View Full Version : Kakvo e za vas Sv.Valentin?
TheMaggie
02-06-2006, 11:29
Tva mi e vaprosa.Kakvo e za vas Sv.Valentin? O:)
CVETELLINA
02-06-2006, 11:32
ами Св.Валентин е много хубав празник,прието е,че тогава е деня на влюбените... :smt007 но според мен ако си влюбен не ти е нужен специален ден,за да го покажеш...иначе празника си е супер O:) O:) O:) :P
absolutno sym syglasna s f@nt@zi@
lubovta ne se izrazqva samo s edin praznik,podaryk i taka natatyk,a samo s deistviq i dokazatelstva na 4uvstvata,koito trqbva da sa postoqnni ,a ne samo v denq na vlubenite:)) \:D/
HopeLesss
02-06-2006, 14:36
Ден като всички останали! :roll:
^westside^girl
02-06-2006, 20:08
тва си е един "празник"....ми яко е(ако има с кого да го споделищ)но нетрябва само на 14ф да се обичаме...
SeXyTo_f
02-06-2006, 20:10
hubav praznik...ama pak 6te go prekaram SAMI4KA 8-[
Sv. Valentin e praznikot katoli4eskiq kalendar. za golqma 4ast ot balgarite 14 fevroari e prosto edin trifon zarezan i go praznuvat kato takaf 4estno kazano i za men si e takaf poneje naposledak se obejdavam che nema lubof ili pone nema spodelena lubof! no se pak chestit praznik predvaritelno na flubenite i na trrifoncite :)
Tva mi e vaprosa.Kakvo e za vas Sv.Valentin? Angel
Миии хубав ден подаряват ти подарък, пиеш, ебеш ... :wink:
Ххихи ае аз честно да си кажа се късам с гаджето преди това:>А иначе празнувах до ся Трифон Зарезан с приятели ии напрао супер нали? 8) А са таз година ще е различната;)дано да е хубаво..за мен е един страхотен празник иначе,веднъж като по малка ми подари едно момче шоколад с формата на сърце :smt007 много яко наистина беше;)Пък и бях по малка,чувството е велико..Пожелавам на всички влюбени незабравимо прекарване:)както и на себе си го пожелавам :wink:
Frank_Lampard
02-07-2006, 01:12
Ден, който трябва да е шаблонен за влюбените. Не може всеки ден да излизаш с тях и да се веселите, защото това е вашия ден :) Има само 1 ден св.Валентин и това е ден, който ще прекарам със CuHu{{o4u}}
Тва е ден за мен както всички останали.Седя у нас и уча или пред комютъра.Най-страмното е че мн искам да прекарам този ден с бившият си и някак си да му покажя колко го обичам ама просто няма смисъл.Никога не съм прекарвала този ден с любим за мене човек...дано след време да бъда на този ден с някой любим,но този свети валентин за мен се очертава като стоене у нас и учене за изпита по англиски...Никав шанс да ми бъде деня незабравим,или пък да бъда с момчето,което искам :smt010 Най-мн да изляза някаде да се почерпя за тифон зарезан с приятелки :smt011
ashly besnata
02-07-2006, 05:48
ne 4e go mazq ama ne6to poslednite godini se sum si sami4ka,a i ne bqh se vlubvala ama taq godina prosto sum jestoko vlubena v edin i ako na izleze ne6o :smt010 :smt010 otnovo 6e sum si sami4ka :smt011 :smt010
TheMaggie
02-07-2006, 09:59
Pozdravqvam vsichki,koito obichat niakogo!
Leave`S Eyes
02-07-2006, 10:33
Ден като всички останали....но сякъш продължава по-дълго..и балоните под формата на сърце в училище са подтискащи... :smt011 :smt019
Единствения ден ,в който малко съжелявам ,че предпочитам да съм сама отколкото зле придружена.. :-({|=