- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- изневерявали ли сте на гаджето си
така интерсно ми е какво 6е каете и ако има някои дето е изневрял ако иска нека да разкаже как се е сличило и за каква изневяра става въпрос
Ami az li4no sum izneverqvala) bqh s nego okolo godina i polovina...no mn mi be6e omruznal..nqma6e gi ve4e oneq silni 4uvstva..vruzkata be6e kum kraq si..be6e strahotno da buda s nqkoi dryg...po4uvstvah trupkata otnovo...vse pak na sledva6tiq den mu kazah 4e sum my izneverila...mn se karahme..toi mi prosti no ni6to ne be6e su6toto ve4e
![]()
SoRrY I`m NoT a VirGin!SorRy I`m nOt a sLuT...I WoN`T LeT You BreAk mE!...ThiNk WhAt yOu WaNt!
az ne sum izneweriawala [; no puk 1 put se seshtam,che edno momche izneweri na gadjenceto si s men..e wse pak toi e izneweril,ne az [;
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
На сегашното не,но бившето да!И аз незнам,защо просто другото момче беше много сладко и така
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Долна постъпка ! Не бих излизал с такава като тебПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
2т. забрана за ползване на профил
А момчетата били лайна.Първоначално написано от DeaD_AngeL
истината е такава че като не можеш да намериш нещо в един човек го търсиш в друг и за тва се изневеряваама е тъпичко да си с един човек дълго време и да му изневериш по добре му тегли майната и си намери друга ебавка .. пък ако си му казвала(л) че го обичаш и му изневеряваш е една от най големите глупости =D>
живей щом ти се отдава гледай си кефа другото нека чума го яде
Не съм и нямам намерение да го правя!!!
Замислете се дали е геройство да си с някой и един ден: "Изневерих ти, не ми дреме за теб, но още ходим, защото нямам с кой да излизам."
mi na sega6nata mi priqtelka ne sam i ne bih.ma ina4e na prednata hm ne to4no iznevqra mi ave ne6to takova,zaribqvah sa s sega6nata znam 4e ne sam stoka ma ko da praq![]()
ne i nebih tva e nai typoto neshto na sveta i da iskam da napraq neshto nqma da go napravq samo kato si pomislq posle ko sha mu e krivo na gadjeto mi i ....ne mi sa iska ve4e daje i da si pomislqm za iznevqra xaxa![]()
![]()
![]()
мне не съм
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
не и не бих го направил![]()
Дългата база осигурява комфортно возене ...
че аз кога съм имала гадже че да изневерявам...се са били некфи ...измислени редовни срещи...
А имах един дет учеше в германия та него почти 3 месеца не съм изневерявала нищо че в повече от 2 от тях той беше в германия...и кат се върна скъсахме...жалко...
Никога не съм изневерявала !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
а дали?тва никога съм го чувала и от други ама се оказва другоПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
пп не се заяждам нищо лично просто тея крайни изказвания.....![]()
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Е,аз не съм ..никога :_)
Ако ми трябва друг-късам тоз с който ходя и готово.Няма к'во да се крия,изневерявам и т.н
Изневярата е кофи нещу !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
съгласна ама знае ли сe....Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Алберт Айнщайн
евала и какво стана?Първоначално написано от exploitedteen
Алберт Айнщайн
яко интересно ми е било винаги как така стаа чак да спиш с некоя/некой ? Я кажи малко по-подробно действително ми е много интересно
Алберт Айнщайн
Ами да... изневерявала съм, на едно-две момчета, ама...
Иначе на сегашния ми приятел не съм![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
и двете аз не мога да си го представа хахахахахакак с другата съм стигнал до леглото ли??
или какво ме е накарало..??
Алберт Айнщайн