View Full Version : Анусат ми кърви
малката миси
02-05-2006, 00:38
Приятели, помагайте! Аз съм на 12(карам 13-за тези, които кажат, че съм мноо малка), но ми се наложи да правя анален секс с гаджето ми, но той напрво ме ме
...Мнооого боли и леко кърви! Аз си знаех, че е с голяма патка(сори ако на някой израза не му допада)ама чак пък...Хееееееелп! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
FaHrEnHeit
02-05-2006, 00:51
Какво ще рече наложи се ? :? ти нямаш ли си собствено мнение ве ?
ae neznam za mene si malka pak avera ti super golqm
ae ti si mn malka ve ?????? :shock: :shock: :shock: :shock: avera ti kolko e golqm kakoooo bahti degradiralite lapeta ve :shock: :shock:
Не съм деградирала, просто търся помощ! Ако няма как да ми помогнеш, моля те не ми проваляй темичката! И без тва. Той е на 19. Ся да не скочите сички! Моля само по темата! :cry:
mila az moga da te uspokoq 4e 50% ot jenite koito praktikuvat analen sex...purviq put kurvqt.spoko
kurabiika
02-05-2006, 07:46
Поредната ебафка...
LiLeNcEtOoO
02-05-2006, 08:00
macka ti si sasmona 12 tqloto ti ne e gotov za sex ti tva ouznava6 li go i tvoq priqtel koito e na 19 toi osuznavali?Qvno NE mi ti si dete za kuv sex moje da govorim sa dano ne se ubidi6 ama ti malka ve4e praktikuva6 i kvo nto si po interesnA nito ni6to po golemite hora 6e si kajat 4e si kurve ta ti si 6 klas zamisli se sama ana 20 kvo sigurno nema da ima 4ovek ot kvatrala koito da ne e minal 6oto kato gledam po posta ti ama to se naloji i mi stava qsno 4e si ot lesni dami zasrami se i da ti tiq pusti akul 4e neznam a za kureveneto se slu4va
с отговорите доптук, считам темата за приключена!