- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разбирам :/
Ами...отскоро съм в ново даскало и още първия ден страшно ми хареса едно момче и казах на 2 съученички и им викам "ще се запозная с него" е запознах се и то съвсем случайно но се запознах открих че неговия най добър приятел е и мной много доър такъв и вчера както си бях из даскало и ги видях двамата и ги поздравих и те ме извикаха и ме покниха с нях на кръчма довечера и аз естествено приех щом ТОЙ щеше да бъде там!след като би звънеца аз тръгнах за стаята си и след мене се чуха (от тях ама не знам от кой от двамата) някфи супер радостни възгласи което не го разбрах кфо тряяше да значи...преди малко си приказвах в чата с момчето дето го харесвам и той вика "ам Васко (общия ни приятел) каза че няма да може да дойде с нас зашото бил незнам си къде" пък аз знам че той не е там бахти...според вас дали въпросното момче ме харесва и как да процедирам със случката???Защото незнам как да го разбирам!!!![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Дети, явно те харесва момчетоКакво от това радвай се
Нали и ти го харесваш? Следователно какъв е проблема? Я не се ошашвай
Излез с него като сте двамата супер няма кво да се притесняваш, тъкмо ще се получат нещата
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
А ние ли да ти кажем дали те харесва. Питай го де! Не нас.
Мчи де да знам струва ми се някфо странно...де да знам пък и той самия си е странен...ама иначе е ибаси якия с някфа дълга коса и...ауу прилича на лисиче хахаха...Първоначално написано от ycMuBkaTa
Click
Toooooo momcheto te pokanilo direktno na sreshta,a ti se chudish kak da to razbirash!Oblichash se,slagash eno glanz-che i begash na sreshta s budeshtia liubim!Success!
![]()
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
брей..за първи път слушам момче да покани момиче на кръчмаПървоначално написано от Death_F
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
Амии случва ми се...ний не ходим по кафена ам напрау и кръчмата да пийм маа фака!Първоначално написано от miracul
Click
харесва те!!!онези радостни възгласи...(доста са ми познати
)...а общият ви познат нарочно няма да дойде за да не ви нарушава идилията...
харесва те мацко!!!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от rusalkata_
100% suglasna![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Именно. Мен ако питаш приятеля му изобщо не е имал намерение да идва, това е номер на момчето да те покани на среща, без да изглежда, че те кани на среща. Но това са си мои конспирационни теории.Първоначално написано от rusalkata_
Всъщност на кой му пука - ти го фаресваш, той те харесва, какво чакаш?и айде.
абе мацка не бъди сляпа явно момчето си пада по теб!което е само по-яко за теб
нищо че малко си разбрала за ПЪКЛЕНИЯ им план да идете само дваматато тфа е тръпката \
/
"Целувка за лека нощ"
Маце няма какво да се чудиш обличай се и излизай с момчето на кръчма целия план вече е ясен.Няма какво да му мислиш щом харесваш момчето а явно и то теб.Просто действай и успех.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Давай и без притеснения.Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
ami ot 4utoto do tuk q ako slu4aino naistina ne sa taka ne6tata s Vasko i ako ne sa likuvali za koi znae kakvo bi trqbvalo da sa ti uredeni ne6tata
Първоначално написано от Aaluran
![]()
![]()
абсолютно съм съгласна
![]()
![]()
![]()
фащай го!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
айде честито,завладяла си поредното мъжко сърце![]()
![]()
определено те харесва,такаче споко и всичко ще мине ОК![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хаха амм в крайна сметка сички дойдоха че даже се събрахме 10-тина човека обаче пак беше зверско цяла вечер се прегръщахме някфи (то беше и леко от въздействието на алкохола) ама се тая гушках си го и сички само няки викат "аууу вий сте перфектната двойка" хахаха оле беше супер яко и пак имам някфа раничка дет не я знам от къде е хах след тфа ме изпраща абе както и да е май наистина ще стане нещо мерси хора!![]()
Click
Razbira se,4e te haresvaTva za kupona e 4udesna novina!Kasmet
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Поздравления =D>
Пожелавам ти всичко тва да трае вечно ,ако не то поне за по-дългичко!
И трябва да почерпищ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Първоначално написано от MaPuXyaHa
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
сега остава и да те целуне![]()
разказвай какво е ставало
после ей..интересно ми стана![]()
Само така.
aн така ,тва ще е вашата вечер хихихиПървоначално написано от midnight...
![]()
честито :P
![]()
f@nt@zi@
ми туй е бил план на тия двамата,то нали сте щели да ходите само 3та и тоя Васко е казал,че няма да идва за да бъдете само двамата,според мен момчето те харесва,аре действай \/