View Full Version : Как да го разбирам :/
Ами...отскоро съм в ново даскало и още първия ден страшно ми хареса едно момче и казах на 2 съученички и им викам "ще се запозная с него" е запознах се и то съвсем случайно но се запознах открих че неговия най добър приятел е и мной много доър такъв и вчера както си бях из даскало и ги видях двамата и ги поздравих и те ме извикаха и ме покниха с нях на кръчма довечера и аз естествено приех щом ТОЙ щеше да бъде там!след като би звънеца аз тръгнах за стаята си и след мене се чуха (от тях ама не знам от кой от двамата) някфи супер радостни възгласи което не го разбрах кфо тряяше да значи...преди малко си приказвах в чата с момчето дето го харесвам и той вика "ам Васко (общия ни приятел) каза че няма да може да дойде с нас зашото бил незнам си къде" пък аз знам че той не е там бахти...според вас дали въпросното момче ме харесва и как да процедирам със случката???Защото незнам как да го разбирам!!! :|
ycMuBkaTa
02-03-2006, 13:03
Дети, явно те харесва момчето :) Какво от това радвай се:) Нали и ти го харесваш? Следователно какъв е проблема? Я не се ошашвай:)Излез с него като сте двамата супер няма кво да се притесняваш, тъкмо ще се получат нещата :wink:
бездомник
02-03-2006, 13:04
А ние ли да ти кажем дали те харесва. Питай го де! Не нас.
Дети, явно те харесва момчето :) Какво от това радвай се:) Нали и ти го харесваш? Следователно какъв е проблема? Я не се ошашвай:)Излез с него като сте двамата супер няма кво да се притесняваш, тъкмо ще се получат нещата :wink: Мчи де да знам струва ми се някфо странно...де да знам пък и той самия си е странен...ама иначе е ибаси якия с някфа дълга коса и...ауу прилича на лисиче хахаха...
Toooooo momcheto te pokanilo direktno na sreshta,a ti se chudish kak da to razbirash!Oblichash se,slagash eno glanz-che i begash na sreshta s budeshtia liubim!Success!
:wink: :wink: :wink:
и ме покниха с нях на кръчма довечера
брей..за първи път слушам момче да покани момиче на кръчма :)
и ме покниха с нях на кръчма довечера
брей..за първи път слушам момче да покани момиче на кръчма :)Амии случва ми се...ний не ходим по кафена ам напрау и кръчмата да пийм маа фака!
rusalkata_
02-03-2006, 17:17
харесва те!!! :D онези радостни възгласи...(доста са ми познати :D )...а общият ви познат нарочно няма да дойде за да не ви нарушава идилията... :-D харесва те мацко!!! :D
gorskata_feja
02-03-2006, 17:25
харесва те!!! :D онези радостни възгласи...(доста са ми познати :D )...а общият ви познат нарочно няма да дойде за да не ви нарушава идилията... :-D харесва те мацко!!! :D
100% suglasna :D
харесва те!!! :D онези радостни възгласи...(доста са ми познати :D )...а общият ви познат нарочно няма да дойде за да не ви нарушава идилията... :-D харесва те мацко!!! :D Именно. Мен ако питаш приятеля му изобщо не е имал намерение да идва, това е номер на момчето да те покани на среща, без да изглежда, че те кани на среща. Но това са си мои конспирационни теории.
Всъщност на кой му пука - ти го фаресваш, той те харесва, какво чакаш? :smt008 и айде.
midnight...
02-03-2006, 19:01
абе мацка не бъди сляпа явно момчето си пада по теб! :mrgreen: което е само по-яко за теб
нищо че малко си разбрала за ПЪКЛЕНИЯ им план да идете само двамата :mrgreen: то тфа е тръпката \:D/
Mikohito
02-03-2006, 21:33
Маце няма какво да се чудиш обличай се и излизай с момчето на кръчма целия план вече е ясен.Няма какво да му мислиш щом харесваш момчето а явно и то теб.Просто действай и успех.
teenkopele
02-03-2006, 21:55
Дети, явно те харесва момчето :) Какво от това радвай се:) Нали и ти го харесваш? Следователно какъв е проблема? Я не се ошашвай:)Излез с него като сте двамата супер няма кво да се притесняваш, тъкмо ще се получат нещата :wink:
Давай и без притеснения. :wink:
ami ot 4utoto do tuk q ako slu4aino naistina ne sa taka ne6tata s Vasko i ako ne sa likuvali za koi znae kakvo bi trqbvalo da sa ti uredeni ne6tata
IKisseDAGirL
02-04-2006, 08:39
харесва те!!! :D онези радостни възгласи...(доста са ми познати :D )...а общият ви познат нарочно няма да дойде за да не ви нарушава идилията... :-D харесва те мацко!!! :D Именно. Мен ако питаш приятеля му изобщо не е имал намерение да идва, това е номер на момчето да те покани на среща, без да изглежда, че те кани на среща. Но това са си мои конспирационни теории.
Всъщност на кой му пука - ти го фаресваш, той те харесва, какво чакаш? :smt008 и айде.
:wink: :wink: :wink: абсолютно съм съгласна :wink: :wink: :wink:
фащай го! :-D
miloto_girl_4e
02-04-2006, 08:43
айде честито,завладяла си поредното мъжко сърце :!: :D
определено те харесва,такаче споко и всичко ще мине ОК :!: :wink:
Хаха амм в крайна сметка сички дойдоха че даже се събрахме 10-тина човека обаче пак беше зверско цяла вечер се прегръщахме някфи (то беше и леко от въздействието на алкохола) ама се тая гушках си го и сички само няки викат "аууу вий сте перфектната двойка" хахаха оле беше супер яко и пак имам някфа раничка дет не я знам от къде е хах след тфа ме изпраща абе както и да е май наистина ще стане нещо мерси хора! :mrgreen:
Razbira se,4e te haresva :D Tva za kupona e 4udesna novina!Kasmet :D
MaPuXyaHa
02-04-2006, 12:33
Поздравления =D>
Пожелавам ти всичко тва да трае вечно ,ако не то поне за по-дългичко!
И трябва да почерпищ :smt026 :smt030 :smt030 :smt030 :smt033 :smt033 :smt033 :smt033 :smt044 :smt041
SummeRLove08
02-04-2006, 13:56
Поздравления =D>
Пожелавам ти всичко тва да трае вечно ,ако не то поне за по-дългичко!
И трябва да почерпищ :smt026 :smt030 :smt030 :smt030 :smt033 :smt033 :smt033 :smt033 :smt044 :smt041
лОвЕРката
02-05-2006, 00:07
сега остава и да те целуне :smt008
Tedka-Medka
02-05-2006, 01:22
разказвай какво е ставало
после ей..интересно ми стана :smt019
CVETELLINA
02-05-2006, 12:47
абе мацка не бъди сляпа явно момчето си пада по теб! :mrgreen: което е само по-яко за теб
нищо че малко си разбрала за ПЪКЛЕНИЯ им план да идете само двамата :mrgreen: то тфа е тръпката \:D/ aн така ,тва ще е вашата вечер хихихи :-D :-D честито :P :mrgreen:
ми туй е бил план на тия двамата,то нали сте щели да ходите само 3та и тоя Васко е казал,че няма да идва за да бъдете само двамата,според мен момчето те харесва,аре действай \:D/