View Full Version : изневерявали ли сте на гаджето си
LiLeNcEtOoO
02-05-2006, 10:25
така интерсно ми е какво 6е каете и ако има някои дето е изневрял ако иска нека да разкаже как се е сличило и за каква изневяра става въпрос
DeaD_AngeL
02-05-2006, 10:36
Ami az li4no sum izneverqvala;)) bqh s nego okolo godina i polovina...no mn mi be6e omruznal..nqma6e gi ve4e oneq silni 4uvstva..vruzkata be6e kum kraq si..be6e strahotno da buda s nqkoi dryg...po4uvstvah trupkata otnovo...vse pak na sledva6tiq den mu kazah 4e sum my izneverila...mn se karahme..toi mi prosti no ni6to ne be6e su6toto ve4e ;)
az ne sum izneweriawala [; no puk 1 put se seshtam,che edno momche izneweri na gadjenceto si s men..e wse pak toi e izneweril,ne az [;
ProstoAz
02-05-2006, 10:55
Нямам гадже сега, но на бившото - да. Със секс, с целувка...
А как се е случило - съвсем преднамерено и се е случило не веднъж, а много пъти. Такъв е живота! :wink:
danger_love{F}
02-05-2006, 11:08
На сегашното не,но бившето да!И аз незнам,защо просто другото момче беше много сладко и така
LoRinSeR
02-05-2006, 11:09
Нямам гадже сега, но на бившото - да. Със секс, с целувка...
А как се е случило - съвсем преднамерено и се е случило не веднъж, а много пъти. Такъв е живота! :wink:
Долна постъпка ! Не бих излизал с такава като теб :wink:
`Death`Whore`
02-05-2006, 11:18
Ami az li4no sum izneverqvala;)) bqh s nego okolo godina i polovina...no mn mi be6e omruznal..nqma6e gi ve4e oneq silni 4uvstva..vruzkata be6e kum kraq si..be6e strahotno da buda s nqkoi dryg...po4uvstvah trupkata otnovo...vse pak na sledva6tiq den mu kazah 4e sum my izneverila...mn se karahme..toi mi prosti no ni6to ne be6e su6toto ve4e ;)
А момчетата били лайна.
истината е такава че като не можеш да намериш нещо в един човек го търсиш в друг и за тва се изневерява :mrgreen: ама е тъпичко да си с един човек дълго време и да му изневериш по добре му тегли майната и си намери друга ебавка .. пък ако си му казвала(л) че го обичаш и му изневеряваш е една от най големите глупости =D>
HopeLesss
02-05-2006, 11:32
Не съм и нямам намерение да го правя!!!
`Death`Whore`
02-05-2006, 11:33
Замислете се дали е геройство да си с някой и един ден: "Изневерих ти, не ми дреме за теб, но още ходим, защото нямам с кой да излизам."
mi na sega6nata mi priqtelka ne sam i ne bih.ma ina4e na prednata hm ne to4no iznevqra mi ave ne6to takova,zaribqvah sa s sega6nata znam 4e ne sam stoka ma ko da praq :smt018
^Pretty{}Girl^
02-05-2006, 21:55
ne i nebih tva e nai typoto neshto na sveta i da iskam da napraq neshto nqma da go napravq samo kato si pomislq posle ko sha mu e krivo na gadjeto mi i ....ne mi sa iska ve4e daje i da si pomislqm za iznevqra xaxa :-({|= :-({|= ;-)
Бате Иво
02-05-2006, 21:56
не и не бих го направил :)
Jamalska
02-05-2006, 22:01
че аз кога съм имала гадже че да изневерявам...се са били некфи ...измислени редовни срещи...
А имах един дет учеше в германия та него почти 3 месеца не съм изневерявала нищо че в повече от 2 от тях той беше в германия...и кат се върна скъсахме...жалко...
lainagovna
02-05-2006, 22:03
не бих го направил. който изневерява и на него му изневеряват
@Konspirator - Bass Movement 2003.mp3
IdontGiveaFuck
02-05-2006, 22:05
Никога не съм изневерявала !
Никога не съм изневерявала !
а дали?тва никога съм го чувала и от други ама се оказва друго
пп не се заяждам нищо лично просто тея крайни изказвания..... O:)
IdontGiveaFuck
02-05-2006, 22:15
Е,аз не съм ..никога :_)
Ако ми трябва друг-късам тоз с който ходя и готово.Няма к'во да се крия,изневерявам и т.н
Изневярата е кофи нещу !
Е,аз не съм ..никога :_)
Ако ми трябва друг-късам тоз с който ходя и готово.Няма к'во да се крия,изневерявам и т.н
Изневярата е кофи нещу !
съгласна ама знае ли сe....
изневерявал съм..
евала и какво стана?
яко интересно ми е било винаги как така стаа чак да спиш с некоя/некой ? Я кажи малко по-подробно действително ми е много интересно
California
02-05-2006, 22:32
Ами да... изневерявала съм, на едно-две момчета, ама...
Иначе на сегашния ми приятел не съм :smt016
как с другата съм стигнал до леглото ли??
или какво ме е накарало..??
и двете аз не мога да си го представа хахахахаха
lainagovna
02-05-2006, 22:34
спокс има време
@Usual Suspects-Lifeform.mp3
Бате Иво
02-05-2006, 22:35
не ти пука за гаджето , бройкажия/бройкаджийка , тапак/тапачка който/която си мисли че колкото повече нае*е толко повече ще го/я уважават .. общо взето немислещи хора , неморални ...
не ти пука за гаджето , бройкажия/бройкаджийка , тапак/тапачка който/която си мисли че колкото повече нае*е толко повече ще го/я уважават .. общо взето немислещи хора , неморални ...
ох разгорещихме се май :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
чакам все пак компетентен да обясни [-o<
California
02-05-2006, 22:39
спокс има време
@Usual Suspects-Lifeform.mp3
Не мисля така...старая се да не повтарям грешките си!
Не съм изневерявала, нямам и намерението да му го причиня! Не виждам смисъл в това да си с някого, а същевременно да спиш с други. Какъв изобщо е смисълът да 'ходиш' с даден човек в такъв случай? Ако някой толкова си умира да чука всеки срещнат, то този човек може да прави въпросното нещо и без да си има гадже...
^HyPoCRiSy^
02-05-2006, 23:36
Не съм изневерявала, нямам и намерението да му го причиня! Не виждам смисъл в това да си с някого, а същевременно да спиш с други. Какъв изобщо е смисълът да 'ходиш' с даден човек в такъв случай? Ако някой толкова си умира да чука всеки срещнат, то този човек може да прави въпросното нещо и без да си има гадже...
Това бях аз...
teenkopele
02-05-2006, 23:39
До сега НИКОГА не съм изневерявал. :)
LoRinSeR
02-06-2006, 06:44
ох разгорещихме се май :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
чакам все пак компетентен да обясни [-o<
Сега да ти обясна. Влюбваш се, харесваш си някой временно, или пък си чешаш егото. Това е. Не изневрявайте. Не е достойна поктъпка. California, отвратих се от теб :D
nikitooo
02-06-2006, 07:59
Izneverqwal sym , zashtoto sym imal izbor 8)
Ami vinagi e hubavo da si ostavich miasto za li4no prostranstvo....bez zna4enie kolko seriozna vrazka imach..i tai kato vinagi sam daval palna svoboda na gadjetata si..o4akvam sastoto i ot tiah)))))Trapkata da badech s DRUGA e nesto koeto poka4va adrenalina ti,izpalva te s FLUIDI i te kara da davach vsi4ko ot sebe si v TVOIATA si vrazka)))) :smt018
Tova e i rezeptata za DALGA vrazka vsastnost :lol:
hamilcar
02-06-2006, 09:49
Не,не съм и нямам това намерение,предпочитам да се разделя с момичето и след това да го направя с друга от колкото докато съм с някоя да и изневеря.
[PITBULL]
02-06-2006, 11:14
do sq ne sam na nikoe trqq da e mn golqmo izku6enieto ama nadali 6te ima... :) tq mi stiga
Leave`S Eyes
02-06-2006, 11:47
Мда.... :roll: ама какво да направя като не ми пуска O:)
kurabiika
02-06-2006, 13:32
Да, изневерявала съм на сегашния ми.Но той ми прости макар че беше много наранен.Но мойта изневяра не беше много сериозна - 5-6 излизания, пак толкова целувки и няколко прегръдки.Беше с едно бивше гадже.
Ами да само веднъж ми се е случвало ама ние и без това веднага скъсахме с него ама той не разбра аз бях на лагер там с една приятелка се запознахме с 2-ма македонци в една дискотека ама то не беше нищо особено само целувки 2-3 срещи и се напихме няколко пъти с тях...е ^^kotenceto^^ може да потвърди въпреки че тя си беше в лагера докат ний се размотавахме с тях!
Globul_f
02-06-2006, 13:56
Аз не съм изневерявала на гаджето с което съм в момента,но с него съм от доста дълго време, не изпитвам никакво удоволствие от секса с него, и при първа възможност бих му изневерила.Искам нещо ново, нещо различно, на 17 години съм все пак, а разнообразието е най-хубавото нещо. В момента има една нова звезда на хоризонта,надявам се да стане нещо с него.Стискайте палци 8)
Аз не съм изневерявала на гаджето с което съм в момента,но с него съм от доста дълго време, не изпитвам никакво удоволствие от секса с него, и при първа възможност бих му изневерила.Искам нещо ново, нещо различно, на 17 години съм все пак, а разнообразието е най-хубавото нещо. В момента има една нова звезда на хоризонта,надявам се да стане нещо с него.Стискайте палци 8)
Az shte stiskam :)))
DEATH^F e права :smt012 ...Аз никога не съм изневерявала ама никога не казвам никога.Ако искам секс или целувки като имам гадже за какво да искам от друг?! :smt011 Ако не ми е достъчен зарязвам и търся по-добър.Изневярата е лошо нещо.А за лагера на лятоот моето гадже беше мн сигорен,че аз ще му изневеря,никой не очакваше DEATH^F да изневери на гаджето си...Нали знаете тихите води са най-дълбоки макар аз да съм по тиха и по затворена от нея 8-[
KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-06-2006, 16:56
така интерсно ми е какво 6е каете и ако има някои дето е изневрял ако иска нека да разкаже как се е сличило и за каква изневяра става въпрос
az mu izneverih i sega mnogo sajelqvam za tova :cry: :cry: :cry:
miloto_girl_4e
02-06-2006, 18:06
не,не съм :!:
когато съм с някого,аз съм само с него :!:
просто .. не мога да изневерявам,а и по-важното е,че не искам :!:
sheherezada
02-06-2006, 19:22
Не съм изневерявала,а и не смятам да го правя - нищо не ми липсва в тази връзка \:D/
vednaj no samo sas celuvka
estestveno sled tova mu kajah i stana lo6o
PP.taka4e nedeite za ednata trapka da si izpuskate gadjeto ](*,) [-X
NeBrEjNo
02-06-2006, 19:39
mi az na sega6noto ne sam za koeto super mn se kefq.ot blizo 7 meseca sme zaedno i sam mu vqrna xixi/daje neska udarjah fronta/a ina4e samo na edno mom4e t.e biv6iq sam izneverqvala
SeXyTo_f
02-06-2006, 20:16
NE, MOJE DA SAM GU6NALA NQKOI, ILI DA SA ME NOSILI NA KON4E, NO NIKOGA PRED NEGO............. 8-[
Замислете се дали е геройство да си с някой и един ден: "Изневерих ти, не ми дреме за теб, но още ходим, защото нямам с кой да излизам."
=D> Замислете се вие как ще се почуствате, ако на вас ви изневерят.
ako vruskata mi e kakto sus segashnia mi priatel nikoga ne bih izneverila ;)) prosto lubovta mi ne bi pozvolila kolkoto i gotin da e ... si4kko pari ...ili drugi faktori me bih razmenila dori za edna nosht ... ne sam izneveriavala ... do sega :) i ne bih go napravila samo za da po4ustvam"ONOVA" hahaha :smt019
California
02-06-2006, 23:05
Не е достойна поктъпка. California, отвратих се от теб :D
Прав си... долно е да изневериш... :smt017