prejali i da mu obere sireneto abe stegnete se be ti kvo su4uvstvash li danebi i ti da si sushtata potna skumriq ili si prosto gadjeto mu ebati tinqcite ste a ti osobeno kva PRIMCESA si s kaima i sharena sol daje i kashkaval :smt018 :smt018 :smt018 :smt018 :smt018
mn se palish be,nerwichkite ti neshto siakash ne traiat...eee aman ot shmatki sus samochustwie do nebeto!ili pishi normalno kato horata,ili si otwariai word-a i si pishi tam!