View Full Version : Boleznena shpakla
zna4i situaciata e takava gajeto mi ne mi dava da i praa shpakla pod predlog 4e kogato sa i pravili predi q e bolqlo vazmojno li e tva ili prosto po nqkakav na4in se opitva da mi otkaje !?
kurabiika
02-05-2006, 07:41
Ми не знам от какво може да я е боляло, не се сещам в момента(ако я е боляло наистина де).По-скоро или не й харесва да й правят шпакли или има някакъв неприятен спомен и за това се страхува или пък просто не иска да й правиш. :wink:
LiLeNcEtOoO
02-05-2006, 07:47
a moje bi ne sa i pravili i neq q e sram ot teb pogovori otkroveno s neq isam 6e razbere6 :|
WILD__BOY
02-05-2006, 07:51
Хах .. верно може да я е страх. Иначе може да я е боляло само ако са я хапали. Иначе няма от кво друго.
[PITBULL]
02-05-2006, 07:55
se edno teb da te lijat po onaa rabota i da te boli ne vqrvam moje da q e sram ili strah ot ne6to kakto kazaha drugite pogovorete
Нема значение
02-05-2006, 08:19
Между другото, ако имаш по-твърда брада, която е набола лекичко, са ми казвали, че много дразни там отдолу...може да не е от това...просто идея :)
Ахаха ако някой некадърник я е ухапал нищо чудно,че не иска сега :lol: Ама ако питаш мен не са й правили и я е страх или се притеснява от това.Говори с нея :?
Ахаха ако някой некадърник я е ухапал нищо чудно,че не иска сега :lol: Ама ако питаш мен не са й правили и я е страх или се притеснява от това.Говори с нея :?
права си
teenkopele
02-05-2006, 12:59
a moje bi ne sa i pravili i neq q e sram ot teb pogovori otkroveno s neq isam 6e razbere6 :|
:wink:
mi ko ta ibe ve :) samo tq da ti duha o6te po dobre
midnight...
02-05-2006, 14:51
може да не иска, да и е неприятно, да е неопитна, да я е страх, да се притеснява....има ужасно много причини, така че по-добре поговори с нея, за да разбереш
CVETELLINA
02-05-2006, 16:27
може да не иска, да и е неприятно, да е неопитна, да я е страх, да се притеснява....има ужасно много причини, така че по-добре поговори с нея, за да разбереши аз така мисля
:roll: :wink:
zna4i situaciata e takava gajeto mi ne mi dava da i praa shpakla pod predlog 4e kogato sa i pravili predi q e bolqlo vazmojno li e tva ili prosto po nqkakav na4in se opitva da mi otkaje !?
определено се опитва да те откаже :)
California
02-05-2006, 22:29
mi ko ta ibe ve :) samo tq da ti duha o6te po dobre
Егоист!
Ами...да, може някой да я е захапал или да й е правил френска любов малко по губо и за тва да я е боляло...ми момчета представете си някоя докато ви духа да ви ухапе!? :smt017
da, vuzmojno e "shpaklata" da e boleznena, OSOBENO ako ne e dostatuchno mokra
mqstoto e izkliuchitelno chuvstvitelno, pri po-delikatnite momicheta se sluchva ponqkoga
lainagovna
02-06-2006, 04:26
da, vuzmojno e "shpaklata" da e boleznena, OSOBENO ako ne e dostatuchno mokra
mqstoto e izkliuchitelno chuvstvitelno, pri po-delikatnite momicheta se sluchva ponqkoga
e az nemoga da si predstavq suh ezik. mackata lyjeeee :---)
theworldleader
02-06-2006, 11:17
А може да я е боляло, ако си е бръснала ***** и косъмчетата са й били малки и твърди и като са я лизали да я е боляло.. има такава вероятност, но по добре говори с гаджето си.
Успех