View Full Version : Недостъпната или лесната::..
Днес, докато си говорихме за така наречената "любов" с приятелки, стигнахме до една доста инт. тема, за която ми е мн любопитно какво бихте казали и вие!
"Недостъпно", или "лесна плячка" трябва да е едно момиче?
или какъв подход (момичета)използвате най-често когато харесате даден човек-играете недостъпната или лесната!
Интересно ми е, защото напоследък забелязвам( а и от личен опит O:) ), че когато примерно едно момче покаже някакви чувства към едно момиче, и момичето му отвърне, момчето едва ли не си казва "Тя вече е моя, спечелих я!" и когато му омръзне, си търси нова "цел"...поне според мен... :-s
Очаквам мнения и предпочитания::.. \:D/
`Death`Whore`
02-04-2006, 17:48
Това са лигави истории. В любовта няма "лесна" или "трудна", харесването се случва и при двамата и са заедно.
Това са лигави истории. В любовта няма "лесна" или "трудна", харесването се случва и при двамата и са заедно.
А, точно така. Една поправка имам към поста ти. Това не са "лигави", а "детски" истории. Тук не говорим за любов, а за галене на тийн-самочувствието - къде със свалки, къде направо с еб... със секс :oops:
Mnogo tochno !! :wink:
WILD__BOY
02-04-2006, 19:00
Еми мой наблюдения са че като споделиш на момиче чувствата си често се правъзнася и се прай на недостъпна.
Еми мой наблюдения са че като споделиш на момиче чувствата си често се правъзнася и се прай на недостъпна.
Дрън-дрън. Ти все на 13-годишни ли се обясняваш :?:
bulgarche
02-04-2006, 19:34
Аз май си падам по по-трудничките. Обаче напоследък съм започнал..да ставам безчувствен
CuNki pO MuCuNki
02-04-2006, 22:11
hmm...ot edna strana podkrepqm tova za "detskite istorii" no otdruga....za edno mom4e,ako si tyrsi seriozna averka ..mm bi trqbvalo da tyrsi po-trudna,za6toto ako e "lesna" tq nqma da e takava samo za nego...predpolagam me razbira6:)) :-k
WILD__BOY
02-04-2006, 22:20
Дрън-дрън. Ти все на 13-годишни ли се обясняваш :?:
на мен за щастие не ми се е случвало скоро ;) но не може да отречеш че е така.
"въй... той ме аресва, майната му"
DeSiTo0o
02-04-2006, 22:22
Ne vinagi oba4e.Zavisi si ot momi4eto. O:)
A i pri mom4etata e taka ponqkoga... :smt012
Draconis
02-06-2006, 11:31
LadyDi, тука само една забележка имам, не е важно колко е годишна, не само 13 годишните го правят този номер, случва се и при по-порастналите (само на години) момичета, въпроса вече опира до акъла на момичето, в случая същото може да се случи и при някое момиче на 19-20 години. :)
Само това ми е забележката иначе за останалото RESPECT. :)
TheMaggie
02-06-2006, 12:38
А, точно така. Една поправка имам към поста ти. Това не са "лигави", а "детски" истории. Тук не говорим за любов, а за галене на тийн-самочувствието - къде със свалки, къде направо с еб... със секс :oops:
Ei na tva mu vikam mnenie!!! =D> =D> =D>
Ако си лесна си курва...Мене лично ме смятат за мн трудна и не тръгвам с никой ако аз сама не го харесам супер мн...Всеки избира каква да е...Но повечето момчета в днешно време си падат по лесните момичета,по кратките връзки само за единият секс.ПО-трудните момичета са мн по сериозни и с тях стават дълги и сериозни връзки O:)
FinalFuck beta version1.3
02-06-2006, 13:26
Лесната естествено! Курвите винаги са били за предпочитане!
Ако си лесна си курва...Мене лично ме смятат за мн трудна и не тръгвам с никой ако аз сама не го харесам супер мн...Всеки избира каква да е...Но повечето момчета в днешно време си падат по лесните момичета,по кратките връзки само за единият секс.ПО-трудните момичета са мн по сериозни и с тях стават дълги и сериозни връзки O:) Аз пък друго чух за тебе :smt005 хаха майтапя се миличка аз знам че само мене обичаш {}
По Темата:Според мен няма трудни момичета лесни има ама трудни не единия вид са: пускат на всеки другия момичето само решава с кого иска и с кого не!
Ако си лесна си курва...Мене лично ме смятат за мн трудна и не тръгвам с никой ако аз сама не го харесам супер мн...Всеки избира каква да е...Но повечето момчета в днешно време си падат по лесните момичета,по кратките връзки само за единият секс.ПО-трудните момичета са мн по сериозни и с тях стават дълги и сериозни връзки O:) Аз пък друго чух за тебе :smt005 хаха майтапя се миличка аз знам че само мене обичаш {}
По Темата:Според мен няма трудни момичета лесни има ама трудни не единия вид са: пускат на всеки другия момичето само решава с кого иска и с кого не!xaxax az samo s tebe spq be
stasi_girl
02-06-2006, 13:50
Spored men ima ne6to vqrno v tova koeto kazvash!!! nqkoi kazvat 4e kato si lesna si samo za edna ve4er primerno nabelqzal te e i ti mu puskash toi e s teb i na sutrinta ve4e go nqma a ako si trudna si po zagada4na toi te iska o6te po silno 6toto trudnite ne6ta sa po interesni!!!! [-( no vseki si reshava za sebe si!!! spored men po dobre trudna no Nikoga :smt018 :smt018 :smt018 lesna i Kurva!!!!Vupreki 4e mujete vse edno si iskat dali 6te si kurva ili nqkoia po4tenna sladurana vse edno 6te iskat :-k :-k
seksi_kote_f
02-06-2006, 14:16
Malko i ot dvete :P
flying_girl
02-07-2006, 10:33
Недостъпната :twisted: предизвикателство, но да си умерено недостъпна защото има такива които лесно се отказват като си недостъпна има и такива които преследват целта си докрай.Да си от лесните не е работа ! #-o Когато момчетата видят че си лесна плячка не си даеат зор....най - добрият вариант е да си умерено недостъпна :lol:
Leave`S Eyes
02-07-2006, 10:39
Днес, докато си говорихме за така наречената "любов" с приятелки, стигнахме до една доста инт. тема, за която ми е мн любопитно какво бихте казали и вие!
"Недостъпно", или "лесна плячка" трябва да е едно момиче?
или какъв подход (момичета)използвате най-често когато харесате даден човек-играете недостъпната или лесната!
Интересно ми е, защото напоследък забелязвам( а и от личен опит O:) ), че когато примерно едно момче покаже някакви чувства към едно момиче, и момичето му отвърне, момчето едва ли не си казва "Тя вече е моя, спечелих я!" и когато му омръзне, си търси нова "цел"...поне според мен... :-s
Очаквам мнения и предпочитания::.. \:D/
Момичето трябва да е в златната среда да знае кога по колко и на кого да дава...за да събужда интерес ,защотот ако е много недостъпна губи интереса..а ако е много лесна бързо си минава по реда...затова мисля,че от двете по малко си е най-добре.. :smt024